-
Krásné vánoce...
Přeji Vám všem krásné prožití svátků vánočních a šťastný vstup do Nového ruku 2010...
Mějte se rádi, mějte pohodu a myslete pozitivně a na Michaela... Angie -
-
Re: Krásné vánoce...
taky ti přeji krásné Vánoce
-
-
ahoj
ahojky ! tak jak se dneska vede *7* me nic moc *9* musim porad myslet na to ze tu MJ uz neni !!! *9* *9* hodne mi chybi co vam ? *9* -
-
Re: ahoj
mě taky *9*
-
-
Pá
Hele já jdu,a pak mi napiš třeba Angie72 do vzkazů jestli bylo něco o Majkím ve výkendu díky.A dobrou noc a ty NEJ NEJ sny o broučkovi. -
moonwalk
víte že nový vydání moonwalku bude i ČR!!!!!!!!!!!! uaaa já mám takovou radost!!! to musim mít!!! *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: moonwalk
reedice ... já už jí sice mam ale jen v elektronickej podobě. Taky si jí koupim =)
-
-
..
Už to tady zase pomalinku umírá....Musíme vymyslet nějaký téma na pokec *15* -
-
Re: ..
njn není tu The Šimša, tak je tu mrtvo, že ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ..
vidim tady spoustu těch smajlíkůů..víš jakých..tak nevim..ale rozhodně si tu chyběla *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
Ty smajlíci jsou tu pořád ne ? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
joo ty nevimizej ani kdybysme tu měli všichni hlubokou depku *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Mám depku od začátku školního roku, co jsem dostala nový spolužáky *15* Takže já a depka jde dohromady *15* *15* -
oom *15* ty a depka??? nejde dohromady.. *15* stejně tak u mě *15* *15* -
Já mám hlubokou depku skoro neustále, ale máho milovaného smajlíka nemůžu vynechat *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: ..
nenéé.. *15* *15* *15* tak s námi pojď vzpomínat na alíka *15* -
-
Re: Re: ..
na jakýho alíka? *15* *15* -
-
jj já vzpomínam *15* ale chce to něco o Majkím... už je po dávno po 10 večer *15* toho musíme využít ne? *15* -
-
kam jako narážííš? *15* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=LIr3VIMLvJ0&feature=player_embedded#t=22
třeba ti to uklidní tvoje POBOUŘENÉ hormony.. *15* *15* *15* -
-
ty ale nejsou vlastně nedomrdlé ale nedomyšleně českéé *15* *15* *15* -
Co bych domrdávala výrazy když můžou být nedomrdlé *15* -
przníš...my v té horní vačici máme nedomrdlé výrazy co? *15* *15* *15* -
co to przníš do češtiny ? *15* *15* "Is very sexy" je hustější *15* *15* -
tak si dej to první ve videoklipech.."mj je hodně sexy :)" to mě dostane vždycky *15* *15* -
*15* *15* to už sem viděla 3x dneska odpoledne *15*
-
-
-
*15* *15* alik.cz ty jsi tam nechodila??? *15* *15* *15* -
-
néééééé *15* já žádný alik.cz neznám.. *15* *7*
-
-
-
-
-
Childhood
Už jsou to dva roky co mě Maiki touhle písní a klipem rozplakal *9* *9* Od té doby byl můj sen obejmout ho a říct jak moc ho miluji a že ho ochráním před celým světem...Ted se té písni snažím vyhybat *9* -
-
Re: Childhood
je to úpně nádherná písnička i ten klip k ní je pěkněj *14* *9* -
-
Re: Re: Childhood
Jo Maiki je tam úplně rozkošnej a nevinnej *14*
-
-
jé to je moc krásná písnička, taky ju miluji, je v ní plno emocí a citů, prostě krása ♥♥ -
-
Re: Re: Childhood
Je to krásná písen ale strašně smutná třeba když zpívá
No one understands me
nebo
People say I'm not OK
To je deprimující radši už na to nebudu myslet a pustím si něco veselejšího
-
-
Je to krásná písnička..
-
-
bulvar
kdyby nebylo bulvaru tak celá planeta líbá Majkííímu nohy !!! *5* *5* *5* *10* *16* *16* -
-
Re: bulvar
pravda, ale hlavně že my mu je líbáme i tak *15* *14* -
-
Re: Re: bulvar
ale ještě k těm nohám, já bych mu je líbala s radostí klidně i doslova *14* *15* stejně jako všechny ostatní části těla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: bulvar
tak to chce mat nepremokave plakaty aby prežily tu libaci prepadovku
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: bulvar
a nevíš, kde by se daly sehnat?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bulvar
to by me taky zajimalo !! *14* *15* *15*
-
-
-
ja bych ho zlibala od hlavicky po paticku az by byl cely zlibany *14* *14* *14* *15* *15* -
-
jj, ten by byl po mojem útoku zlíbaný stejně jako moje plakáty a obrazovka počítače *15* *15* *15* -
-
ved to maju dobre platene *5* *5* *5* a Mike by bol určite rad že nas ma take pekne *14* *14* *14* -
nojo, to je riziko povolání *15* *15* ale pro michaela by to udělal snad každý... *4* jenže když se na ně vrhne banda šílených fanynek(my *15* ) asi to tak skvělá práce není *15* -
ti by to odnesli asi nejvic... *15* *15* byli by dobiti jako zito !! *15* *15* *15* ale jako mohli by si zato sami nemaji nam stat v ceste !! *15* *15* -
aale neříkej, že by ti ti bodyguardi v něčem zabránili *15* *15* myslím, že bysme se k michaelovi dostaly i přes ně *15* *15* ale ty bodyguardy předem lituju *15* *15* -
jj *14* *14* *14* me by asi potkat bez bodigardu nechtel *15* *15* ale ja ho zarucene *14* *14* *15* *15* *1*
-
-
-
-
Re: Re: bulvar
my jsme tak inteligentni ze nectem nejaky noviny....noviny....no no spis odpad,hnus,zvratky....bez MJ by vsechen bulvar krachl !!!! -
-
jj a ikdyž to někdy čtu, něvěřím ani slovo a ještě na ten časák nadávám... protože aspoň my přibližně víme, jak to všechno bylo doopravdy.. -
-
ja ty blbosti taky nekdy ctu *4* ale rozhodne tomu neverim !!! -
-
presne tak su to len veci aby sa tie akože casopisi predali musia tam niečo napisat teda lepsie povedane hnoj vy... *1* -
no skratka jsou to blbosti blbosti a blbosti !!! -
jj, vždyť jsou tam úplné kecy... nedávno jsem zrovna v jednom bulváru četla, že michaelovy děti ohrožuje jejich bratranec elektrickým paralyzérem *15* což je podle mě totální blbost... jak by k němu asi přišel???
-
-
-
-
-
-
..
Smutný toť den .. :'( -
Poprvé
Chtěla jsem se ještě zeptat kdy a jak jste si všimli Maikiho poprvé.Já jsem si ho poprvé všimle asi v osmi letech díky písni Smooth Criminal a od té doby je to taková moje srdcovka.Dívala jsem se na ten klip s otevřenou pusou a říkala si že je fakt boží.Ale ještě víc mě dostal s Strenger in Moscow.Od té doby jsem na MJ vlně *14* -
-
Re: Poprvé
to si pamatuju úplně přesně - a magické na tom je, že je to tak zatraceně dávno a většina lidí, co znám mi říká že z tohoto věku si nepamatuje vůbec nic.
nevím přesně, kolik mi tak mohlo být, ale vím, že maximálně tak čtyři pět let, protože jsem byla ještě doma, ani do školky jsem nechodila. koukala jsem na TV, kde zrovna běžel Black or white... Pamatuju si jak mi přišel ten uřvanej tlustej tatík srandovní XD no a pak se spustil ten rif, začal klip objevil se Michael a mě co by malému děckovi spadla brada... byla jsem upe zabraná, očarovaná, uchvácená takovým krásným barevným a živým klipem. Pak vím, že přišla mamka a říká mi (to si přesně samozřejmě nepamatuju, ale tyhle slova jo): "to je pan Michael Jackson, moc dobrý zpěvák a tanečník"
a bylo to tam.
*14*
to je hezké ne? takové nostalgické flash backy XD
MJ = my childhood -
-
Re: Re: Poprvé
To je fakt krásný. -
Ja si pamätám, tiež to bolo tak dávnejšie asi začiatkom 90 rokov.
Boli sme na chate a moja teta povedala, že sa jej Michael moc nepáči, lebo trochu ako dievča.
Na niektorých fotkách a klipoch mohol pôsobiť trochu dievčensky svojím nežným jemným prejavom a pohybmi a aj svojím nežnejším jemným hlasom a citlivejšou povahou.
Mohol na ludí, zvlášť na tú staršiu generáciu pôsobiť rochu netipicky, ale mal svoj zaujímavý štýl a treba siutvoriť vlastný názor. -
-
Re: Re: Re: Poprvé
Je prostě jedinečný a jediný. Miluju ho.
-
-
-
Re: Poprvé
Poprvé? Já už ani pořádně nevím. Prvně to bylo ještě v nácti letech, když bráška pouštěl tehdy ještě kotoučové pásky a magnetofonové desky. Já u toho trsala a vím, že jsem se hloupě ptala, proč ta na plátě co má na zdi si říká Madonna, a co je za šeredu vedle a proč si říká Prince. A vím, že se mi Michael moc líbil. Ale asi první písničky si pamatuji pořádně Beat it, Bad, a tak. Ale líbí se mi všechny. A Stranger in Moscow jsem viděla video jak ho natáčel, klip myslím. Jak stojí a uhne očima do strany, jako by říkal pohledem "to po mě nemůžete chtít". Musí stát a oni na Makího lejou vodu, jako že prší. Je tam moc sladkej a sexy... -
-
Matne si pamätám keď som ho začínala registrovať bol to asi kúsok ukážky z koncertu Bad keď mal na sebe zaujímavý kostým a na celých rukách mal tie remienky a tuším ešte keď robil tú chôdzu dozadu a ešte neaké iné ukáZky.
Niekedy spomínali, že už začínal od 5 rokov a hrali tuším ABC a boli časom aj všeliaké iné ukážky.
V Brave bývali o ňom články a plagáty.
Pametám si hlavne jeho videoklipy, ktoré boli velmi nadčasové napríklad Black or White, In the closed, Remember the time, Jam Who is it.
Ani sa mi nechce veriť, že to bolo tak dávno, lebo to boli velmi kvalitné klipy.
A potom aj ďalšie klipy You are not alone, Scream, They dont Care about as, Chilehood.
Potom neskôr remix History, Stranger in Moscow.
Ale vnímala som aj tie staršie klipy napríklad Beat it, Bilie Jean, Bad, Dhirty Diana, Leave me alone, The wey you make me feel.
Ešte by sa neaké našli.
Vnímala som aj neaké články, kde sa písalo o jeho vízore, ale neak extra som tomu nevenovala pozornosť.
Tie médiá nás trochu ovplivňovali a musím priznať, že aj mňa trochu ovplivnili, ale časom som pocopila, že médiá všetko prekrúcajú a vymýšlajú si, preto ich moc ani nekupujem a snažím sa to brať s rezervou. -
Ahojky lidičky! No já Majkýho zanal protože ho poslouchala sestřička:) -
-
Re: Re: Re: Poprvé
Ahoj broučku :-)
-
-
-
-
Joe
tedky mě napadlo,Co když Joe byl také mlácen atd..... -
-
Re: Joe
co myslíte? -
-
Re: Re: Joe
Byl .. bohužel, proto na to doplatil i Michael a ostatní .. -
Re: Re: Joe
Je to mrtvo -
-
Re: Re: Re: Joe
já nevím zda byl JOE mlácen ale to jsi neměl dovolit na svého syna.Vlastní krev mlátil. -
-
Re: Re: Re: Re: Joe
Jestli byl mlácen.Tak měl ale vědět jak moc velké je to utrpení a nepraktikovat to na svých dětech.Věděl jak se ten mlácený cítí,že je to špatné.A přesto to dělal.Mohl se mu aspon omluvit.
-
-
-
-