Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael - video

Zaujímavé videa.

http://www.youtube.com/wa tch?v=KlrQpRRTouE

http://www.you tube.com/watch?v=IJXNFfMvk1s
    • polinka

Re: Michael - video

a co ta holka řiká v tom prvním videu? můžete mi to nkdo aspon trochu přeložit? *7*
  • mijaja

testík:)

http://michaeljacksonstory.svetu.cz /11604-test-jsi-posedla-michaelem-j acksonem.html
    myslím,že výsledek u mnohých z nás je předem jasný!! *15* *1* *14*
    • zanesskaaaa

Re: testík:)

Ufff nejsem posedlá .. ještě, že tak :D ..
  • Miluju!!!!

Michael Jackson je proste nej clovek na svete!!!!Ten murray byl pekny grazl, ja nechapu, jak mohla Michaela zabit???????!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *16* Fakt hovado!!!!!
    Michael si to nezaslouzil, stejne tu bude navzdy!!!!! *4*
  • baluska1

Moje představa

-->A nebo představa-->Napřed procházka Neverlandem-->Pak by mi zavázal oči-->Vedl do pokoje tak jen růže a svíčky-->Posadil by mě na postel-->Pustil něco romantického-->A potom řekl aŤ počkám-->Vrátil se jen v županu-->Ze sexy rozcuchem-->tančil-->Mě by zvedl-->Potom mě pomalu vslíkal-->položil mě na poslet-->sundal by si župan-->hodil by hlavou-->a lehl si na mě-->a pak už si to domyslíte-->a potom-->by v koupelně byly taky svíčky-->voňavá a teplá vana--> a koupel s michaelem-->jej-->pak by mě mi umil záda já jemu-->pomohl by mi z vany-->byla bych v županu-->on by mě odnesl na poslet-->a šli bysme spinkat-->
    Jéééj to je krásná představa-->ale nesplnitelná
    • majka096

Re: Moje představa

To je podobný jako moje představa, akorát já představuju že už s nim čekám miminko *14* *4*
    • anet.k

Re: Moje představa

myslím že je splnitelná :)
      Ve snu *4*
      • zzj

Re: Re: Moje představa

jj bouzel jenom ve snu *9*
      • Re: Re: Moje představa

To jo no :)
  • bajush

tak já se jdu chystat na zítřek, mějte se hezky, dobrou *4*
    • baluska1

Re: pá

Nu nic taky jdu..pá
    • baluska1

Re: pá

Pápá:-*zítra..dáme nějaké řádné téma..:) nějaký video..ale s napisem SEXY..
  • zzj

Thriller dance rekord Praha 2010

MOzna se v srpnu dostanu na TDRP *4* bouzel to neni jisty jeste se musi premluvit rodice coz je nemozny ale pokusim se a pak odvoz ale ten bych aj mela *4* musi to vyjit !!! *4*
    • terullka00

Re: Thriller dance rekord Praha 2010

se máš.. *9* *4*
      • zzj

Re: Re: Thriller dance rekord Praha 2010

jj to bych se mela jak neco !! *3* ale horsi je jestli premluvim rodice a jestli klapne ten odvoz *4* ale rodice nepremluvim a odvoz ten total nwm *9*
  • torema

Pro Teu

Teo ta básnička je nádherná.
    • tea301

Re: Pro Teu

děkuju!
  • janikoz

New song This is it

Tak koukám, že tu už rozebíráte písničku This is it. Je naprosto úžasná, pěknej ploužáček. *14* Myslím, že album se bude dobře prodávat a určo budu jeden kupující i já, teda pokud mi ho přinese ježíšek. *14* *4* Tak pá a hezoučký sny o Majkým.
  • anet.k

nápad

Tak třeba by mohly všechy holky udělat nějaký dárek ale aby byl ten hlavní. a aby byl největší atd. hlavně ať se to pustí ve stejnou dobu *4*
    • dancitko

Re: nápad

jj jasne
    • tea301

Re: nápad

já bych taky řekla že je trochu blbí aby to pouštěl jeden za všechny!! já bych se taky dohodla třeba toho 24 v nějakou dobu kdy to KAŽDÝ doma pustí aby to bylo a společná bude ta básnička! *4*
      • nikcajacksonka

Re: Re: nápad

ale zase si myslim ze by bylo lepsi dohromady!!Ja nwm rozhodnete vy!Ale vite kolik by bylo ve vzduchu balonku ?? *15* A asi si myslim ze by se to Majkímu libilo vic dohromady od jeho fanousku velkej spolecnej darek!!Treba by si mohl myslet ze se jeho fanousci nemaji navzajem radi,kdyz mu nedaji nejakej velkej darek dohromady *7* No nwm necham to na vas!!Ale napadlo mne jeste k tomu darku ze by jsme k tomu mohli pridat takovou tu vlajecku BAD nb co to je *15* Proste kde je nakresleny on *14*
      • nikcajacksonka

jj to jefakt,jenze kde sehnat tamto s cim se nafukujou ty balonky!!??
      • dancitko

jj to beru
  • janinka1998

*2*0*1*0

piju, jim a slavim s majkým (písničky) *15* *3*
    • anet.k

Re: *2*0*1*0

tak to má být :D
      • janinka1998

Re: Re: *2*0*1*0

no jo.
        ještě že rodiče šli k sousedům, jinak by to bylo bez majkýho *9* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: *2*0*1*0

hmmmmmmm =) to segra dostala paměťovku a machruje mi tady s Lady GaGou *15*
          • janinka1998

Re: Re: Re: Re: *2*0*1*0

no dobrý no, já gagu nemusim
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: *2*0*1*0

Tak na ni zamachruj s Morphine na plný pecky *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: *2*0*1*0

jj =) schválně jak se na to bude tvářit :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit