Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majkeeeeeeeeeeel

i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.forever. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • mrs_jackson

pohřeb

Před chvíli jsem dokoukala záznamy z pohřbu...A ještě teď brečim! *9* *9*
    • Re: pohřeb

A kde jsi to prosím našla? do ted jsem to hledala.... *9* *9*
      • mrs_jackson

Re: Re: pohřeb

je to na www.allmichaeljackson.blog.cz
    • torema

Re: pohřeb

Od rána, vlastně zase ten samý obrázek. Řvu jako želva nad vším.
  • zanesskaaaa

...

Určitě jste to všichni veděli na NOVĚ žeee *15* .. tak já jenom pro informaci *15*
    • Re: ...

Hmm opět se mě poštěstilo to prošvihnout .. se na to ... *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Noooo ještě že jsi to neviděla *15* .. blo tam toho docela dost z filmu *15* .. jééén si počkej *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Hmm to je štěstí asi bych jim šla nakopat zadnice, že mě pokazili překvápko *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ...

Nooo.. to jsem měla sto chutí udělat taky.. zas si neodpustili komentář na jeho dluhy.. mcáá.. ale už to neřešim *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Mcááá neviděla *15* mmnt *15*
            • zanesskaaaa

Neasi *15*
              Mcááá viděla jsi reklamu na FB? .. co mám jako video?.. uplně mooc *15* *15*
            • thesimsa

Mcáá sou to trubky ... Češi no .. *15*
              Nemohl mít dluhy když jen jeho majetek měl tak dvakrát větší cenu než nějáký podělaný dluhy, který možná ani neexistujou .. *15*
  • opravdu je škoda že tu snama neni ale ten doktor se měl snažit aby ho dal k životu hhhhhhhhhh
  • polinka

plyšáci :D

http://www.michael-jackson-photos.c om/michael-jackson-childhood-photos -24.jpg *15*
    • thesimsa

Re: plyšáci :D

Jáááj *14* *15*
  • Škode...

Michael je dokonalej..nebo spíš byl.. mylsim, že za to všechno co se mu ted děje.. může jeho táta.. četla jsem, že prý když malý jackson vynechal jen jeden taneční krok táta ho hned zpráskal páskem.. vzal mu dětství.. Ani se mu nedivim že ted tvrdí , že je Peter Pan... Je to velká osobnost.. Veliký člověk.. Škdo že to všechno končí. Ale pořád věřim.. že se vzchopí!!
    • Re: Škode...

souhlasim s tebou *4*
  • polinka

album

jaký myslíte že je nejlepší album Majkího? já myslím že Dangerous. a myslím že i hudební kritici říkaj že je to jeho nejvyrovnanější a nejpovedenější album. *3*
    • terinda321

Re: album

Mě se nejvíc líbí history... podle mě se v tom albu hrozně moooc otevřel... když se kouknete na písničku childhood nebo earth song a co potom d.s..... ale taky se mi hroooozně líbí invincible.... o tom jsem četla, že je takový nejúpřímnější... ale krááásný má všechny...
    • chiaramj

Nejhezčí je Bad a asi Dangerous..Ale i Off the Wall se mi líbí=) *14* *1*
    • mrs_jackson

Pro mě nejlepší asi Bad!Tam je podle mě i nejvíc sexy *14* *14* *14* *14*
      • baluska1

Re: Re: album

Mě se líbí Thriller.Nekoukám na to že to bylo nejprodávanější album,ale prostě se mi líbí.
  • skih

,...

holky,ták páááá *4*
  • .........:-(

To není možný ta hnusná blbá Miley Cyrus je na prvním místě a Michael na druhým!Jak ho mohla taková nula předběhnout Michael je o 1000000000000000% lepší než ona!
    • tea301

Re: .........:-(

neboj ono se to zachvíli otočí!!!
  • janinka1998

a co teda...

a co teda děláte kamarádi ?????
    já se asi dneska aniž by mě mamina oddělila páskem neodtrhnu od Michaela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!°°° °°°°°

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit