-
Michael - video
Zaujímavé videa.
http://www.youtube.com/wa tch?v=KlrQpRRTouE
http://www.you tube.com/watch?v=IJXNFfMvk1s -
-
Re: Michael - video
a co ta holka řiká v tom prvním videu? můžete mi to nkdo aspon trochu přeložit? *7*
-
-
testík:)
http://michaeljacksonstory.svetu.cz /11604-test-jsi-posedla-michaelem-j acksonem.html
myslím,že výsledek u mnohých z nás je předem jasný!! *15* *1* *14* -
-
Re: testík:)
Ufff nejsem posedlá .. ještě, že tak :D ..
-
-
Miluju!!!!
Michael Jackson je proste nej clovek na svete!!!!Ten murray byl pekny grazl, ja nechapu, jak mohla Michaela zabit???????!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* *16* Fakt hovado!!!!!
Michael si to nezaslouzil, stejne tu bude navzdy!!!!! *4* -
Moje představa
-->A nebo představa-->Napřed procházka Neverlandem-->Pak by mi zavázal oči-->Vedl do pokoje tak jen růže a svíčky-->Posadil by mě na postel-->Pustil něco romantického-->A potom řekl aŤ počkám-->Vrátil se jen v županu-->Ze sexy rozcuchem-->tančil-->Mě by zvedl-->Potom mě pomalu vslíkal-->položil mě na poslet-->sundal by si župan-->hodil by hlavou-->a lehl si na mě-->a pak už si to domyslíte-->a potom-->by v koupelně byly taky svíčky-->voňavá a teplá vana--> a koupel s michaelem-->jej-->pak by mě mi umil záda já jemu-->pomohl by mi z vany-->byla bych v županu-->on by mě odnesl na poslet-->a šli bysme spinkat-->
Jéééj to je krásná představa-->ale nesplnitelná -
-
Re: Moje představa
To je podobný jako moje představa, akorát já představuju že už s nim čekám miminko *14* *4* -
Re: Moje představa
myslím že je splnitelná :)
Ve snu *4* -
-
Re: Re: Moje představa
jj bouzel jenom ve snu *9* -
Re: Re: Moje představa
To jo no :)
-
-
-
pá
tak já se jdu chystat na zítřek, mějte se hezky, dobrou *4* -
-
Re: pá
Nu nic taky jdu..pá -
Re: pá
Pápá:-*zítra..dáme nějaké řádné téma..:) nějaký video..ale s napisem SEXY..
-
-
Thriller dance rekord Praha 2010
MOzna se v srpnu dostanu na TDRP *4* bouzel to neni jisty jeste se musi premluvit rodice coz je nemozny ale pokusim se a pak odvoz ale ten bych aj mela *4* musi to vyjit !!! *4* -
-
Re: Thriller dance rekord Praha 2010
se máš.. *9* *4* -
-
Re: Re: Thriller dance rekord Praha 2010
jj to bych se mela jak neco !! *3* ale horsi je jestli premluvim rodice a jestli klapne ten odvoz *4* ale rodice nepremluvim a odvoz ten total nwm *9*
-
-
-
Pro Teu
Teo ta básnička je nádherná. -
-
Re: Pro Teu
děkuju!
-
-
New song This is it
Tak koukám, že tu už rozebíráte písničku This is it. Je naprosto úžasná, pěknej ploužáček. *14* Myslím, že album se bude dobře prodávat a určo budu jeden kupující i já, teda pokud mi ho přinese ježíšek. *14* *4* Tak pá a hezoučký sny o Majkým. -
nápad
Tak třeba by mohly všechy holky udělat nějaký dárek ale aby byl ten hlavní. a aby byl největší atd. hlavně ať se to pustí ve stejnou dobu *4* -
-
Re: nápad
jj jasne -
Re: nápad
já bych taky řekla že je trochu blbí aby to pouštěl jeden za všechny!! já bych se taky dohodla třeba toho 24 v nějakou dobu kdy to KAŽDÝ doma pustí aby to bylo a společná bude ta básnička! *4* -
-
Re: Re: nápad
ale zase si myslim ze by bylo lepsi dohromady!!Ja nwm rozhodnete vy!Ale vite kolik by bylo ve vzduchu balonku ?? *15* A asi si myslim ze by se to Majkímu libilo vic dohromady od jeho fanousku velkej spolecnej darek!!Treba by si mohl myslet ze se jeho fanousci nemaji navzajem radi,kdyz mu nedaji nejakej velkej darek dohromady *7* No nwm necham to na vas!!Ale napadlo mne jeste k tomu darku ze by jsme k tomu mohli pridat takovou tu vlajecku BAD nb co to je *15* Proste kde je nakresleny on *14* -
jj to jefakt,jenze kde sehnat tamto s cim se nafukujou ty balonky!!?? -
jj to beru
-
-
-
*2*0*1*0
piju, jim a slavim s majkým (písničky) *15* *3* -
-
Re: *2*0*1*0
tak to má být :D -