-
Michael
michaele budeš my chybět odpočívej v pokojí ted už jsí legenda než elvis
Goodbye *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Pište!
Lidi pište na Novu a Primu ať udělají nějaký dokument o Michaelovi :-) aspoň hodinovej! Kde bude sestřih jeho písniček, klipů, vystoupení a tak :-)... To by bylo super ne? Snad aspoň jedna televize to udělá. Prima měla něco o něm v TopStaru, ale to bylo tak krátký a nebylo tam skoro nic :-(... Akorát ať tam nedávají ukázky z pohřbu, já bych se zhroutila :'-( nemohla jsem se koukat. Stačily mi kousky v televizních novinách a už jsem brečela.... :-(... FOREVER MICHAEL! Dnes měl mít první koncert!!! ..... *14* *14* FOREVER KING OF POP & LEGEND! -
-
Re: Pište!
to by bylo super to jo...jen teda by to chtelo sehnat hodne lidi kteri by do te televize napsali...a je to smutne no ze mel mit prvni koncert...:-( teda nebylo by kdyby ho mel:-( ale on uz zadny koncert nebude :-(
-
-
michael
hele nenadavej mu laskave ty jsi s IQ tykve -
Majkího video
Hezký večer, jdu jen na skok. Dnes si dávám pauzu s netem, protože píšu knížku a docela to dává zabrat. Ale snad ten výsledek bude dobrý, pokud to vyjde.
Už mám napsané dvě své autobiografie :-)
Koukala jsem včera na Majkího domácí video-dokument. Po Living je i tento moc hezký.
Mě se moc líbí, jak má koncert. Dopzívá písničku a na jeviště přijdou Skoti. Majkí se chytá za hlavu a je vidět, že je skutečně překvapený. Skoti se srovnají na jevišti a v tom přijdou dva mladíci a velikým patrovým dortem a Majkí se chytá za hlavu. A všichni spustí Happy Birthday :-) Měl narozeniny a oni mu přišli popřát. Je to krásný...
Krásný večer a dobrou noc... -
-
Re: Majkího video
To som už tiež videla.
Práve som si pozerala ten dokument s Bashirom - na stream.cz.
Už som si to pred tým pár krát pozrela, ale vždy si pozriem len prvú polku dokumentu, tá druhá je viac menej, ale skôr viac ako menej otrasná.
Je to zostrihané a vykreslené zrejme tak ako to niekomu vyhovovalo.
V príspevkoch reakcií na dokument sa niekto vyjadril, že ak sa niekomu zdá negatívny dojem z Michaela v tomto dokumente, je to preto, že to tak Bashir chcel, aby to tak negatívne vyznelo a že boli neaké veci z toho vystrihnuté. Preto mal Michhael aj svojho kameramana s tajnou kamerou.
Nie že by som sa chcela Bashira zastávať, ale myslím si, že to nemusela byť len Bashirova zásluha, ale celého týmu, režiséra alebo toho kdo to zostrihal a spracoval,aby bol film smutne zaujímavejším a populárnejším pre divákov. Teda niekoho koho možno ani nepoznáme a kto v zákulisí tajne ťahá za nitky.
Ale sú v dokumente aj svetlé momenty, ktoré si každý pozorný divák všimne.
Teda že to bol citlivý, dobrý a úprimný človek.
Aj keby v niečom zaklamal, ja by som sa mu ani nedivila, ani by som mu to nevyčítala. Tí novinári su také supy čo čakajú na korisť. Veď kto z nás občas niečo nezatají.
Kto je bez viny nech hodí kameňom. -
-
Re: Re: Majkího video
Bashir je na veně, jen on sám.
Nechtěl, aby byly vidět v dokumentu děti a oni tam byly. Několikrát mu říksl, že to nechce.
Prostě mu nalhal, že mu pomůže, aby svět viděl, jaký skutečně je, ale udělal opak.
Majkí netočil tajnou kamerou, ta kamera tam byla normálně oficiálně. Ale udělal dobře, že si to natočil a potom to odvysílal... Taky jsem si už na Bashirovi smlsla. -
-
Re: Re: Re: Majkího video
To je pravda, že urobil dobre s tou kamerou.
Pri hentých s...... treba byť predvídaví.
Len v tom druhom dokumente na Youtube je interview s Debie.
Zaujímalo by ma čo hovorila.
-
-
-
-
Heh..
http://www.youtube.com/watch?v=CQWm 0UYvEOs&NR=1
jen zavřete oči a zaposlouchejte se.. BTW tohle není playback.. nejvíc je to v 8:17.. *14* *15* -
-
Re: Heh..
Co myslíš tím ''BTW'' ?? *15* -
-
Re: Re: Heh..
btw je mimochodem...zkratka pro mimochodem ANGLICKY *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Heh..
asi tak *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Heh..
jeziis *15* ttj.. nejsem angličtinář.. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Heh..
spíš nemachruj *15* *15* -
musim se nějak pochválit když vy to neděláte *15* *15* -
Nepřeháněj *15* -
a já jo ...úplně skvělej!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Heh..
jo ta holka to tam i píše že to neni playback ale mě to od toho tvýho 8:17 připadá *15* *15* -
-
Re: Re: Heh..
Ale není *15* .. jde to poznat *15* -
-
Re: Re: Re: Heh..
ale je!!!! jde to poznat *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Heh..
Neni.. nejsem debil *15* -
-
možná k blbíkovi ale k debilovi těžko.. *15* *15* to si vyřizuj s baluskou *15* *15* -
No a ne snad *15* -
tim chceš říct že já k němu mám blízko??? *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahoj všichni
Ahoj všichni a ahoj Majký jak se máte? *4* Doufám že dobře.Zítra jdeme do bazénu moc se tam netěším,ale budu myslet na Majkýho a to je mi vždycky hned líp. *14* *14* No a taky budem dělat nějaký projekt v angličtině o slavných osobnostech a já budu dělat o Michaelovi. *14* -
-
Re: Ahoj všichni
mi budeme predvadet monolog tak jsem si vybrala Mika -
Re: Ahoj všichni
ahojky..mno docela fajně ..to my máme zase mluvený projevy..samo mám Majkyho..
ale dere mě to..sem ještě nepřišla na řadu..tak doufam, že ted v ut se mi poštěstí a konečně všem docvakne jakej Majky opravdu byl
*3* *1* *14* -
-
Re: Re: Ahoj všichni
No mi na ten projekt budeme potřebovat nějaký obrázky a potom to budeme muset popsat.Už se docela těším. *14* Můžu si tě přidat do přátel? *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj všichni
mno my můžem taky přinést nějaký věci k tomu..takže beru cd knížku a nějakej plakát vyberu...ale nwm kterej..to bude těžkej výběr..on je klášnej všude *1* *15* *14* *3* ...mno jasan ..můžeš *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj všichni
No já si mám vybrat asi pět fotek Michaela,ale to ti řeknu já bych nejrači nechala vyvolat všechny.On je totiš krásnej všude. *14*
-
-
-
-
-
mesic
Filip mi dneska rikal ze kdyz byli se skolou na exkurzi ve hvezdarne ze tam byla mapa vesmiru a tam kde je mesic tam ze je prilepena siuleta MJ *4* a kdyz se zeptal toho pruvodce proc to tam je tak mu rekl ze je to tam protoze mesic je hvezda MJ a nici jinci ze se na tom vsichni hvezdari zhodli *4* *15* -
-
Re: mesic
o tom jsem ještě neslyšela *15* ale je to skvělý *4* *15* -
-
Re: Re: mesic
chtel mi to vyfotit ale tam se fotit bouzel nemohlo *9* *9*
-
-
-
:D
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/116524 *15* *15* twl *15* *15* -
-
Re: :D
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/116523 -
-
Re: Re: :D
héééj chcu taky umět takhle běhat *15* myslím že se Lisa ani nemusela snašit mu strhnout ten ručník *15* myslím že mu spadl sám od sebe... po česku: To sámo.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
te jasne *15* *15* *15*
-
-
-
-
Rozloučení
Na rozloučení se musím dívat pořád a vždycky, ale vždycky mě jako jediná rozbrečí Paris! *9* *9* -
WoW
http://www.youtube.com/watch?v=XBST MQ5zvOs -
-
Re: WoW
A o čo tam išlo, nechápem?
Keby som nevidela jeho ksicht, tak by som aj uverila, že to je Michael.
Možno keby si dal ešte rúšku. -
-
Re: Re: WoW
jj jsou dva!!! -
-
Re: Re: Re: WoW
Keď sa zašklebil, mala som dosť.
Michaelovi sa nevyrovná, aj keby na seba navliekol hociaký hábit. -
-
Re: Re: Re: Re: WoW
to je jasný michael je 100x hezčí a pohyby má elegantnější!! ale i tak když si někde na diskotéce na pobavení to stačí! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WoW
Asi máš pravdu.
-
-
-
-
-
Re: WoW
vždyt je to ten imitátor co byl u nás na táboře!! -
-
A nejsou dva ty imitatori v Cesku??Já sem totiž viděla tohohle a pak jeste jednoho který je fakt dost podobny a chce jit na plastiku nebo co to říkal.. -
-
Originál je vždy lepší, lebo to vyžarovanie a charizmu čo mal, to sa nedá naučiť. -
-
To máš pravdu on byl jen jeden...
-
-
-
toto jsou jeho webové stránky a je tam i kontakt
www.michael-jackson.cz -
-
Díky :) -
-
na táboře byla jedna malá holčička a šla zanim zezadu a pohladila ho po zádech a rozbrečela se a řekla já sem se dotkla michaela jacksona!! bylo to tak neuvěřitelný že i taková 6-letá holčička ho zná!! nj já se ho zeptala jestli se snim mužu vyfotit a pomohl mi na podium a když sem mu řekla že děkuju tak mě obejmul! nj jenže nás fotil jeho fotograf a nevim jestli tu fotku vubec uvidim jestli mi dáš mail mužu ti poslat nějaký fotky pokud mi to pujde! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WoW
Ok tady máš muj mail: Milley.16@seznam.cz *3*
-
-
-
-
-