Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

Láska

ahojky lidičky!! doufám že ste se dobře vyspali ikdyž mě spánek moc nedal! musela sem se vzbudit a složit básničku tak ju sem napišu!!

Láska
    Co si představíš pod slovem láska?
    Asi nějaká pěkná kráska!
    Jenže kčemu nám je,
    když ji nikdo neopětuje?
    Na co mají lidé lásku?
    Když ten ke komu ji cítí,
    žije si už na obláčku
    a pok kdřížem mu roste kvítí?
    K čemu je nám láska k některému z vás?
    V srdci tíží kamení,
    nahoře žilo by se snás!
    Odešel člověk milující.
    Copak budeme dělat?
    Už neuvidíme osobu zpívajíci,
    ani tance tancovat.
    Ústa sladká jako med,
    zní z nich krásná ppíseň Bad.
    Oči jak dva lesklé kamínky,
    z křišťálové studánky!
    Tvoje milující rodina,
    navždy už jen vzpomíná.
    A co tvoji fanoušci?
    Pořád tě milují,
    pozorují hvězdy v temné noci
    a nikdy nazapomínají!
    Na to že tě strašně mají rádi,
    že jsou tvými kamarády,
    ale to ty jistě víš
    i to že jim strašně chybíš!
    My tě vážně milujeme,
    Na tvou hudbu tancujeme,
    rádi na tebe vzpomínáme
    a nikdy nezapomínáme,
    že jsi naše hvězda jasná
    naše krásné sluníčko,
    že jsi osoba milovaná,
    kterou vítá nebíčko!!

We love you!!
    *14*
    • mrs_jackson

Re: Láska

Ty jo!Tak tohle bych nikdy napsat nedokázala fakt se ti to povedlo je to krásný *14* *14*
      • tea301

Re: Re: Láska

ale dokázala! vem si papír a tužku a mysli na michaela a zvládneš to určitě! *4*
    • pajka52

Re: Láska

jj pěknéé *14*
      • tea301

Re: Re: Láska

děkuju! *14*
  • Achh jo skoda velika SKODA naseho KRALE POPU (MICHAEL JACKSON)

moc jsem ho obdivovala a obdivuji !! Ty jeho kroky vymysles si ajii vlastni HUDBU,TANEC,a tak dál moc hoo mam rada vazne moc byl prome jako 2 tata !! Vzdy tu pronas bude a byl !! Nikdo mu nevezme ty jeho kroky at si ho napodobujou kolik chcou on bude vzdycky NEJLEPSII !! *14* *3* *1*
  • Michael Jackson

At si každý myslí co chce ale já rozhodně Michaelovi fandím,protože vím,že je nevinej a krásnej.Zbožnuju ho a jsem jeho velikánská faninka.A jestly se tu najde náký fanoušek tak at napíše.www.zakoba@seznam.cz Rozhodně neodolám jeho tanci a hlasu,kterej je opravdu boží!!!!!!
  • hodný "taťkaů

Podívejte se, alespoň si někteří z vás uvědomí v čem vyrůstal a proč zůstal malým zamindrákovaným dítětem. Jestli konvertoval k islámu je mi srdečně jedno, bylo to v roce 2003! a pak se rozjel hon na čarodějnice - údajná pedofilie. Do té doby byl miláčkem novinářů. Muselo ho to naprosto zničit.
    youtube.com/watch?v=pgli9UYUT8M
  • baluska1

Stížnost

Holky jak chcete psát tu stížnost, co konkrétně chcete. Já jen že bych se optala co jde a co ne.
  • zzj

ahojik

ahojik *3* *15*
    • mischicka

Re: ahojik

aóóój *15* konečně tu někdo je *15* jak je? já se mám dobře páč sem se konečně doučila příraz :(( *15*
      • zzj

Re: Re: ahojik

uzasne *3* konecne vikend!! *15* no to az budu umet priras jakousi tabulku zivocichu ci co tak budu stastna jak neco *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* To my sen aštěstí tabulky učit nemusíme, my psali opakování na člověka *15* A totálně sme to všichni po... *15* *15* Ale tak to je jedno *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ahojik

my se cloveka budeme ucit dalsi pololeti *15* *15* takze dobre *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojik

*15* *15* ale jó to snad jo *15* Kdyý já přežiju tak ty taky *15* *15*
            • zzj

hej tos to se nenaucim!! *15* *15* *15* no ale co zit snad budu nn?! *15* *15* *15*
            • mischicka

*15* *15* Tak jako se připrav na 9 to má skoro na každej den se naučit nejmíň 5 papírů popsaných z obou stran *15* Ale záhadně mám zatím nejhorší známku 2 *15* *15*
            • zzj

no doufam ze nam toho ubere upa moc *15* *15* *15*
            • mischicka

ale ono aji záleží na učiteli co on považuje za nejdůležitější a co vás naučí... *15* takže vám to třeba zkrátí nebo naopak vám toho zadá víc *15* To má ségra měla učitele co jim to vytisknul a skoro všechno se museli učit... a my máme učitele co nám to prezentoval a my si psali to, co nám řek ať si napíšem a bylo toho hafo míň než se učila ségra *15* *15* *15*
            • zzj

jeeejda *8* to se mi moc nebude chtit!! *15* *15* no snad to nejak vykutim *15* *15*
            • mischicka

jj tak to se budete učit člověka až v 2. pololetí *3* *15* A je to pěkná šprtačka tak se připrav *15* Já naštěstí už budu mít v 2. pol. havaj *15*
            • zzj

jj v 8 *15* *15*
            • mischicka

No seš v 8 nn? *15* Já už sem v 9 *15*
  • hihi

jo a lidičky poslechněte si písničku Stranger in Moscow z mixovanou je to totálně DĚLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO jsem zamilovaná do té písničky *14*
  • tea301

Dojatá

Lidičky v sobotu na michaelovi narizeniny unás v náměšti byly hanácké slavnosti kde vystupola Lucie bíla a tak a taky skupina chlapů Screamers, kteří se převlékají za ženy(možná je znáte) no a tan jeden se převlikl za dianu ross a začal zpivat pisničku You are not alone a že je to pro michaela jacksona sem se vten moment musela držet abych nebulela! *9* *14*
    • anetry

Re: Dojatá

v olomouci?
      • tea301

Re: Re: Dojatá

Ne v náměšti to je kousek od olomouce!
        • tea301

Re: Re: Re: Dojatá

ale v olomouci prý ted taky byla jakási akce!
          • anetry

Re: Re: Re: Re: Dojatá

no já vím, odtamtud jsem, tak jsem dostala nějaký echo :)
  • ahooooooooooj

já už musííím tak ahoooooooooooooj!!! *15*
  • anet.k

pa pa

pa pa holky naši už jsou dome tak já valím =) *4* pa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit