-
Jéé..Koukám, že se to tu změnilo..:-) Dlouho jsem tu nebyla..:-), ale změna je super
-
Krásné a pohodové ranko :-)
Přeji vám všem krásné ranko...
Jak se všichni máte? Koukám, že sem už moc nechodí ti lidičky, se kterými jsme tu dlouhé hodiny až do pozdních ranních hodin probírali našeho zlatého Michaela.
Snad se to zase zlepší a komunikace se vrátí přímo k Michaelovi...
Mějte se krásně. -
-
Re: Krásné a pohodové ranko :-)
ahoj Angie... zkus jít na www.michaeljacksonweb.cz tak se majký řeší 24 hodin denně :-))) jinak hezký den -
-
Re: Re: Krásné a pohodové ranko :-)
Ahojky, já vím, že i tam se řeší, ale tady ten fanklub je od toho taky... A navíc jsem tu správce i na This is it, tak se mi nechce chodit ještě jinám. Já si jdu jen občas něco přečíst, spíš nakouknu a jdu zase k sobě, nebo sem. -
Re: Re: Krásné a pohodové ranko :-)
oprava: tam
-
-
-
Kde to je?
vy tady píšete všichni že něco čtete v :Napsali o mě...a já nevím kde to mám najít pomozte mi díky -
-
Re: Kde to je?
Když klikneš na hlavní stránku tak tam máš napsaný napsali o mně tak na to klikneš a tam už se ti zobrazí články -
Re: Kde to je?
Klikni na hlavní stránku a potom to je ve sloupečku na levý straně. Nebo sjeď na hlavní stránce dolů. *3*
-
-
Zdar
Jsem tu nová,takže se budu učit. -
dobrou
dobrou noc vám všem *14* -
-
Re: dobrou
dobrou *4*
-
-
ahojte
ahojte všichni...dlouho jsem tu nebyla, takže si odpustím ten dlouhý slogan o tom jak nemám čas... štve mě to ale co nadělám! koukám, že justin předběhl Michaela *16* dívala jsem se včera na střepiny a mohu prohlísit, že to nova opět přehnala...opět z Michaela udělala největšího alkoholika a feťáka...bože ják já nesnášim ty lidi, co si vymyslí kde co jenom proto aby byli zajímavý! *16* doufám, že Murray nedostane doživotí ale trest SMRTI!! *16* áá a jak se vy tu máte? -
-
Re: ahojte
No.... já nic moc. Ještě když musím smolit referát do fyziky *10* *15*
-
-
Frajer.
-
miki
ahoj lidi jak se máte ja se mám fajn až na to že mně ted mámá vihidila this is it já jsem na ni tak naštvaná *16* no.......aspon že mám kopii *15* no jo ale já si stejně koupím novej! -
-
Re: miki
.. proč ti ho vyhodila?? -
-
Re: Re: miki
protože je b l b á já nevím ¨proč ale ona ho nesnáší nechápu proč vždit ja hezkééééééééééééééé -
-
Re: Re: Re: miki
mno mě by taky mamka nejradši vyhodila všechny věci na kterých je MJ (knížku, This is it, plakáty, CD, mp3 atd...) Zatím to neudělala ale nejradši by to udělala *15* já bych Michaela nikam nedala :)
už i spolužák si chtěl ode mě půjčit This is it. Ale nehodlám mu to půjčit -
-
Re: Re: Re: Re: miki
no tak plakaty mi vyhodila už 2... *16*
-
-
Re: Re: Re: miki
OMG ... Blbá seš ty, když takhle mluvíš o své mamce ... -
-
Re: Re: Re: Re: miki
no jo ale výš co to je vyhodit mi this is it! *9*
-
-
-
-
-
Grammy
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perform ance
hlasujem lidi, Michael to musí vyhrát! *3* -
-
Re: Grammy
mě ten odkaz nefunguje *9* -
-
Re: Re: Grammy
Smaž mezery v linku .. -
-
Re: Re: Re: Grammy
Ani tak mi to nejede *9*
-
-
-
-
I LOVE YOU FOREVER MICHAELE!!!!
ty budes vždy známý jako král popu a zároveň jako velká legenda. tvoje písničky taky nikdy nezaniknou michaele.budu te furt mít ráda a porad na tebe myslet a poslouchat tvé písničky jako předtím. I LOVE YOU FOREVER MICHAELE!!!! *4* *9*