Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nové turné

Ahoj kdyby byl Majkl tak nemocný jak se píše tak by neplánoval turné s 31 koncerty.Majkl je zpět a bude to bomba jako vždy *14*
  • terinda321

Páááá

Ahojky lidičky!!! Zase zítra, už se těším!!!! pááááá *5*
    • angie72

Re: Páááá

Dobrou noc a krásné sníky :-)))
  • aliss67

MJ

Ahojky...dostala som hodinky MJ :) sú fakt krásne
    • anka6959

Re: MJ

se máš *9* *9* *9* *9* *9*
      • aliss67

Re: Re: MJ

a čo si dostala ty??
        • anka6959

Re: Re: Re: MJ

ale dostala jsem tričko king of pop pak nějaký hadry věci do školy sladksti
  • jackson1

this is it

Ahojky, tohle je holčička s this is it z Earth songu, je roztomilá *1* *1* *1* takový andílek *4* *4* *4* *4* *14* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=yp-Bx6GjwuI&feature=related
  • Jackson

Michael Má pěkný písničky ale těch plastik a k tomu ještě měl prsa!!!Ale jinak je super!!! *3* *14* *4*
    • Re: Jackson

kde jsi to vzal to je blbost
    • Re: Jackson

Lidi,nevíte o někom,kdo má v plánu letět do tý Anglie?Prosím ozvěte se mi. *7*
      • Re: Re: Jackson

Ja idem na koncert 08.07.2009. listky som uz v predpredaji nezohnala, ale kupila som ich cez cesku stranku ticketbande. Boli drahsie ako v predpredaji, ale Michael mi za to stoji. *3* Ak mate niekto zaujem, ozvite sa mi prosim, mam este jeden listok, ktory potrebujem predat. kupila som ho cez ticketbande za 8095 CZK, tak aspon za taku cenu alebo aj za menej. dike
        • Re: Re: Re: Jackson

Ahoj,jak to probíhalo na tom ticketbande?chci si to tam taky koupit,ale moc tomu nevěřím. Můžeš mi prosím napsat všechny podrobnosti ohledně koupě na mail: darkness@centrum.cz, děkuji, problém je, že tam nepíši do jakých je to řad
        • koupi hned

ahoj,ja ho koupim a poletim s tebou *15*
    • hela007

Re: Jackson

Jo má plastiky ale narozdíl od jiných mu náhodou sluší!!!! Jo a jak píšeš tak Michael neměl prsa to byla "sranda" kterou já nepochopím a vůbec to nebylo vtipné!!!!!!! I LOVE MICHAEL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Michael je prostě *4* !!!! (kdo nechape tak michael je anděl)
  • mrs_jackson

???

To sem tu jenom já?? *7* *7*
  • anet.k

ahoj

http://archiv.nova.cz/multimedia/te levizni-noviny-8-12-2009.html

Ah oj holky=) to jsou televizní noviny a když to video posunete ke konci, tak tam je nějakej dvojník Michaela *15* *15*
    Je to nějakej
    rumunčan nebo nwm přesně a vystupuje na vystoupení a vypadá upe jak michael =)
    ale ten hlas je určitě na playbag *15* *15*
    ale jinak je to kravina
  • mrs_jackson

Pro Michaela Luisa

je to na www.allmichaeljackson.blog.cz odepisuju ti sem protože tam už to bylo dole...
    • valkikulka

Re: Pro Michaela Luisa

hele mohla bych se na blog podivat taky hele tady mas muj www.milkasekmichaeljackson.blog.cz *3*
  • mischicka

TM

Holky dneska bude ten malej Davídek v Talent Mýnii *3* *3*
    • Re: TM

Sakra! To snad ne.. já na to zapomněla a koukám na ČSMT.. zmeškala jsem svého nového idola *14* *15*
      • mischicka

Re: Re: TM

ještě tam nebyl nebój *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: TM

já právě že na něj čekám... kdybych tušila že bude poslední tak...nevím *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: TM

Znova sakra!*15* Takže jsem ho klidně mohla stihnouuuut *15* Já ho tak žeru a stejně ho zmeškám.. Teď mám nový sen setkat se s Davídkem *14* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: TM

jj *3* *3* poklonit se mu *3* *15* *15*
    • anet.k

Re: TM

fakt? *15* *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: TM

jojo... sem chtěla napsat v Talent Mánii *15* *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: TM

já vím, já vím *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: TM

ale teď ten kluk co zpíval Ben byl dobrej... a víc než to *15* *15*
            • baluska1

Re: Re: Re: Re: Re: TM

to teda byl.sem koukala..jako docela těžká
  • besta

Napadlo

Tak mě napadlo když už jsem dostal do národniho divadla že napíšu hru(Muzikál s playbakem)(nwm jak se to píše) o MICHAELOVI♥♥♥
    • mischicka

Re: Napadlo

Jooo tak to je dobrej nápad! *15* Udělej *3*
      • besta

Re: Re: Napadlo

Všichni které mám v přátelich a které znám už nějakou dobu (Myslím z osobnostech.cz\MichaelJackson.cz) Budou mít lístek zadarmo (Teda jestli se to uskuteční *15* *15* )
        A těma lidma myslím(Angie72.Anet.k,zzj,mischicka atd......atd....!) *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit