-
čusík
nop nic lidi valím se dívat na superstar tak se mějte pá -
-
Re: čusík
já jdu thaké..thak páško... *4* *5* *8* *16* *8* *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
-
-
kniha
dneska jsem si pujčila knížku Moonwalk.. každý kdo ji četl říká že je uplně skvělá tak uvidím jestli je to pravda :) už se těším až si začtu :) -
Sraz v Ostrave
ahoj lidicky vite jak jsem tu psala ze ten sraz v ostravě bude 29.8.2009 na masarykaci ve 3 hodky tak se to presouva na 30.8.2009 jelikož 29.8.2009 tady nejsem jsem v olomouci s dedou ktery jde na operaci a vyzadal si me jako doprovod tak se vam moc omlouvam a jestli chcete tak to oslavte toho 29.8.2009 beze me a ja tam potom jenom toho 30.8.2009 zapalim svicku jinak jestli chcete tak toho 30.8.2009 sraz na masarykaci ve 3 hodky tak zatim pa a nezlobte se na me -
BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO DCERU PARIS
Holčička jménem Paris
stále pláče pro svého tatínka,
který ji miloval už od miminka.
Oči má jako blankytné nebe,
tatínku,co si počnu bez Tebe?
Nechal jsi nás tu takhle stát,
my víme,že Nás nikdy nepřestaneš milovat.
Stále slyším Tvá něžná slova:
"Miluju Tě holčičko a milovat Tě nepřestanu
ani k večeru ani k ránu.
Už bohužel nastal můj čas,
neboj se sejdem se zas,
až nastane ten správný čas"
Tys naučil mě žít,
a svou cestou dál si jít.
Děkuji Ti za Tvou lásku,
neboj nebudu na Tebe vzpomínat jen z obrázků.
Jenže je to strašně těžké smířit se s tím,
že už Tě nikdy mepolíbím.
Z nebe odkud se na Nás díváš,
Vím,že Mě,své rodiče,fanoušky hlídáš.
Stále slyším Tvůj něžný hlas:
Nedělej si kvůli mě holčičko vrásky,
z nebe odkud se na Tebe dívám a opatruji Tě,Ti posílám spoustu otcovské lásky!!!
Tohle jsme napsala včera večer, když jsem zapalovala doma svíčky za Majkího, nemohla jsem se zůčastnit srazu na Masarykáči, tak jsem alespoň zapálila svíčku doma a napsala tuto básničku,která mi po přečtení vehnala slzy do očí, ač jsme ji sama napsala.
Doufám, že se Vám také bude líbit.
Tuto báseň také vložím do své knihy o Majkím, kterou píši. *4* -
-
Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO DCERU PARIS
Opravdu moc krásná a také moc dojemná *4*
jen škoda že už tady Majký není,nechci opakovat ale asi něco taky napíšu *4* o Majkým *4* ale zatím to nevím jistě *3* -
Moc hezká. *1* -
To je krása!! *14* *14* Opravdu se ti moc povedla *3* -
je to krásný, ale všechno tak smutný *9* *9* *9* -
-
Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO DCERU PARIS
ale pravdivy on to tak urcite tedkom mysli a jak se rika co na srdicku to na jazyku a jinak Paris to ted tak urcite citi je ji strasne smutno po tatinkovi
-
-
Strašně krásné.. *9* -
Moooc krásná básnička!!!! *14* Až mi slzy ukáply... Ta se ti povedla. *4* -
-
Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO DCERU PARIS
dekuji kdyz jeste nejakou napisu tak ti ji poslu a vzkaz ju??? -
-
Re: Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO DCERU PARIS
jo určitě, už se těším na další *3* *3*
-
-
-
-
....
Krááásné dopoledne přeji všem..... -
-
Re: ....
Ahoj Terko, dívala jsi se na ten klip PRIVACY? Co Ty na to? Já myslela, že mi pukne srdce...ani jednu minutu bych s ním neměnila, opravdu ne. Naprosto mu rozumím, proč raději trávil čas s dětmi.
Tolik dobroty, taková bezbranost... -
-
Re: Re: ....
Ahoj... no to mi povídej... je mi ho tak líto, čím si musel projít, jenže nejhorší na tom všem je, že i ty děti ho zklamaly. -
-
Re: Re: Re: ....
Jo, ještě něco. Víte kolik dostal náš "laskavý" taťka, za to dramatické interwiew, kdy se ho po dvou dnech ptali, jak mu teda je a jemu bylo FAJN? 200.000,--USD, tak nechápu, proč nám Bůh vzal Michaela a nechal tady tu sviňi!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Oni mu to zaplatili? Já viděla fotku hned druhý den co Majkí zemřel. Byl vysmátej a vůbec ho to nebralo, šmejda zasranýho. Pardon, nenípo 22, ale mě to je totálně a naprosto ukradený!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Se nežinýruj. Já ho nenávidím! On na vlastním děcku rýžuje, hovado. Vám řeknu, ten kluk měl s tím parchantem od narození peklo na zemi.
-
-
-
Re: Re: Re: ....
Mi čteš myšlenky...,že nakonec i ty děti ho využívaly... Je mi z toho všeho moc smutno.
-
-
-
-
nuda
proč se mi zdá že je tu nuda? *7* -
Ahoj
Holky Přeji Vám všem veselé Vánoce hlavně bohatého Ježíška, jak psala Tea doufám že naleztene pod stromkem co ste si přáli. A zejtra pokud to půjde zajdu sem pokecat.
Tak teda všem moooc Krásné Vánoce a tobě Michaeli také. I když máte Vánoce zítra a také zítra to bude půl roku co tu nejsi. Zítra ti popřeji v Angličtině. Holky teda ještě jednou Vám a Michaelovi krásné Vánoce. *4* -
Normálně........
Já jsem dneska viděla V OBCHODĚ CD MICHAEL JACKSON INVICIBLE JEN ZA 159,- A asi před 2 měsícama stálo 249,- to musím mít *14* *14* -
-
Re: Normálně........
Kdybys nebyla posmrtná tak před věma rokama bylo Invicible za 39.. -
Fákt ? *15* sem to kupovala za 250 ... *15* -
-
Re: Re: Normálně........
kdybys ho tam ještě chvíli nechala tak by bylo levnější *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Normálně........
pochybuju .. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Normálně........
nepochybuju :D určitě by ho zlevnily ale muselo by v tom obchodě vydržet hodně dlouho *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Normálně........
*15* kdybych tu fotku na obalu neznala, tak ani nevím, že je to Michael .. *15*
Aj mamka prej "tak tady bych ho nepoznala"
*15* -
mno právě =) *15* bylo tam i Dnagerous,Bad,HiStory,Jackson 5, Number Ones, atd...a už to tam není =)ale Invicible tam zůstalo Asi se lidem moc nelíbí ten obal CD *15* *15* nechci Michaela urážet =) to mě jan tak napadlo.=) -
No právě ... *15*
-
-
-
-
-
A kde album prodávají...prosím -
-
Re: Re: Normálně........
Obchodní dům Dyje ale to chci já *15* *15* *15* -
-
Díky za info, dobrou noc a krásné sny *1* *15* -
dělám si srandu ale pochybuju že si proto dojedeš až do Znojma :D -
ve Znojmě :D
-
-
-
-
video..
terullka00
ale ne to youare not alone tak ještě před tím...*15* ?? *7*
------------------------------------------
Ahaa *15* tak to je Stranger in Moscow *4* -
Aujík
Čáwky jak se tu wšici máte..bože dneska dušiči..můj den děs..napřes ráno když sem lezla z poslete..já mám paladnu a po tím mám slolek,thka se slítla ze žebříku..mno a potom sem nesla špinawý oblečení a zakopla sem o boty a to oblečení sem hodila před sebe..a pak we škole sem etě spalda..thakže padací den...Jinak sem zapálila svíšku jak na Hallowyn a thka dneska...
JO a ze SS by mohl wypadnout Šmajda a Ištvancová...A taťak říká že BEn..ne ten ne ten tam musí zhostat..Mno ale kdyby wypadla Ištvancová a Šmajda thak by zase měli kecy.. -
-
Re: Aujík
Ahojik,no já se nemám celkem dobře,dneska sme byli s kamoškou u kaple a vyvolávali duchy ne?? když sou ty dušiči,no a teda jako fakt divnej den!!!já tak dlouho čekala že se něco stane a vono nic,no ale potom sme vyšli shodky k té kapli a přestal zvonit zvon,tak sme se zastavili podívali se na sebe a šli sme dál,pak začal silně foukat vítr a spadla jedna svíčka z hrobu,tak sme zdrhali dolů a po cestě dolů sme viděli jakousi studnu a v ní byl jakoby nějaká černá postava,no ale nic moc no!!čekala sem něco strašidelnějšího=D *15* *15* *15* sorry za chyby -
Re: Aujík
To musel bejt dobrej padaci den! *15* A mas aspon modriny??Kdyz jsi toikrat spadla,aby ti to pdani stalo za to!! *15* *15* -
-
Re: Re: Aujík
Jo mám 4 na lokti a to 2 na noze a jednu na lokti a jednu bouli.. *15* -
-
Re: Re: Re: Aujík
*15* No proto!! *15* *1*
-
-
-