Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dajda

michaely byl jsi jediny človíček ktery měl všechny rad jenn kdyby si udělal ten poslední koncert this is it každy den na tebe mislím a někdy se u toho rozbrečím miluju tě opravdu strašně moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    *4* *4*
    • sisule

Re: dajda

Nápodobně *4*
  • nikcajacksonka

konečně

Ahojky,konečně už můžu být zase na počítači *4* Copak jste tu řešili za tu dobu co jsem tady nebyla????
    • zanesskaaaa

Re: konečně

Ahoj.. asi tak miliony věcí.. nemusím Ti je vyjmenovávat že ne?.. *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: konečně

ne ne to je dobrý ...*1*
        • tea301

Re: Re: Re: konečně

myslím že to si domyslíš!! ahooj děvko!!(to je hokka v překladu aby i nemyslela že tě urážím!!) *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: konečně

ano ano,myslim ze jsem se na to nemusela ani ptát...... *4*
  • zuzanka666

Zlatý MJ

Se mi dnes zdál krásnej sen o Maikim.*14* Jsme byli v nějaké škole a Michael mě odvlekl na záchod,kde mě chtěl zabít. *9* Ale než se k tomu dostal zazvonilo na přestávku a na ten záchod začali chodit holky.Když uviděli Michaela tak začali šílet a tak.Však si to umíte představit.Když jsme se zase koněčně ocitli sami tak jsem se k Michaelovi přiblížila a on mě objal. *1* A už mě zabít nechtěl *15*
    Jo a vypadal takhle :
    http://www.karaoketexty.cz/fotky /michael-jackson-2971/95156
    *14*
    • zzj

Re: Zlatý MJ

no tak to mas teda dobre sny *15* *15* jak to delas ze se ti o nem zda *7*
      • zuzanka666

Re: Re: Zlatý MJ

Kdybych věděla tak bych ti to s radostí řekla.Nejlepší by bylo kdyby se nám všem o něm zdálo a pak byste tu psali své sny i vy a byla by věčí zábava.
        • zzj

Re: Re: Re: Zlatý MJ

*15* *15* jj veci zabava ale me by se krasne spalo *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ

Jj to ti věřím.Poslední dobou se mi zdá uplně o někom jiném a to pak není dobrej spánek jako při snech s MJ.Podle mího táty se ti zdá o tom na co nejvíc myslíš.Tak to zkus.Ale jak tě znám tak tuhle metodu už určitě zkoušíš. *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ

no tu mam prozkousenou a nic *15* *9* *15* *15*
    • teddy-girl

Re: Zlatý MJ

Se nedivím že tě nezabil už ten sen, protože takovej Majkýý....mmmm *14* *1*
  • sarah89

vrrrrrrrrrrr!!!

co čtu za kecy"blbejch ubožáku"v nejhůř hodnocených příspěvků je mi do breku....MJ byl už od malička můj oblíbený zpěvák.Jeho písničky dokážou pohladit duši i srdce. *14* každý ví sám za sebe *14* ty kecy co se o něm psaly...ani jedné jsem nevěřila, ale hodně mě mrzí, že se toho chytnou nějací pitomci a ubližujou jak Majkymu, ale i nám co ho milujem!!!je mi to fak hodně líto *9*
    • lask1

Re: vrrrrrrrrrrr!!!

Závisť robí s luďmi divy, tak isto aj túžba zbohatnúť.
      To mu najviac škodilo v živote.
      Mali mu čo závidieť.
      Tých cien čo dostal za svoj talent.
      Bol to šoumen.
      Tých závistlivcov lutujem, čo s nimi robí vlastná hlúpsť.
    • zanesskaaaa

Re: vrrrrrrrrrrr!!!

a víš co je nejlepší.. ty kecy když přejdeš na uplnej konec.. to bylo samý fuj tohle fuj tamto..a teď samí miluju tě majkí a píšou to ty samý osoby co psaly to hnusný:D:D... to mě fascinuje:D:D
      • sarah89

Re: Re: vrrrrrrrrrrr!!!

jo všimla jsem si toho....já si spíš myslím, že si chtěly jen rejpnout.Jestli písou tak nebo onak.Mají to jako zábavu *9*
        • masno

Re: Re: Re: vrrrrrrrrrrr!!!

Jsou bezradní *9*
        • zanesskaaaa

jsou to ubožáci co nemaj nic jinýho na práci než ničit lidem život těmahle trapnejma kecama *9* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: vrrrrrrrrrrr!!!

a poradim.. ignoruj to.. vůbec se tim nezabívej pokud to není opravdu ale opravdu vážný.. to by ti muselo být fakt hodně těžko.. prostě to přejdi pokud tě to už nebude fakt hodně urážet.. opravdu.. takhle to dělám já.. a to jsem milovnice takovejch hádek.. ve stylu co kdo napíše špatnýho o Michaelovi:D:D.. ne opravdu nic si z toho nedělej:))
        • sarah89

tak jasně já jsem se nikdy nekoukala co se tam píše, ale jen jsem tam dneska nakoukla a jak ted píšu"čuměla jsem s otevřenou pusou"jinak NO COMENT *15* máš pravdu
  • janicka.voj

michael is best singer

porad posloucham majkiho pisnicky,koukam na jeho dvd,meho kocourka jsem pojmenovala po majkim,vsude mam jeho plakaty,brecim kazdy den,nemuzu tomu porad uverit *9* *9*
    • baluska1

Re: michael is best singer

Já mám plagáty ve skříni, vytiskla sem si obrázky, mám je na sešitech. Mojí rybku ta se jmenovala Huga a taky jsem jí pojmenovala mo Michaelovi. TAky nemůžu uvěřit této zprávě: Michael už nežije je mrtví.
      Je to neuvěřitelný jedna lidská ruka, zavinila smrt.
      Každý den koukám na Streamu na dokumen o Michaelovi Live with Michael Jackson, nebo jak se to píše, ale zkrátka je LWMJ. A Bashir mě tam se*e on mu nevěří, že má je 2 plastiky, jak Majkí přiznal důlku v bradě a nosu, díky plastice nosu vyzpívá i vyšší tony. Potom se ho ptá jestli je normální že 44 letý chlap spí z dětmi. A když Majkí řekl, že svět potřebuje lásku, víc sdce a Bashir mu na to řekl tohle: svět potřebuje 44-leté muže, který spí z dětmi?
      to mě tak vytočilo, jestli chcece, tak vám sem dám adresu na ten dokument. Je dlouhý 89:24 minut, ale stojí za to shlédnout.
      • janicka.voj

Re: Re: michael is best singer

proste bulvar a ty zasrani smradi a doktor ho zabili,uz nam ho nic nevrati,i kdyz bude ten hajzl doktor sedet,at chcipne magor!!! na sesitech ho nemam,uz totiz makam,ale u nas v praci hraje furt *1*
        • jacksonka

Re: Re: Re: michael is best singer

víš co....až budu velka tak budu najemnej vrah a kamí si mě najme abych toho zabila KILL YOU KILL *16*
      • jacksonka

jj tak na ten jsem se divala s tetou (opakuji:taky ho žere)
    • jacksonka

Re: michael is best singer

tys byla u mě doma?
      • janicka.voj

ja mam i pyzamko s majkim,tilko,polstarek,budu mit i rukavici *14*
      • janicka.voj

*15*
  • zanesskaaaa

Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Tohle sem jednoho dne napsala laidy :DD .. jen tak si to tady projíždím (z nudy) :D:D a na tohle jsem narazila :D:D .. no málo jsem se tomu konci smála :D .. ach ty její bludy :DD

laidy45
    Re: Re: MJ a děti - 20.08.2009 16:21 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Pedofil rozhodně není!!!!MJ měl na veřejnosti chování dítěte a byl excentrický,což ale s chováním pedofila nemá nic společného.Většina pedofilů jsou totiž" normální lidé",u kterých by jste neřekli,že jsou tím čím jsou.Mají mnoho hraček,ale nikdy si s nimi nehrají.Slouží jim pouze jako sváděcí prostředek.
    Jacksnovo chování tady nesedí.On svou lásku k dětem dává na odiv,neschovává ji.MJ se za celá léta stal obětí mnoha žalob lidí,kteří pochopili,že se dá na něm vydělat.Využívali jeho zranitelnosti a dobroty a to se mu stalo osudným.
    MJ rozhodně nebyl ani gay,podívejte se prosím na video na youtube.com stránkách,kde uvidíte jak silně MJ vzrušovali ženy.Přímo na podiu došlo k erekci jeho penisu a to v čase 0:56-0:58
    Doufám,že se nezlobíte,že jsem to tak napsala,ale to je pro ty,kdo pochybují o jeho orientaci.
    Video....Crazy Fan!(You Are Not Alone-Michael Jackson)in Munich

Tohle je to video :D .. předem upozorňuju že tam k NIČEMU nedošlo :D .. nebo mi to alespoň nepříjde :D .. je to moc malý :D

http://www.youtube.com/watch?v=TOUGpKjEcgo
    • luida

Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Tak proto si tak rychle klekl? Třeba pomyslel na Lisu, když točili klip *3*
    • mrs_jackson

Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

0:56-tak z toho nemůžu *14* *14* *14* *14*
    • polinka

pane bože *15* *15* *15* já se z ní... tamto poto... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Neasi :D:D:D:D ..
    • thesimsa

OMG *15* *15*
      V tom případě mu stojí furt .. *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Neasi :D:D
        Jak to tak projíždím tak jsm našla rozhovor nás dvou :D . tebe a mě :D .. áá ty tam píšež bez háčků čárek :D:D .. no jak se tu všichni měníme :D:D:D
        • thesimsa

Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

*15* *15* trvalo mně asi 14 dní, než jsem si zvykla psát s háčkama a čárkama *15*
          BTW jakej rozhovor ? *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

Ty naše úchylný rozhovory :D:D:D:D
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Předem se omluvuju, ale musím to sem dát :D .. ty jo nejdelší titulek, co jsem kdy napsala :D:D

ehm ... aha .. *15* *15* *15*
  • love.kate.love

test...MJ

Zkuste si test O MIchaelovi... http://hudba-a-zpevaci.tvujtest.cz/ zpevaci/co-vis-o-michaelu-jacksonov i *8*
  • angie72

Pro - BibienQQa_pUšinečka

Tady je Osobnost Michaela Jacksona, což znamená, že zde vládne úcta, tak se hoď do klidu a nelez sem, když vcházíš se zlým úmyslem...

Nebo tě nahlásím adminovi a blokne ti přístup...
    • zanesskaaaa

Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

Ahoj Angie :))
      Ještě to napsala v takový hatmatilce :D No prostě malá holka. :D :))
      • sasa87

Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

tak to s tebou souhlasím to musela psát malá holka a vubec to nechápu jak to muže nekoho napadnou neco takového napsat na osobnosti Michaela Jacksona.Musim se krotit protože bych byla moc sprostá a to se jsem nehodí.Protože me takové lidi jako ona me moc vytáčí že jde na osobnosti pak píše jen ošklivé veci.
      • angie72

Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

Přesně Zaneskooo, jinak v pátek sem naběhneme s holkama kolem 19 hod. Udělám diskuzi tady, tak se to oživí... Tak přijď...

Já teď končím, tak papapa
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Pro - BibienQQa_pUšinečka

Příjdu, příjdu .. paa
  • terinda321

Lidičky já vím, že toho máte většina dost ze školy, ale dáme si společně domácí úkol... budeme celý večer a celý víkend klikat na michaela, aby byl zase první a nandal to týýý..... no vždyt vy vííte...
    • zanesskaaaa

Re: DÚ

No jasně.. ale až z toho budu u Jedličků tak mě budete povině všichni navštěvovat *15*
      • anet98

Re: Re: DÚ

*15* *15* *15*
    • paige7

Re: DÚ

ok zachvilku du na to *15* at srazíme tu miley na 2.místo *1*
  • anet.k

Evropa 2

Helé holky....hlasujte taky pro Michaela....má tam asi 6 videoklipů.
    http://www.evropa2.cz /cs/bestof20/video.shtml#1990
    Je to myslím rok 1991, 1992, 1995, a pak nevím....to si hledejte samy *15*
    • polinka

Re: Evropa 2

a ještě 1996 *5*
      • anet.k

Re: Re: Evropa 2

no vidíš *5* týjo, ale já mám nějakej kouzelnej pc...už jsem po druhý vyplácala další várku 20ti hlasů....:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit