-
papa
Tak ahojky všetci idem OFF tak papa a sladké sny o Michaelovi. Michael naveky s vami ... *4* -
NEMÁM SLOV!!
Já shlédla This is it včera, tj. 31.10. Pro mne to je JEDEN ÚŽASNÝ VIDEOKLIP. Určitě půjdu ještě jednou. Překvapila mne Michaelova fyzická kondice, o ostatním ani nepíšu, protože mně tekly tak od půli filmu slzy, určitě půjdu znovu. Kdo ho měl rád a nenechal se znechutit žvásty medií, ten si tento film užije. Pro mně to byl a bude vždy pracovitý, nadaný, skromný, úžasný génius v tom pavém slova smyslu. Vůbec se nedivím, že opravdu jeho fanatičtí obdivovatelé si sáhli na život. Mně jeho smrt také zdrtila, i když je mi již 64. Kolik lidí z jeho bezprostřední blízkosti, kteří s ním tvořily tento projekt je najednou bez práce, i to je pozadí celé této tragedie. Přeji všem krásné víkendové ráno. *4* -
-
Re: NEMÁM SLOV!!
Ahojky. No na Michaelovo kolegy a tanečníky a muzikanty a osvětlovače a já nevím koho všechno už jsem taky myslela. Ale tam už jen , že řeknou , že pracovali pro Michaela Jacksona , tak mají o budoucnost postaráno. To nemám obavy. MICHAEL JACKSON. to je prostě jméno , které je velikánem na tomto světě a i v nebi. Tím jsem si stoprocentně jistá. Je to génius a zůstane na věky. Nikdo už takový nebude. Dokázal uplně ze všeho a ze všech nejvíc. Konec konců to ady asi všichni víme. Těším se do kina jako malá a chci ukecat kamarádku aby jsme druhý den šly znova. Tak jsem zvědavá.
-
-
Velikonoce
jak asi tráví Velikonoce děti MJ ? -
-
Re: Velikonoce
určitě Princ a Blanket vyšlechaly svoje tetky a ségru a babičku *15* *15* -
-
Re: Re: Velikonoce
hele oni snad ani nemaju naše klasicke velikonoce ale nikdo schova vajička a potom sa hladaju niekde som to vydela. *4* *4* *4* -
doufam ze to tam vezmou ve velkém *15* *15* -
beztak...jééé dostat tak od Michaela to bych se asi ani nebránila *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Velikonoce
On něj bych se klidně nechala domlátit .. čímkoliv ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Velikonoce
to jj *3*
-
-
Re: Re: Re: Velikonoce
to bych i sama nastavila prdelku *15* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Velikonoce
a kdyby si vzal něco velkýho *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Velikonoce
klidne *15* *15* *15* at si vezme cokoliv porad tu ta prdelka pro neho bude pripravena na Velikonoce *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Velikonoce
Taky jsem tak nad tím přemýšlela....
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=68np l60m6bQ
Myslím, že název videa vystihuje vše *15* -
-
Re: ...
ty vole *15* *15* *14* uplně naměko... ted si mě zabYla *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
Sakra *15* to jsem nechtěla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
uplně tě vidim *15* *15* seš pozlacená uchylná lhářka! *15* *15* ale děkuju :)) odkaz se líbil *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já ? *15* pchéé *15* .. no .. aby se nelíbil *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no tak nějak si mě odhadla *15* *15* *14*
-
-
-
-
-
jo... to když jsem viděla poprvý... *15* no... prostě mikegasm jak Michalovo ňuchadlo *15* *15* -
-
omg *15* *15* *15*
-
-
-
...
Hele lidi koukám že Majkímu nějak ubývá návštěvnost *9* !S tím musíme něco udělat ne?? *3* -
-
ale co s tím chceš dělat...víc lidí sem chodit nebude...sama vidíš co si o Michaelovi myslí... *9* -
-
To máš pravdu no... -
Hi, hi, podle mě je přes 7000 příspěvků hodně ne? No, já tady budu skoro pořád, o tom není pochyb- hlavně v noci. Se mnou mnou můžete počítat *3* . -
Podle mě, tady ta návštěvnost vůbec není špatná. *3*
-
-
-
konečně zase zpět xD
Ahojky lidičky tak moc sem se na vás těšila!! Tak dlouho sem tu nebyla,mněla jsem v pronájmu koně,takže jsem mněla docela frmol *3* *4* Ale už jsem konečně mezi svými :)) Jak se máte? A co novýho o MJ? Co ste tu probírali? Kromě toho jak je MJ sexy a zlatáčky xD*15* *15* Taky vám tak hodně chybí? Mně to furt připadá,jakoby to bylo včera *9* *9* Minule se mi zdál krásný sen s MJ *15* A pěkně mně štve,jak se do něj pořád někdo naváží,obzvlášt kamarádi,některý sou v poho,některý se zastávaj,ale ti druzí to je hrůůza *16* -
-
Re: konečně zase zpět xD
ahoooj *4* jtj ale my ho nedame!! *3* *4* -
-
Re: Re: konečně zase zpět xD
samozřejmě že ne!! *15* Budeme ho bránit zyby,nehty za každou cenu! *15* -
-
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
presne!! *4* pujdeme se ucit karate!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
jo a nebo kunfu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
,,ninžáááááááááááá" *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: konečně zase zpět xD
Ahojky totál souhlasim u nás na škole se furt do něho někho naváži.. pěst bych jim dala..:( *16* -
-
Re: Re: konečně zase zpět xD
no přesně,jednou se asi opravdu neudržim a jedna jim přilítne,dřív jsem to neuměla,ale ted to říkám pěkně od plic *15* *16* -
-
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
no jednomu kamosovi prileteli uz tri *15* *15* tos nemaho urazet!! *16*
-
-
-
-
???
Koukám že to sem ještě nikdo nenapsal *15* Copak bylo před čtrnácti lety... v Praze???? *15* *15* -
-
Re: ???
Ale napsal ... akorát tam napsali, že teprv přiletěl do Prahy. *15* -
-
Re: Re: ???
jo, to jsem psala já :D *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Tak to jo *15* *15*
-
-
Re: Re: ???
To jo ale to bylo před tim *15* Dneska je to 14 let od jeho koncertu v praze a tu nikdo nenapsal *15* *15*
-
-
-
Pro Michaela
Michael I love you forever !! You're always in my heart !♥♥♥ My sweet angel *4* -
ikonka
tak Símo jsi spokojená? *15* *15* -
-
Re: ikonka
Už jo *15* *15* -
-
Re: Re: ikonka
tak to je dobře *15*
-
-
-
klip
a viděli jste tam taky, jak mu při natáčení reklamy hořela hlava *7* *9* to muselo být strašné!!!, chudák majkí *9* *9*