-
palce?!
jensem vám chtěla ještě říct jestli byste mi zejtra nedržely palce - jedeme se školou na atletický závody *4* mám z toho hrozný nerváky!! *9* *5* *15* -
-
Re: palce?!
budu držet :D
-
-
:-(
Dneska je to přesně 11 měsíců, co nás MJ opustil, a já se s tím pořát nemůžu smířit!!!! *9* Je to fak hrůza. Jaksi se nedovedu smířit s tím, že příští měsíc už to bude rok!!!! *9* Moc se mi po něm stýská. *9* Je to můj miláček, Miluju ho a milovat budu *14* a nikdu na něho nezopomenu!!!! *9* -
-
Re: :-(
Mně taky nemůžu na něj zapomenout porát na něj myslím -
Nejsi sama jsem na tom stejně a myslím, že i spousta další fanoušků na něj neustále myslí *3* -
-
Re: Re: :-(
jj taky ho budu milovat porad !! neumim se s tim smirit *9* a porad to hodne boli !! *9*
-
-
Nejsi sama jsem na tom stejně a myslím, že i spousta další fanoušků na něj neustále myslí *3*
-
-
čawec
ahojky žesnký! jak je?? *7* *3* -
Liz
právě jsem se dozvěděl že umřela Liz Taylor.. *9* *9* Je to opravdu škoda že umíraji takoví význámní lidé a vůbec že lidi unírájí.. *9* Doufám že se setká s Majkým v nebi *9* *9* -
hlasujte....
Hlasujte pro Michaela HTTP://WWW.KISSMORAVA.CZ -
-
Re: hlasujte....
nádherná písnička..
-
-
POCKEJTE!
HNED JAK SE DOVIM KDO ZABIL MICHAELA,TAK HO JDU ZABIT *16* ! I kdyz bydlim v CR *1* -
-
Re: POCKEJTE!
doufam ze ho ti vezni zabijou,jak rikala TOREMA.
BLBEJ DOKTOR!!!! A TAKY ZAS***** *16* *16* *16* -
Re: POCKEJTE!
Asi nebudeš jediná a jestli půjde do basy , tak tam dlouho nepřežije. Vězni Michaela taky milovali.
-
-
Jehovisti
Oni jsou magoři. Znala jsem jednu jehovist. rodinu a opravdu, žádné oslavy kromě Velikonoc nedělají. Měli taky děti a mě jich bylo strašně líto vždycky o Vánocích, protože všechny děti se radovaly z vánoc , dárečků a Ježíška a ty malé chuděry nic. Já bych některým lidem zakázala děti mít, fakt... -
tesim se na pristte
uz bohuzel musim papa a priste budu se tesit *9* *9* *4* *4* -
-
Re: tesim se na pristte
Páá *15* -
Páááá *4* -
Páá. *3*
-
-
: )
Michaelov smiech.
*14* *1* -
-
Re: : )
http://www.youtube.com/watch?v=cBHG zJadZxQ&feature=related
*14*
-
-
Tattoo
Hojte Jacksončata! *1* Nechám si udělat druhý tetování! První mám motýla nad prdelkou a teď si nad lopatku nechám dát ten znak MJ, ae jenom henou páč nemám prachy *9* Doplním si k tomu jenom 4ever *14* To bede nejvíc luxus! *14* *3* -
-
Re: Tattoo
tobě je 15 a máš tetování?! -
-
Re: Re: Tattoo
jj, už 5 měsíců, to je náhoda, tak dlouho už tu mezi námi není MJ(já si ho nechala dělat ale 3.6.), naši na to přišli až po měsíci, to bylo udělaný tajně a dala jsem si to za to, že jsem se dostala na vysněnou školu-na peďák v Přerově. Ale naši to vzali moc dobře, jsem se toho hrozně bála(celá rodina za mnou stála) a nakonec úpa pohoda!!
-
-