-
Ahojda
Ahojda všichni zdraví vás zmutovaná kapačka jak pak se máte?Doufám že dobře. *15* *15* -
-
Re: Ahojda
Prej zmutovaná kapačka *15* *15* *15* dost dobry.Já se teda moc dobře nemám včera jsem totiž podruhé v životě slyšela Childhood a strašně mě to dojalo a jéště ted mám tu mélodii v hlavě ale Maiki je tam strašně sladkej ale sutnej *9* *9* -
-
Re: Re: Ahojda
No ta zmutovaná kapačka to je moje přezdívka. *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojda
A jak si k tomu přišla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojda
To mi vymyslela thesimsa. *15*
-
-
-
-
-
děckáááá ...
... nic já vás prostě musíím opustit a jít spát páč su unavená jak jinak že po praxiiiii *9* tak si to tu užííte *15*
Dobrou,ahoj,čau,zdar,pa *15* *8*
*14* -
-
Re: děckáááá ...
taky sem unavená..ale smrad mi pak nadává že nic nevydržim *15* *15* *15* -
-
Re: Re: děckáááá ...
Tak jako vy tu všichni furt usínáte to není normální *15* *15* -
-
Re: Re: Re: děckáááá ...
neřikala sem že jdu spát tak nepomlouvejte! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: děckáááá ...
Nepomlouvám *15* *15*
-
-
-
no tak je půl 12 a vy tady usínáte *15* trochu energie do toho spaní *15* -
-
Že jo ? *15* oni nejsou jak my ve čtyři ráno tu hnisat, že ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: děckáááá ...
joo to bylo hustý bych nečekala že tady bude ještě někdo online ve 4 ráno *15* si nemohla spát nebo co jestli se dobře pamatuju *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: děckáááá ...
jjj si pamatujusme to pak taky ještě probírali *15* to byly dobrý časy ještě o prázkách *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: děckáááá ...
Jn *15* *15* *15* To bylo ten den co se tady probírali ti dvojníci Michaela *15* *15* Jako kdo by mohl spát ... *15*
-
-
-
-
-
Re: děckáááá ...
Toš děcko ty nic nevydržíš *15* *15*
Dobrou *15* -
-
hej tys mě předběhláá *15* *15* ale však řikám že řekneš že nic nevydrží *15* *15* -
-
*15* *15* *15*
-
-
cooo já ti dám že nic nevydržíím... tos posrala.. *15* *15* nee sranda.. *1* -
-
Já vím *15* ale je to pravda *15* *15*
-
-
-
-
Ahoj =)
Ahoj =)
já už jsem tu tak dlouho nebyla asi naposled o silvestrovi=) to je pěkně dlouho :D......mám tu pro vás pár vzkazů =)
1) zjistila jsem, že PoPkorn upe Kopíruje Bravo nebo naopak(nevím) protože tam byly dva stejný články o Michaelovi a o jeho otcovi Joe, jak ho týral a jak chtěl po něm peníze atd......ale to je vedlejší detail =)
2) učitelka z těláku mě říkala, že můžu donést nějaký CD že si budem pouštět písničky a budem na to tancovat. Tak donesu CD Michaela *14* to bude trsačka *14* *15* *15* ne, dělám si srandu. Na nějakej Aerobikk jim jako kašlu *16* *16*
3) ještě něco ale to už jsem zapoměla *15* *15* *15* -
bluvární dementi
Michael je nejlepší zpěvák!!!! a s.ere mě, že ty dementi o něm píšou jen špatný věci. Chytnou se všeho jen aby ho pomluvili. ale že fotil pro ebony a Vogue a podobně, to nezmíněj. Na tyhle prsata co si vymýšlej bych si počkal před redakcej a jedinej obličej co se rozpadá by byl jejich -
-
Re: bluvární dementi
tak to jsi fakt vystihl!!!! *1* jj presne tak!!! mohli bychom ty p.ice zmlatit spolu *14* -
http://www.youtube.com/watch?v=fPyx gHCNxUE&feature=related
nejlepší pisnička
a toten koncert níže je jen pro afriku všechny peníze z tohoto koncertu věnoval jen jí. je to asi kolem 2 miliard dolaru
http://www.youtube.com/wa tch?v=4oFETIqPPJg&mode=related&sear ch=
Kdo skusí jen oněm ceknout tak at se první podívá nasebe a pak at se pustí do takove světove hvězdy jako je michael . Takova troska jako je ten autor níže jakýsí HMMMM ani se neumí přihlásit za svoje slova . -
Přesně Milan.Ty zasraný novináři ho jenom zničili.A s tou redakcí bych ti pomohla *15* *5* .By všem viselo oko takhle : *9* .
-
-
Michael
Dneska jsem si byla koupit to DVD, těch klipů, myslím že dneska vyšlo, a ptám se toho prodavače, jestly to lidé hodně kupují, a on pronesl: Právě si berete předposlední. Přišlo mi to hrozně hezký:) -
-
Re: Michael
Já jsem si DvD šla koupit taky a neměli tak mi prodavačka dala to svoje:o) -
-
Re: Re: Michael
Jé, tak to je od ní milý:) Myslím, že se po nich jen zapráší *5* -
-
Re: Re: Re: Michael
Aby néé myslím že tohle dvd bude chtít každý kdo ho měl alespon malinko rád -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Pokud ho budou zítra mít někde v okolí zlíčína, vykupuju! =D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
No vyšlo s dnešním bleskem, a šlo doslova na dračku:)
-
-
-
-
-
-
cd a dvd majkla
dneska se jdu podívat na internetovou stránku jestli už tam mají cd a dvd majkla jacksona,protože když jsem tam byla naposled tak to neměli a já bych byla ráda kdyby to teďkon měli a já bych si to objednala.tak vás prosím abys te mi drželi palce děkuji.... *3* -
Ahojííík
Ahojíííík holčiny moje. Jak se máte? A je tu vůbec někdo? *7* *4* -
-
Re: Ahojííík
Ahojkyyy, já jsem ted přišla a jinak nevim jestli tu někdo je *4* -
-
Re: Re: Ahojííík
Jak se máš? *7* -
-
Re: Re: Re: Ahojííík
Nic moc, Majkí mi moooc chybí *9* *9* Ale jinak v pohodě a ty? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojííík
Jo to mě taky moc chybí. Skora každý den si pouštím písničku Gone Too Soon a vždycky když si ji pustím tak mě rozbrečí. *9* Jinak se mám taky v poho. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojííík
Tak ahoj *4* -
Jo no ty mě taky rozbrečí. Už budu muset. Tak se měj pěkně. Páááááááá všem. *4* -
Mě zase rozbrečí Will you be there nebo You are my life *9*
-
-
-
-
-
-
michael
mel hrozne krasnej usmej a oci je to pro me a urcite pro nas vsecgny velka strara *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
mno tak ted sem bezradná
HEJMA POCHVÁLIL MICHAELA!! řekl že se vněm skrývá víc jako v michaelovi!! to je hezký!! ale pořád jsem na něj naštvaná!! -
-
Re: mno tak ted sem bezradná
Nevím já v Honzovi vidím Majkla..rád podává lidem ruce..umí udělat show..jako nevím vídím v něm Majkla -
-
Re: Re: mno tak ted sem bezradná
Bendig?.. i když na Michaela nikdo nemá.. tak Chodúr dělá násobnější show než Bendig.. -
-
Re: Re: Re: mno tak ted sem bezradná
jj CHodůr je taky dobrej dneska se mu to povedlo *4*
-
-
jj já taky Bendig je dobrej *4* .Majkí je samozřejmě lepší ale taky v něm trochu vidim Majkího *4* -
Si děláš srandu ne ? -
jako řekl něco pěknýho o michaelovi!!! jako sem na něj pořád dost naštvaná!!
-
-
Re: mno tak ted sem bezradná
To není hezký *15* Hejma Bendika přirovnal k Michaelovi ... To se nedá porovnávat ..
-
-
.
http://www.youtube.com/watch?v=MDz8 jtMrm9s&feature=player_embedded#! jzs !!