Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Nazdar lidičky

Ahoj lidi, jakpak se Vám daří?
  • polinka

...

no čáááááááááu, hvězda večera se dostavila *15* *15* *15* zbyl tu ještě někdo, nebo se všichni šprtáte? Teda to bych taky měla, zehtra píšeme čtvrtletku z matiky... *15* *9* *15*
    • tea301

Re: ...

jak hvězda večera? *15* cccc... hod sem nějakou sexy fotku a pak teprve budeš *15* *14*
    • zanesskaaaa

My až v pátek :D .. fuj :D .. až zítra si budu učit :D
      • polinka

Re: Re: ...

no se máš... *15* a já ještě na matiku takovej expert!!! *15* zrovna jsem se na F přidala do skupiny nesnášíme matiku *15* a ještě píšem z chemie, taky bezva... *15* ále kámoška Adéla je chytrá a dá se od ní opisovat, tak je to jasný *15*
        Michaele promiň, ale tady vypadáš, jak když sedíš na WC *15* http://mjjgallery.free.fr/history/tour/bow/021.jpg
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ...

Já jsem taky antitalent :D .. vždycky .. trojka stačí :D to je v matice moje jednička :D ..
          No, ale vypadá překrásně ♥ :D .. Dangerous ach ♥ :D
          • polinka

Re: Re: Re: Re: ...

jo přesně trojka je ideální *15*
            jo ta fotka je z HIStory tour při písničce Black or White, kdyby něco *15* *15* *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ale já myslela éra Dangerous a on vypadá v Dangerous skoro stejně ako v HIStory, takže je to jedno :P vieeš :D
            • tea301

každej má právo na omyl ale při dangerous je taky sexy...on je sexy všude *14* *14*
          • tea301

nevím, jak to dělá ale je na každé fotce tak neodolatelně svůdný *14*
        • tea301

Re: Re: Re: ...

možná má prdy *15* je to normální a přirozený a i Michaela to může zastihnout na podiu *15* *14* ale vypadá při tom maximálně sexy *14*
          • polinka

teo ty zas perlíš *15* prej prdy *15*
            • tea301

no kdybys mi dala do ruky Michaelovu fotku a poslala mě schladit, věř, že by to nepomohlo *15* *14* *15*
            • polinka

ty bys potřebovala studenou sprchu a pěkně schladit *15*
            • tea301

no tak jak by se usmíval kdyby je neměl víme všichni ne to by bylo takový to lehký mňamky ale když je má je to takoví to ...uuuuuuuum vrrr... *15* *14*
  • thesimsa

...

Před vystoupením řekl Michael Bearden pár slov o plánovaném čísle vystoupení na píseň Dirty Diana, které mělo začít akrobaty ve vzduchu. "Zeptal jsem se Michaela, kde v té chvíli bude on a on mi na to odpověděl: Kde si myslíš, že budu? Přece v posteli! A já na to: A kde bude Orianthi? On odpověděl, že bude v posteli s ním. A pak mě ujistil, že tuto situaci určitě dokáže zvládnout."

Hou ... *15* *15* *15*
    • mrs_jackson

Cožeeeee?? *15* *15*
      • thesimsa

Re: Re: ...

*15* *15*
        Zajímalo by mě, jakou situaci měl na mysli .. *15*
  • besta

Vánoce

Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!!
  • Duch

Vyte ze nasli ducha Michaela Jacksona?? *8* *8*
  • polinka

Don´t Walk Away

dneska jsem se zamilovala do písničky Don´t Walk Away *14* *14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: Don´t Walk Away

Yeaaah ♥ .. nedivím se Ti :D
    • dancitko

Re: Don´t Walk Away

jj tu mam taky rada a jeste You Are My Life
  • majka096

........

Ahoj koukám že tu už dost dluho nikdo nebyl! *9* kde všichni vězíte???
    • polinka

Re: ........

no já tady jsem furt a furt čekám až mi někdo odpoví na to kdy bude to This Is It už kua v tv!!! *15*
  • michaelajackson

This Is It

Tak jak se Vám líbí This Is It? Já jsem z toho filmu zklanamá není to to co jsem čekala *9*
    • skih

Re: This Is It

cože?? mě to příde good! *3*
  • besta

Vánoce

Ahoj lidičky ::) Co jste dstali pod stromek??Já CD Michael a knížku MJ od Davida 'L Hermitta!! A to album je fakt BOMBA!!!!
    • Re: Vánoce

Já jsem dostala taky knížku o MJ a to nové cd a pak ještě kalendář o něm :)
  • zanesskaaaa

..

ahoj.. tak jsem konečně vsala.. jsem hrozná každej den vstávám ve dvanáct:D:D.. odpovím na otázku té slečny rockstar.. co se mi tak líbí na Michaelovi.. tak předevšim byl to jeden z nejvíc sexy chlapů na světě.. taky pro to že i když měl hrozné dětství, tak se nikdy nechtěl podobat svému otci.. je hodně lidí kteří měli taky hrozné dětství a tím si to vybíjejí na svých dětech.. taky proto, že měl tu nejkrásnější popovou muziku, o které se tvé milované Miley nikdy nezdálo.. protože měl krásný hlas.. ale co bylo na něm to nejlepší.. že byl v srdci pořád dítětem... viděl to co ostatní nikdy vidět nechtěli.. pomáhal dětem kteří jeho pomoc potřebovali.. a i kdyby měl třeba STO plastik.. NIKDY bych ho nepřestala milovat *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit