Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • besta

this is it

uz se da stahnout na torrentu!!!!!!a 8.12.2009 jsem mel narozky a dostal klobouk majkiho!!!::) *5* *14*
    • majka111

Re: this is it

se máš a všechno nej.k narozkám *15*
  • angie72

Nesmysl!!!

To je takový nesmysl zase. Opět se někdo snaží koukám škodit a pošpinit jméno ♥Michaela♥...
  • mike

mike gey neni!!!prej je pedofil ae to neni!!!!!mike je krásnej... *15* *8* ale tet už moc ne :) když zpíval smooth criminal byl úžaa *5* *14*
    • Re: mike

Ahoj lidičky,asi jsem se zbláznila, ale chtěla bych se tady s někým domluvit na to koncertě v Anglii.Jde totiž o to,že jsem prohlásila,že jakmile bude mít Michael konzert,tak jdu.Ale bohužel je to až v Anglii a já neumím ani pořádně anglicky,na to abych se dorozuměla,tak bych k sobě někoho potřebovala.Byla bych moc ráda,kdybych nemusela letět sama.Doufám,že se to teda bude konat,tak kdybyste měl někdo zájem,tak se domluvíme,ju?Byla by sranda a hlavně by jsme mohli vidě tu naší lásku.
      • Re: Re: mike

ja idem na koncert 08.07.2009. Odlietam z Bratislavy, ale medzipristátie je aj v Prahe. A zatial to vyzera tak, ze idem sama, takze budem rada, ak sa niekto prida.
        • Re: Re: Re: mike

Já s vami chci letet,lístek si hned koupím *8*
          • Re: Re: Re: Re: mike

Proč se mi nikdo neozývá?????????? *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: mike

divny pac letet ste nemohli a nemohli ste cekat ze se nekdo prida listky byli vyprodany za pul hodiny co se o tom lidi dozvedeli *15*
      • Koncert

Má někdo zájem letět se mnou na jeho koncert do Anglie? pokud ano, napište mi na mail, díky. *14*
    • Re: mike

HLavne Bad *4* *14* *14* *14* *5* *5*
  • ahoj všichni co mají ve svém srdičku Michaela,naše sluníčko co příliš brzy zhaslo jen v našich srdcích nás bude hřát navždy.Jsem moc ráda,že ten co si říká "doktor"neujde trestu!
  • thesimsa

..

Áááá Teo, ta ikonka ! *15* mě zabiješ *15* .. eště by si měl dát polík Strngera, ať jsme kompletní *15*
    • polinka

Re: ..

fajn, ale musím najít nákou čupr fotku *15* *15* ale už mě ten bílej pruh fakt sere!!! *15*
      • thesimsa

Re: Re: ..

Hledej šmudlo *15* hee hee *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ..

co prosím???????? *15* šmudlo??? *15* *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ..

Něco se ti nelíbí ? *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Sakra *15* jo je .. ale kašlu na to *15*
            • polinka

néé, dobrý, jenom mě překvapilo že zrovna tys napsala šmudlo *15* *15* neni to náhodou na tebe moc měkký? *15*
    • tea301

*14* *14* zabít tě nechci!! potom by tu chyběl vedoucí uchylák *14* *14* tak co dál?? protože můj monitor se začíná mlžit jak to tu rozdýchávám tu polinčenu fotku *15* *15*
      • thesimsa

Re: Re: ..

Myslím, že ty bys mě mohla z fleku nahradit *15* *15* No já už mám zatopenou klávesnici .. *15*
        • tea301

Re: Re: Re: ..

otevgři si okno, protože já si za chvilu budu muset sundat mikinu... *15* *15* snad to nebude horší *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ..

Zatím bude stačit, když vypnu kamna *15*
            • thesimsa

Přijde na to k jakýmu .. *15*
            • tea301

... dnešní večer se nějak neovladatelně řítí k vrcholu... *14* *14* ale kde je ten vrchol... bo u koho? *14* *14* *15* *15*
            • polinka

budu muset vypnout topení... *15* a tu deku hodit někam do prčic... *15*
    • thesimsa

Oprava: Strangera *15*
  • polinka

home movies

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/michael-jackson-home-movies-prel ozeno
    tady je přeložené ty domácí videa. je to zatím jenom kousek ale budou tam časem i další. *4*
  • angie72

Zaneskooo

Už to bylo moc dole, odpovídm ještě jednou tady...
    -------------------------- -------------
    Ano, je to tak Zaneskooo, člověk nemá v sobě dusit bolest. Já jsem dneska prostě na dně. Já se nemůžu smířit s tím, že se tohle stalo. Nejsem fanatická fanynka, co šílí a rve si spodní prádlo. Jsem člověk, který nedokáže unést smrt tak významného, milého a milujícího člověka, který nedělal rozdíly. Neštítil se lidí a miloval. A hlavně! Jeho srdce bylo prý tak silné! Játra byla zdravá! Nikdy by člověk neměl zdravá játra, kdyby užíval haldy léků, chápete to?
    • lask1

Re: Zaneskooo

Pozrela som si ten článok na tej vašej stránke, je to smutné pre všetkých.
    • zanesskaaaa

Re: Zaneskooo

Nejsem odborník přes medicínu, ale připadá mi divné, že pokud člově užívá prášky na bolesti, tak přeci nemůže mít zdravá játra, přeci nebo ne?..
      • angie72

Re: Re: Zaneskooo

No právě nemůže. To je jako s alkoholem. Dlouhodobé užívání léků zanáší játra. Majkí měl srdce zdravé, neprodělal ani infarkt prý. A játra prý byly taky v pořádku. Je to v tom rozhovoru toho manažera, jak jsem dávala na blog.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Zaneskooo

To jsem ještě nečetla, navíc je to slovensky, tak tomu asi nebudu tolik rozumět, jako když sem píše Lask, ale uvidíme:)).. ale je to přeci blbost, nevím, příjde mi to divné, že pokud užíval tolika léků, tak neměl žádné problámy s játry, ani žádné infarkty, čím by to mohlo být?..
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Zaneskooo

Že neužíval ty léky co tvrdili. Že skutečně ho otrávil Propofol, nebo mohl mít silnou alergickou reakci, která zastavila srdíčko.
            Kdyby řekl záchranářům Murray, že podal Propofol, tak mohl jednat jinak. Kdyby jim řekl, že nedýchá už dlouho, tak taky mohli jednat jinak. Nemuseli ho trápit a mohli ho nechat odejít, protože už bylo pozdě.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zaneskooo

Ahá.. to je taky možnost.. ten Murray.. to jméno nemůžu ani cítit, hned se mi dělá zle a něco bych rozkopala.. je to hrůza.. Michael mohl mít svůj krásný Comeback.. byl by spokojený, šťastný, možná by neustál všechny ty koncerty, ale ten JEDEN, ten PRVNÍ, by si určitě hodně užil a dal by do něj úplně všechno, možná i víc než do těch předchozích, jestli to vůbec jde..
  • terullka00

hlásky prosím!!! :-)

ahojky ženský!! kdo ste mi ještě nehlásla..tak bych vás chtěla poprosit jestli byste mi nedaly hlásek tady : http://majjkinko.blog.cz/1006/6-kol o-sonbarrvy-aneb-finale#comment7811 2756 jsem tam jako terullka00 - zelená.. *4* *3* *3*
  • polinka

huuuuuu :D

Ahoj lidi ted jsem se doplazila domů ze školy *15* a ted mi tady na plný pecky hraje don´t stop till you get enough *15* neuvěřitelnej hlas *14* *15* *4*
  • besta

JAKEJ MICHAELUV ÚSMĚV JE NEJ?

Ahoj lidičky ;) na mém blogu je soutěž kterej Michaeluv úsměv je nej ::)

http://fstoklassa.blog.cz/ 1003/soutez-o-nej-usmev-majkiho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit