-
Mcááá ale už po třetí...
Tak aby jste se všichny nepotentoo kurňa už.. budete všici s velkým a žádné protesty neberu..
Zanesskaaaa: Zléé kuře, Bad Chicken
TheSimsa: Smrad (Smradocírkev)
Kika..: Prcek (Famfárie)
luciq-dc: Prd (Prdocírkev)
tea301: Syfilis (Syfilisocírkev)
A námitky si nechte pro sebe... -
-
Re: Mcááá ale už po třetí...
ale...!!!!!..JO VLASTNĚ NÁMITKY PRO SEBE *15* *15* -
Re: Mcááá ale už po třetí...
ehm.. nechci tu syfilisovat ale Thesimsa má to první s malý!! *15* *15* -
-
Re: Re: Mcááá ale už po třetí...
Neser Ti říkám.. neser.. a už jsem sprostá.. už to není sranda.. já tady s váma trávím čas jak ten kretén, aby jste byly spokojené a vy do mě takhle.. fáájn.. to si budu pamatovat.. -
-
Re: Re: Re: Mcááá ale už po třetí...
Nepruď nebo tě syfilis zasyfluje *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už po třetí...
eeehm.. já su pořád tady a všechno čtu!! a bad chicken promin!! bylas jediná která měla nejdýl pevný nervy se psanim!! já sem se už vysyfilisovala tak tu do nikoho nebudu rejt kvůli blbýmu seznamu!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Mcááá ale už po třetí...
Já neprudim.. jsem na*raná..
-
-
-
prej nechci tu syfilisovat... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
ježiš námitky pro sebe.. jako bych nic nenapsala!!
-
-
-
básnička*i love you michael!*
MICHAELI PROČ SI ODEŠEL?PROČ TVŮJ ČAS VYPRŠEL?ANI JSEM SE S TEBOU NEPOTKAL!POŘAD JSI NÁS MILOVAL!MY TĚ TAKY MILUJEME!MY TĚ ZBOŽNUJEME!JSI NAVŽDY KRÁL POPU!MILUJEME TVOU HUDBU!!!!SNAD SE POTKAM S TVYMA DĚTMA BUDE TO PRÍMA::)NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEM ÁMEN!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: básnička*i love you michael!*
Krásné. *14* Jsi šikula. -
-
Re: Re: básnička*i love you michael!*
vážně si to mylíš?!!!děkuju moc *14* -
-
Re: Re: Re: básnička*i love you michael!*
Jo myslím.Fakt moc krásný. *14* *4*
-
-
-
-
Elizabeth
Dnes má 78. narozeniny, myslím, že Michaelova nejvěrnější, nejdůvěryhodnější, prostě nejlepší přítelkyně, Elizabeth Taylor. Přeji hodně štěstí, a hlavně pevné zdraví!!! -
-
Re: Elizabeth
A hlavně to zdraví prej říkali jak je na tom špatně když se dozvěděla o Mikovi smrti .. snad byla i v nemocnici -
Re: Elizabeth
Připojuji se k přání.
God Bless You Elisabeth....
-
-
hustý
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/77860 tak to je hustý a klásný jak tam je Paris pěkně vyprsená *15* *15* -
-
Re: hustý
Parisce to tam moc sluší :) a má nádherný náhrdělník ♥ :) Jinak ty děti jsou fakt roztomilé :)
-
-
o nej blog
zatím vyhrává POLINKA potom ANGIE a na třetím místě SDH Březnice..tak zatím hlasujte...kdybyste nevěděli kde tak tady:
http://michaeljacksonkop1.bl og.cz/1006/soutez-o-nejhezci-blog -
Pro Michaela
Michael you're always in my heart ♥ I love you forever ♥ my sweet angel♥ *4* -
Zpěvačka Lady Gaga přiznala, že si v dražbě pořídila módní kousky zesnulého krále popu Michaela Jacksona. Údajně z nich sála energie a pomáhají jí bojovat proti špatné náladě.
-
SOUKROMÍ ŽIVOT
Mám talent a pro mnohé vše co si můžu přát
Jenže...vy netušíte, co vše jsem musel obětovat
Nemohu ven, všude jsou davy, kterí mě dusí
Bulvární plátky co se mi hnusí
Co píšou lži, a pro senzaci život dají
Napíšou vše co se prodá i když vás nepoznají
Propíraj soukromí život, navíc podrobnosti
Ty nejhrůznější fámy a nechutné intimnosti
Bránit se je zbytečné, protože pro mnohé to prostě pravda je....
Zbytečná jsou má tvrzení že se jedná o fámy a lživé plátky
Prostě to vyšlo, tak to je a není cesta zpátky
Nemohu do parku, kina ani mezi lidi....
Bez ochranky by mě umačkali ti co mě milují i nenávidí...
Miluju fanoušky a oni mě
Život bych za ně ve vteřině dal....
Pro mě jsou všechno a já pro ně král...
Jenže láska někdy bolí...
Rvou vlasy, škrábou a trhají....
Člověk zatne zuby a nikdy nedovolí
Aby byla oslabena moje láska k vám...
Jste mi blízcí a já vás tak moc znám
Vaše láska hřeje moje srdce a chrání mě proti lžím, a trápení...
Milovat vás budu navždy na to ani smrt nic nezmění.....
MJ -
-
Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
Fááákt hezký! *14* -
Linuš, nechci se opakovat, ale jsi prostě talent. Je to moc krásné, dojemné...díky! -
Je to krásne, vystihuje ho to.
*4* -
Dokonalý.. ale hlavně PRAVDIVÝ *14* .. on fanoušky miloval i když mu ubližovali, ale nevědomě *9* .. on je BROUČEK *14* *9* -
-
Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
Jak tehdy, když ho málem schodili pod vlak. Bodyguardovi bylo tak zle, že s eraději ani nezeptal jak se cítí a Majkí mu řekl, že je v pořádku, a ať se na ně nezlobí, že nevědí co dělají, a že je má rád. -
-
Re: Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
Tohle mě dostalo.... -
Re: Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
No jasný.. byl to skvělý člověk, chápal to.. to nějaká Paris nebo kdo se u nás trohu zraní a už chce všechny žalovat, nebo jak to tehdá bylo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
Tyyy, tuhle tu pííííííííííp nesnáááášíííím. Můj manžel vždycky říká, že je tam zase ta vosková figurína. Taky jí nesnese. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
Nehcápu jak se může považovat za nějakou superstar.. má dvě písničky a myslí si že je něco extra:D.. ale rozsekalo mě jak řekla, že je Paris pojmenovaná po ní, nebo jak slyší svůj zpěv, že by se ani nedivila kdyby byl Michael její otec.. no to mě rozsekala *15*
-
-
-
-
-
úžasný. *14* -
Téééda!!! Linuuuuš... Nádhera!!! Kopíruju do knížky!!! -
-
Re: Re: SOUKROMÍ ŽIVOT
No děkuju! Bude mi ctí zlatí!
-
-
-
:-(
Už jedenáct měsíců :_(...strašně rychle to utíká!nedokážu si pořád uvědomit že se to stalo skoro před rokem! *9* -
Jak dlouho
Jak dlouho už jste blázni do MJ?Já ho poprvé slyšel ve třích letech..Ale pravidelně jsem ho začal poslouchat od 5 a tak ta moje ´´Jacksonmania´´ začala :D Už to je krásných sedm let *14* *14* *14* -
-
Re: Jak dlouho
já ho začala mít ráda až po jeho smrti, to mi bylo 13 a před tím sem asi znala jeho písničky ale vůbec si na to nepamatuju.. když on vydával jen ty starý písničky a né nový tak prostě ho v rádiích nevysílaly..nebylo kde se o něm nozvědět.. -
-
Re: Re: Jak dlouho
to já ho mám ráda už 17 let, ale bude to asi tím, že jsem jedna která je z vás nejstarší.je mi totiž 25. *15* *15* *15* ale na tom přeci nezáleží jak dlouho. důležitý je že ho milujeme všichni stejně!!! *1* *1* *1* -
jj chápu
-
-
Re: Jak dlouho
A co vy? Pište pište pište pište! *3* -
-
no lidi já tu chvíli nejsem a tady se to teda pěkně rozjelo!!! *4* *4* nevím na co mám dřív odpovídat *15* *15* *15*
-
-