-
pp
tak ja valim do hajan *4* *4* pp a sshss s MJ *14* a Kubi drzim palecky *4* *4* -
TM
Dechový soubor hráli Heal The World..ae krásně -
-
Re: TM
jjj..koukala jsem.. *4*
-
-
.....
hj ale mohli bychom to tu rozjet ne?? *15* *15* nějaké novinky s MJ? Normálně jsem zjistila že prodávají takové přáníčko k narozkám remember the year 1990 a na tom je Bravo, na kterém je Michael!! *15* -
-
Re: .....
Tak to je super! No, rozjet bychom to mohly, ale nemám žádný téma. *9* -
-
Re: Re: .....
nooooo to je hlavní problém *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .....
*15* tak třeba můžeme hledat náký vtipný fotky s MJ... nebo nwm *15*
-
-
-
-
**
Nic já pádím pryč, zatim papec *15* *9* -
titulek
hej zannes? si tu? si se nějak odmlčela od toho tvýho posledního komentu? *15* -
pro baluska1
ahááá...tak to jo,to mě mohlo napadanout *15* -
-
Re: pro baluska1
chceš poslat ty odkazy ke stažení?
já ti je napíšu do vzkazů, ju? *3* *3*
-
-
KLIKÁRNA
v klikárně jsem dala 2 hlasy michaelovi -
-
Re: KLIKÁRNA
můžeš jich dávat víc ale někteří z toho skončili v blázinci *15* *15* *15*
-
-
Help for him!
Pomozte nějak Michaelovi! Prosíím! Vždyťho už předběhla i nějaká ta Selena Gomez! Dejte Michaela zpátky do 1. trojky! Zaslouží si to! *9* -
-
Re: Help for him!
ja bych rada ale nwm jak *9* a nejaka stranka na internetu nam MJ neposune na 5 misto pro nam vzdy bude 1 !! zhe ? *4* -
-
Re: Re: Help for him!
to je prece jasny ! Nam nejde o stranky,at je klidne posledni,to zase teda ne,ale u nas je vzdycky na 1..! *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Help for him!
jj me na poradi nezalezi hlavni je ze ho stale Miluju a nikdy neprestnu ani kdyby byl posledni nic se nezmeni co k nemu citim !! *14* porad ho budu milovat !! *4*
-
-
-
-
Rozhovor...
Hezký den přeji všem...
Jak se máte? Dlouho jsem tu nebyla. Vždy jen nakouknu, zkontroluji, jestli je vše v pořádku a zase běžím...
Budu v rádiu dělat rozhovor ohledně Michaela...
Chtějí k 1. výročí udělat speciál, tak budu mluvit i za vás... Za všechny fanynky a fanoušky...
Mějte se moc krásně...
http://healtheworld- mj.blog.cz -
-
Re: Rozhovor...
Ano ano :) Už jsem četla na blogu, je to fakt moc super :) a gratuluji, že ses tam dostala :) -
Re: Rozhovor...
-->řekni mi pak kdy a kde to bude--> abych naladila správnou vlnu --> -
-
Re: Re: Rozhovor...
Samozřejmě, to dám vědět... Tady to napíšu všechno. Kdy, v kolik, a na jaké stanici... -
-
Re: Re: Re: Rozhovor...
-->děkujeme Angie-->si zlatá--> -
-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor...
Nemáš za co zlatí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor...
tak to je uzasny !!! *4* *4* Moc ti to preju mluv za nas a za sebe ze srdce a rekni kdo byl MJ a jak byl laskavy mily hodny citlivy milujici..... vsak vis co *4* *4* hlavne nezapomen rict kdy a kde to bude a v kolik *4*
-
-
-
-
-
-
Čauves lidi!!
čauwes lidi, tak jak se máte? jsem bohužel jen na chvilku.. *9*