-
michael is best singer
MICHAELI I LOVE YOU *9* -
-
Re: michael is best singer
Všichno se budeme muset smířit, z realitou a ta je že už mezi náma Krlál popu Michael Jackson není. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: michael is best singer
jediny kral popu byl Majki,nikdo jinej uz nebude *9* at se ty ostatni zpevaci ani nesnazej,majki byl nej *9* -
-
Re: Re: Re: michael is best singer
Možná budou jeho děti mít taky nějaký talent. Třeba nebudou tak dobří jako Majkl, ale myslím si že je v nich kus talenku, ale oni o tom nevím. -
Re: Re: Re: michael is best singer
Majkí byl je a BUDE nejlepší!!! -
-
Re: Re: Re: Re: michael is best singer
přesně tak! <3<3<3
-
-
-
-
-
...
hm originalni tak maximalne pro tebe , nechapu vas prysel sem sem podiskutovat a prvni co ctu at tahnu do prdele, v tomhle pripade si opravdu musim tleskat -
-
Re: ...
Jo tleskej si.. i za svojí češtinu.. máš koplexy asi viď.. já jsem tě neurážela.. a neposílala jsem tě do teplých krajů.. pokud si myslíš, že VŠICHNI co tady jsme ho posloucháme až po smrti, tak se docela dost pleteš.. -
-
Re: Re: ...
dobre za svoji cestinu se omlouvam nejsem cech
komplexy asi taky ne a pokud si myslis ze vetsina t vas tady poslouchala mj pred smrti tak ja sem zivej frank sinatra tenhle faklub cital zhruba 100 fandu a bylo tady 10 kometaru -
-
Re: Re: Re: ...
Nikdo tu neříkal, že jsme byli všichni jeho fanoušci eště když žil ..
Já jsem nebyla jeho fanynka, ale nebyla jsem ani jeho odpůrce .. -
Re: Re: Re: ...
Nejsi čech dobrá..
Ale tady to není o tom, kdo sem kdy přišel.. já sice tady byla dřív než Michael zemřel, ale vůbec jsem sem nechodila.. přitom Michaela jsem poslouchala..
Ano někdo ho začal poslouchat až po smrti.. já sice ne, ale to je jedno.. ale na tom přeci nezáleží kdy ho kdo začal poslouchat.. hlavní je, že si tolik lidí uvědomilo že bulvár je jenom splaška debilních keců.. a že Michael nebyl pedofil ani plastiková zrůda.. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
nojo ale me proste sere ten kterej si to myslel a ted tady hraje fandu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Nevím.. takového člověka neznám..
-
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tomu, že byl pedofil a měl X plastik jsem nevěřila ani předtím ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Ani já.. jenom jsem to prostě četla a žádný obrázek jsem si o tom nedělala.. spíš jsem si myslela, že je to prostě takový tvrdý chlap.. *15* a ono hov.. houby *15*
-
-
-
-
-
Re: ...
Tak si jdi podyskutovat na jinou diskusi .. -
-
ale ja chci diskutovat tady , to mi neni schopnej nikdo argumentovat? -
Podiskutovat MG *15*
-
-
-
Už tam sme?
Hey všimli ste že u ukázel filmu Už tam sme hrajou Black or White? Já jo jo a táta na tio hned začal TRSAT.. -
-
Re: Už tam sme?
jjj všimla :D ten film musí být úlet :D
ani nevím kdy ho dávají nebo dávali :D -
Re: Už tam sme?
jj všimla *15* ..sem tu na to trsala celý odpo..sem si dycky pohlídala reklamy *1* *15* *3* -
-
Re: Re: Už tam sme?
nějak thak
-
-
-
*
Klikat, klikat, klikat...!!! *5*
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=2143&q=43c45effd1a1cf30b602a4849ff43e0b ♥♥♥ -
MJ
Ted jsem si vzpoměla,že jsem minulej rok byla na show o Michaelovi.Byl tam imitátor a nějakej chlap o něm řekl:,,Ještě aby mu upadl nos a bude dokonalej."V tu chvíli Jsem měla chut mu odplic říct něco co by si za rámeček nedal. *8* No jo ignoranti.Ale byly tam pak dobry soutěže *15* -
-
Re: MJ
mu by mohla i jedna (vic) *15* i pristat!!! -
-
Re: Re: MJ
No to mohla.Nebo tam byl kluk co se příhlásil do sotěže,což byl kviz(v něm jsem byla taky *15* )a nevěděl ani jak se jmenovala skupina ve které začínal.A taky neuměl vyslovit This Is It. *1* -
-
Re: Re: Re: MJ
jejda *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Nechápu proč do toho šel,když nic nevěděl.A potom jsme se druhej den potkali a gratuloval mě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
no akorad se strapnil *15* *15* no to se mu nedivim !! *15* *4*
-
-
-
-
-
-
Michael
M.....Magical
I.....Inspirationa l
C.....Cute
H.....Handsome
A.....Amazing
E.....Energetic
L.....Lovable
J.....Joyful
A.....Adorable
C.....Cool
K.....Kind
S.....Superb
O.... .Outstanding
N.....Nice -
-
Re: Michael
Vždy když sem zavítáš, tak s sebou přneseš něco krásného *14* .. jak ty to jen děláš *15* *14* .. Pravda pravdoucí *14* -
-
Re: Re: Michael
To som odkopírovala.
Dala som to sem lebo sa mi to páčilo. *4*
-
-
-
michael jackson
michael jackson-----no měli jste vydět co se mi dneska stalo.....no prostě šla jsem do vydeopujčovny pujčit si this is it a normalně ono tam už nebylo já jsem dostala takový vztek že jsem začala řvat:,,psichopati mi ukradli this is it!" a jakási paní mi tam řekla že jestli ho chci tak at si počkám na příští týden! No jestli to vydržím tak to budu dobrá! *15* -
-
Re: michael jackson
Nic proti,ale včera vyšlo This Is It vydal Blesk(Noviny) a DvD Vyšlo na 199kč
-
-
Zanesskaaaa
Zany, myslím, že "já" má pravdu.Přesně tak, když to zmíníš, tak to neznamená, že mu "nadáváš". A ten kdo si to myslí, je dost divnej. Zany, díky, já se kvůli tobě hádat nebudu ani nechci, ale někteří lidi, něco prostě nepochopí a pak tě odsoudí. Zany, myslím, že slovo "ZÁVISLEJ" není pro Majkýho to nejlepší, spíš by jsme měli říct, že to musel pořád brát. Zany, nedávej si za to vinu sobě. Vím, jak moc ti záleží na kamarádech, jsi vážně takový sluníčko, protože, když jsme sem spolu třeba dali ty videa s Madonnou, jak nám holky hned vynadaly *1* tak jak ti na nich tak záleželo, že ses furt do kola omlouvala... *14* -
-
Re: Zanesskaaaa
Hmm terinda měla pravdu, asi se fakt nedokážu obhájit, protože jak to napsal nereg. už. ,,já'' tak takhle přesně jsem to myslela.. a vůbec bych Michaela neurazila... ZÁVISLÁK je opravdu silné slovo.. a ano záleží mi na přátelích, tak jak si asi nikdo nedokáže představit.. ještě víc než na Michaelovi.. to mi věřte.. -
-
Re: Re: Zanesskaaaa
Ne, neměla pravdu. Pořád se neomlouvej a nemáš proč se obhajovat. Jen si se zeptala a napsala jsi svůj názor. A o tom snad diskuze je. Nebo né? Hlavně si to tak neber. Pokud má někdo odlišný názor,tak ať ho prezentuje, ale to neznamená, že musí zesměšňovat a ponižovat druhou stranu. Ono je jednoduché někoho urazit, zvláště, když ví, že je považuješ za kamarádky a že tě to bude bolet. Tohle jistě nebyla Majklova filozofie a určitě by s tím nesouhlasil. Stává se z toho ortodoxní web. Sakra, aby se člověk bál na něco zeptat, aniž by se na něj nesnesly posměšné komentáře. Takže, hlavu vzhůru. *4* -
-
Re: Re: Re: Zanesskaaaa
děkuji!!.. a co prosím znamená ortodoxní? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa
To znamená zkostnatělý, nepřipouštějící nepříjemné otázky a vyznávající jen jedinou možnou "pravdu". -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa
*4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa
ahaaa, děkuji *1*
-
-
-
-
-
-
Reklama
Majkího reklama na Pepsi:D hrozně se mi líbí! *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=vd15YVb2M6M -
-
Re: Reklama
nejlepší reklama ve vesmíru!!! *1* *1* -
Re: Reklama
Ta reklama je opravdu moc pě *3*
-
-
basnicky pro majkiho
mam naapad co kdybychom vsichni teda jestli chcete napsali v tuhle chvili zacali psat same basne pro majkiho::) -
-
Re: basnicky pro majkiho
Hmm..Tak to s mou slovní zásobou nepočítej, že bych něco napsala *15* -
-
Re: Re: basnicky pro majkiho
Asii tak *15*
-
-
Jooo tak to se mnou nepočítej *15* .. psát básničky neumim.. to už radši nakreslím jeho portrét.. to je jednodušší *15* -
-
Re: Re: basnicky pro majkiho
tak se do toho vrhnem kdo chce zacit???jestli nikdo tak zacnu jaaaaa... -
-
Re: Re: Re: basnicky pro majkiho
Tak klidně začni. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: basnicky pro majkiho
dobra ale o uz asi vse znate s cim mam zacit???mam 2 nachystane je to blanket a mj se zeni -
-
Re: Re: Re: Re: Re: basnicky pro majkiho
nuuuuuuu diky neni to kdo vi co ale jsem zacatecnik -
Mooc pěkný. *14* -
dobra Majki se zeni celi svet se zblazni bere si za zenu lisu meri presli proto jsme se tu sesli majkle berete si lisu??Ano!!!tohle slovo zaznilo 2krat nam vsem se chtelo plakat....alevsak se potom rozesli a my jsme breceli ale pak se zeni znovu a bere si jinou zenu ta mu porodi prince a paris a uz nic vie....ale pak zase rozchod a my....vzlykot... -
To máš fuk něčím začni. *3*
-
-
-
-
-
Jo jo dobrej nápad.Já jsem zrovna včera jednu vymyslela. *3*
-