-
nové turné
Ahoj kdyby byl Majkl tak nemocný jak se píše tak by neplánoval turné s 31 koncerty.Majkl je zpět a bude to bomba jako vždy *14* -
Páááá
Ahojky lidičky!!! Zase zítra, už se těším!!!! pááááá *5* -
-
Re: Páááá
Dobrou noc a krásné sníky :-)))
-
-
MJ
Ahojky...dostala som hodinky MJ :) sú fakt krásne -
-
Re: MJ
se máš *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: MJ
a čo si dostala ty?? -
-
Re: Re: Re: MJ
ale dostala jsem tričko king of pop pak nějaký hadry věci do školy sladksti
-
-
-
-
this is it
Ahojky, tohle je holčička s this is it z Earth songu, je roztomilá *1* *1* *1* takový andílek *4* *4* *4* *4* *14* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=yp-Bx6GjwuI&feature=related -
Jackson
Michael Má pěkný písničky ale těch plastik a k tomu ještě měl prsa!!!Ale jinak je super!!! *3* *14* *4* -
-
Re: Jackson
kde jsi to vzal to je blbost -
Lidi,nevíte o někom,kdo má v plánu letět do tý Anglie?Prosím ozvěte se mi. *7* -
-
Re: Re: Jackson
Ja idem na koncert 08.07.2009. listky som uz v predpredaji nezohnala, ale kupila som ich cez cesku stranku ticketbande. Boli drahsie ako v predpredaji, ale Michael mi za to stoji. *3* Ak mate niekto zaujem, ozvite sa mi prosim, mam este jeden listok, ktory potrebujem predat. kupila som ho cez ticketbande za 8095 CZK, tak aspon za taku cenu alebo aj za menej. dike -
-
Re: Re: Re: Jackson
Ahoj,jak to probíhalo na tom ticketbande?chci si to tam taky koupit,ale moc tomu nevěřím. Můžeš mi prosím napsat všechny podrobnosti ohledně koupě na mail: darkness@centrum.cz, děkuji, problém je, že tam nepíši do jakých je to řad -
koupi hned
ahoj,ja ho koupim a poletim s tebou *15*
-
-
-
Jo má plastiky ale narozdíl od jiných mu náhodou sluší!!!! Jo a jak píšeš tak Michael neměl prsa to byla "sranda" kterou já nepochopím a vůbec to nebylo vtipné!!!!!!! I LOVE MICHAEL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Michael je prostě *4* !!!! (kdo nechape tak michael je anděl)
-
-
???
To sem tu jenom já?? *7* *7* -
ahoj
http://archiv.nova.cz/multimedia/te levizni-noviny-8-12-2009.html
Ah oj holky=) to jsou televizní noviny a když to video posunete ke konci, tak tam je nějakej dvojník Michaela *15* *15*
Je to nějakej
rumunčan nebo nwm přesně a vystupuje na vystoupení a vypadá upe jak michael =)
ale ten hlas je určitě na playbag *15* *15*
ale jinak je to kravina -
Pro Michaela Luisa
je to na www.allmichaeljackson.blog.cz odepisuju ti sem protože tam už to bylo dole... -
-
Re: Pro Michaela Luisa
hele mohla bych se na blog podivat taky hele tady mas muj www.milkasekmichaeljackson.blog.cz *3*
-
-
TM
Holky dneska bude ten malej Davídek v Talent Mýnii *3* *3* -
-
Re: TM
Sakra! To snad ne.. já na to zapomněla a koukám na ČSMT.. zmeškala jsem svého nového idola *14* *15* -
-
Re: Re: TM
ještě tam nebyl nebój *15* -
-
Re: Re: Re: TM
já právě že na něj čekám... kdybych tušila že bude poslední tak...nevím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TM
Znova sakra!*15* Takže jsem ho klidně mohla stihnouuuut *15* Já ho tak žeru a stejně ho zmeškám.. Teď mám nový sen setkat se s Davídkem *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TM
jj *3* *3* poklonit se mu *3* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: TM
fakt? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: TM
jojo... sem chtěla napsat v Talent Mánii *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: TM
já vím, já vím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: TM
ale teď ten kluk co zpíval Ben byl dobrej... a víc než to *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TM
to teda byl.sem koukala..jako docela těžká
-
-
-
-
-
-
Napadlo
Tak mě napadlo když už jsem dostal do národniho divadla že napíšu hru(Muzikál s playbakem)(nwm jak se to píše) o MICHAELOVI♥♥♥ -
-
Re: Napadlo
Jooo tak to je dobrej nápad! *15* Udělej *3* -
-
Re: Re: Napadlo
Všichni které mám v přátelich a které znám už nějakou dobu (Myslím z osobnostech.cz\MichaelJackson.cz) Budou mít lístek zadarmo (Teda jestli se to uskuteční *15* *15* )
A těma lidma myslím(Angie72.Anet.k,zzj,mischicka atd......atd....!) *14* *14*
-
-