Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lasource

máte někdo ten jeho singl

máte někdo ten jeho singl get het off my mind v mp3 je to nádherný singl a mind is the magic i ten je hezkej koukně te se na youtube *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: máte někdo ten jeho singl

nikde neni ani na youtube *8*
  • This Is It (And It Ain´t Much)

Ahoj všichni, prosím vás, tuto recenzi jsem našla na netu. Nejraději bych autorovi dala rovnou do zubů ale to nejde, tak jsem zanechala koment. Pokud se na to budete cítit, napište mu také něco. Nejspíš je to opět nějaký rádoby hudební znalec co si myslí, že je expert na všechno.
    Díky.

http://cyberhermit.com/ ?p=3970&cpage=1#comment-23426

*16* *16*
    • Re: This Is It (And It Ain´t Much)

Velmi pravdivá recenze. Mimochodem Jackson nasahal Beatles ani po kotníky.
      • Re: Re: This Is It (And It Ain´t Much)

Srovnávat tvorbu Beatles, coby hudební skupiny a tvorbu Michaela Jacksona,coby jednotlivce, je jako míchat hrách a brambory. Ale jde o názor a ten máme různý.Já jsem našla názor někoho, kdo se nebál podepsat a je za ním vidět opravdový kus práce.
        www.jozefmiklosko.sk
        Třeba jsi fanoušek Beatles ale jak byl článek o "TII" a MJ napsaný, vyzníval velmi neuctivě a povrchně vůči M. Jacksonovi. Tady jde o princip psaní. Až ti stejný pisálek pohaní na jiných stránkách tvé Beatles, možná ti dojde, o co mi tím vyjádřením se do diskuze šlo. Nejen u nás máme "mediální odborníky", oni jsou totiž všude a je jedno, jakým jazykem kydají špínu.
        A přeber si to jak chceš.
  • besta

překvápko ::) !♥

Ahojky všichni.. :-) tak co jak je?Co se řeší..hádam že Majky ::) omlouvám se že jsem tu nebyl měl jsem zákaz ::( ♥♥ *14*
    • janikoz

Re: překvápko ::) !♥

Jo, řeší se Majký, jak jinak a jak se máš?
  • lady_jackson

Dobrou

Přeju Vám dobrou noc a hezkou neděli
    • lask1

Re: Dobrou

Aj tebe, pekné sny.
      Ak nenapíšu zase neakú hlúposť, tak možno bude hezká.
      Ale v nedelu hádam "pracovať" nebudú tí klamári.
  • kristyn875

hlasovat pls pls

ju holčiny..pls..hlásněte tady http://tenni.blog.cz/0908/3-kolo-so nc
    pro Majkyho ať nám nevypadne..pls *3* ..spoléhám na vás *1*
    • zanesskaaaa

Re: hlasovat pls pls

odhlasováno na mě se můžeš spolehnout *3*
      • masno

Re: Re: hlasovat pls pls

Hlásla jsem a Majkí vede *14*
        • kacenka33

Re: Re: Re: hlasovat pls pls

hlas je tam *14*
    • sarah89

jojo dneska jsem tam už byla a ještě jsem dala druhý za bráchu *15* *14* ale pšššš
      • kristyn875

*1* *1* *1* *1*
      • sarah89

je na wc, tak nenápadně na notebook a hlas je tam *14*
    • kristyn875

já si to pak zkontroluju..a běda kdo nehlasoval *1* *1* *5*
      • thesimsa

Ja hlasovala..
  • tramvaj-tramvajenka

Pro Angie,nebo kdo tohle vi

Ahoj,nevis,jak mam pridat odkaz na moji stranku o MJ? Hledam to vsude a nemuzu to najit *9*
    • fleur-flower

Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi

do odkazů ... máš to nad diskuzí a pod fanklubem
      • tramvaj-tramvajenka

Re: Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi

No to vim taky,ale nemuzu to tam nejak dat...nevite,na co mam kliknout,abych to tam dala? *7* *9*
        • fleur-flower

Re: Re: Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi

no momentálně to nejde, protože Michaela zrovna někdo spravuje ... taky už jsem asi desetkrát zkoušela vložit video ale nejde to
  • angie72

Střepiny...

V neděli ve střepinách bude ♥Michael♥ a šmejd Murray...
    • anet.k

Re: Střepiny...

taky už to vím. mám o tom i článek na blogu =) Aspoň víc lidí pozná šmejda Murraye a bude ho víc nenávidět.
  • fleur-flower

Jak byl skvělý !

Mam tu kousek z toho, co řekl jeden chlápek (Michaelův přítel který měl asi na starosti Michaelovu ochranu)
    ___
    Ta tlačenice uvnitř obrovského obchodu s deskami na Oxford Street byla hrozná. Lidé se smáli a brečeli najednou. Naproti mě byl kluk, který držel u ucha telefon a křičel do něho "Mami, tomu bys nevěřila!! Naproti mě stojí Michael Jackson!!! Kdybys ho tak mohla vidět!". Michael k němu přišel a vzal si od něj telefon, do kterého řekl "Ahoj! Kdo tam je? Ano, jsem to opravdu já ..."
    ---
    Pak jsme přijeli na Paddingtonské nádraží, odkud jsme měli jet vlakem do Exeteru. Bylo tam tolik lidí. Viděl jsem Michaela, jak zakopl a oddělil se ode mě a od své ochranky. Najednou byl uprostřed všech těch těl a já ho na chvíli neviděl. Jako v hororu jsem pozoroval, jak se blíží k vlaku, jen chvilku a jeho fanoušci by ho strhli pod kola. Potil jsem se úzkostí, když se objevil a pak hned zmizl za plakáty fanoušků. Utíkali jsme do vozu a já mu pomohl dovnitř. Unaveně zapadl do sedadla s rozcuchanými vlasy. Cítil jsem se tak špatně, že jsem se ani nezeptal, jestli je v pořádku. Michael mě vždycky oslovuje celým jménem. Čekal jsem, že mi řekne "Uri Gellere, málem mě zabili a byla to tvoje stupidní chyba!" Ale to co řekl s velkým úsměvem mě dorazilo. "Jsem v pořádku Uri Gellere. Neboj se. Nezlob se na ty lidi, protože oni nevědí, co dělají a já je mám rád."
    • chiaramj

Re: Jak byl skvělý !

Úžasný jako vždy *14*
    • lina25

nádhera
    • zanesskaaaa

byl zlatý!!.. moje štěstí co mi ozářilo svět!! *14*
    • petulkamilashekpsmj

bože,jak ten člověk mohl být tak hodnej a laskavej?Po tom všem,co mu provedla média,ale i děti (ne jeho),které tolik zbožňoval......obdivuju ho,miluju ho...je skvělej..je Král *14*
    • petulkamilashekpsmj

bože,jak ten člověk mohl být tak hodnej a laskavej?Po tom všem,co mu provedla média,ale i děti (ne jeho),které tolik zbožňoval......obdivuju ho,miluju ho...je skvělej..je Král
      • lask1

Re: Re: Jak byl skvělý !

Urobili mu to hlavne vypočítavý rodičia detí.
        • lask1

Re: Re: Re: Jak byl skvělý !

A ich rovnako hnusný právnici.
    • ellie007

je zlatej... *4*
    • kristyn875

jj je to brouček.. *3*
    • lask1

To je celý Mikey.
      Je zlatý.
  • Michael Jackson

Já jsem na faaceboku jinak jsem tu od začátku od prvního dne kdy Michael umřel.... *9* *9* promin píšu rychle jsem v práci...
    • torema

Re: Michael Jackson

No Luiso regni se tu ať si tě můžeme dát do přátel. *3*
      • tea301

Re: Re: Michael Jackson

j torema má pravdo!
    • tea301

Re: Michael Jackson

nj ale i tak můžeš se tu zaregistrovat a stát se fanynkou ne?
      • Re: Re: Michael Jackson

Fanynkou jsem už strašně dávno.... *3*
  • nikcajacksonka

nerada,ale musim!

Tak holčiny sice nerada,ale musim vás opustit *9* Ale ještě se sem dneska vrátim a budu tu s váma mooc dlouho *15*
    • 8.ball.8

Re: nerada,ale musim!

Chválabohu! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit