Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janicka.voj

michael is best singer

MICHAELI I LOVE YOU *9*
    • baluska1

Re: michael is best singer

Všichno se budeme muset smířit, z realitou a ta je že už mezi náma Krlál popu Michael Jackson není. *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • janicka.voj

Re: Re: michael is best singer

jediny kral popu byl Majki,nikdo jinej uz nebude *9* at se ty ostatni zpevaci ani nesnazej,majki byl nej *9*
        • baluska1

Re: Re: Re: michael is best singer

Možná budou jeho děti mít taky nějaký talent. Třeba nebudou tak dobří jako Majkl, ale myslím si že je v nich kus talenku, ale oni o tom nevím.
        • polinka

Re: Re: Re: michael is best singer

Majkí byl je a BUDE nejlepší!!!
          • xlenniex

Re: Re: Re: Re: michael is best singer

přesně tak! <3<3<3
  • beast

...

hm originalni tak maximalne pro tebe , nechapu vas prysel sem sem podiskutovat a prvni co ctu at tahnu do prdele, v tomhle pripade si opravdu musim tleskat
    • zanesskaaaa

Re: ...

Jo tleskej si.. i za svojí češtinu.. máš koplexy asi viď.. já jsem tě neurážela.. a neposílala jsem tě do teplých krajů.. pokud si myslíš, že VŠICHNI co tady jsme ho posloucháme až po smrti, tak se docela dost pleteš..
      • beast

Re: Re: ...

dobre za svoji cestinu se omlouvam nejsem cech
        komplexy asi taky ne a pokud si myslis ze vetsina t vas tady poslouchala mj pred smrti tak ja sem zivej frank sinatra tenhle faklub cital zhruba 100 fandu a bylo tady 10 kometaru
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

Nikdo tu neříkal, že jsme byli všichni jeho fanoušci eště když žil ..
          Já jsem nebyla jeho fanynka, ale nebyla jsem ani jeho odpůrce ..
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ...

Nejsi čech dobrá..
          Ale tady to není o tom, kdo sem kdy přišel.. já sice tady byla dřív než Michael zemřel, ale vůbec jsem sem nechodila.. přitom Michaela jsem poslouchala..
          Ano někdo ho začal poslouchat až po smrti.. já sice ne, ale to je jedno.. ale na tom přeci nezáleží kdy ho kdo začal poslouchat.. hlavní je, že si tolik lidí uvědomilo že bulvár je jenom splaška debilních keců.. a že Michael nebyl pedofil ani plastiková zrůda..
          • beast

Re: Re: Re: Re: ...

nojo ale me proste sere ten kterej si to myslel a ted tady hraje fandu
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Nevím.. takového člověka neznám..
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

Tomu, že byl pedofil a měl X plastik jsem nevěřila ani předtím ...
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ani já.. jenom jsem to prostě četla a žádný obrázek jsem si o tom nedělala.. spíš jsem si myslela, že je to prostě takový tvrdý chlap.. *15* a ono hov.. houby *15*
    • thesimsa

Re: ...

Tak si jdi podyskutovat na jinou diskusi ..
      • beast

ale ja chci diskutovat tady , to mi neni schopnej nikdo argumentovat?
      • thesimsa

Podiskutovat MG *15*
  • baluska1

Už tam sme?

Hey všimli ste že u ukázel filmu Už tam sme hrajou Black or White? Já jo jo a táta na tio hned začal TRSAT..
    • anet.k

Re: Už tam sme?

jjj všimla :D ten film musí být úlet :D
      ani nevím kdy ho dávají nebo dávali :D
    • kristyn875

Re: Už tam sme?

jj všimla *15* ..sem tu na to trsala celý odpo..sem si dycky pohlídala reklamy *1* *15* *3*
      • baluska1

Re: Re: Už tam sme?

nějak thak
  • pajka52

*

Klikat, klikat, klikat...!!! *5*

http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=2143&q=43c45effd1a1cf30b602a4849ff43e0b ♥♥♥
  • zuzanka666

MJ

Ted jsem si vzpoměla,že jsem minulej rok byla na show o Michaelovi.Byl tam imitátor a nějakej chlap o něm řekl:,,Ještě aby mu upadl nos a bude dokonalej."V tu chvíli Jsem měla chut mu odplic říct něco co by si za rámeček nedal. *8* No jo ignoranti.Ale byly tam pak dobry soutěže *15*
    • zzj

Re: MJ

mu by mohla i jedna (vic) *15* i pristat!!!
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

No to mohla.Nebo tam byl kluk co se příhlásil do sotěže,což byl kviz(v něm jsem byla taky *15* )a nevěděl ani jak se jmenovala skupina ve které začínal.A taky neuměl vyslovit This Is It. *1*
        • zzj

Re: Re: Re: MJ

jejda *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: MJ

Nechápu proč do toho šel,když nic nevěděl.A potom jsme se druhej den potkali a gratuloval mě *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

no akorad se strapnil *15* *15* no to se mu nedivim !! *15* *4*
  • lask1

Michael

M.....Magical

I.....Inspirationa l

C.....Cute

H.....Handsome

A.....Amazing

E.....Energetic

L.....Lovable

J.....Joyful

A.....Adorable

C.....Cool

K.....Kind

S.....Superb

O.... .Outstanding

N.....Nice
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Vždy když sem zavítáš, tak s sebou přneseš něco krásného *14* .. jak ty to jen děláš *15* *14* .. Pravda pravdoucí *14*
      • lask1

Re: Re: Michael

To som odkopírovala.
        Dala som to sem lebo sa mi to páčilo. *4*
  • nina-20

michael jackson

michael jackson-----no měli jste vydět co se mi dneska stalo.....no prostě šla jsem do vydeopujčovny pujčit si this is it a normalně ono tam už nebylo já jsem dostala takový vztek že jsem začala řvat:,,psichopati mi ukradli this is it!" a jakási paní mi tam řekla že jestli ho chci tak at si počkám na příští týden! No jestli to vydržím tak to budu dobrá! *15*
    • michaelajackson

Re: michael jackson

Nic proti,ale včera vyšlo This Is It vydal Blesk(Noviny) a DvD Vyšlo na 199kč
  • riki.002

Zanesskaaaa

Zany, myslím, že "já" má pravdu.Přesně tak, když to zmíníš, tak to neznamená, že mu "nadáváš". A ten kdo si to myslí, je dost divnej. Zany, díky, já se kvůli tobě hádat nebudu ani nechci, ale někteří lidi, něco prostě nepochopí a pak tě odsoudí. Zany, myslím, že slovo "ZÁVISLEJ" není pro Majkýho to nejlepší, spíš by jsme měli říct, že to musel pořád brát. Zany, nedávej si za to vinu sobě. Vím, jak moc ti záleží na kamarádech, jsi vážně takový sluníčko, protože, když jsme sem spolu třeba dali ty videa s Madonnou, jak nám holky hned vynadaly *1* tak jak ti na nich tak záleželo, že ses furt do kola omlouvala... *14*
    • zanesskaaaa

Re: Zanesskaaaa

Hmm terinda měla pravdu, asi se fakt nedokážu obhájit, protože jak to napsal nereg. už. ,,já'' tak takhle přesně jsem to myslela.. a vůbec bych Michaela neurazila... ZÁVISLÁK je opravdu silné slovo.. a ano záleží mi na přátelích, tak jak si asi nikdo nedokáže představit.. ještě víc než na Michaelovi.. to mi věřte..
      • Re: Re: Zanesskaaaa

Ne, neměla pravdu. Pořád se neomlouvej a nemáš proč se obhajovat. Jen si se zeptala a napsala jsi svůj názor. A o tom snad diskuze je. Nebo né? Hlavně si to tak neber. Pokud má někdo odlišný názor,tak ať ho prezentuje, ale to neznamená, že musí zesměšňovat a ponižovat druhou stranu. Ono je jednoduché někoho urazit, zvláště, když ví, že je považuješ za kamarádky a že tě to bude bolet. Tohle jistě nebyla Majklova filozofie a určitě by s tím nesouhlasil. Stává se z toho ortodoxní web. Sakra, aby se člověk bál na něco zeptat, aniž by se na něj nesnesly posměšné komentáře. Takže, hlavu vzhůru. *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Zanesskaaaa

děkuji!!.. a co prosím znamená ortodoxní? *1*
          • Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

To znamená zkostnatělý, nepřipouštějící nepříjemné otázky a vyznávající jen jedinou možnou "pravdu".
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

*4*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

ahaaa, děkuji *1*
  • mrs_jackson

Reklama

Majkího reklama na Pepsi:D hrozně se mi líbí! *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=vd15YVb2M6M
    • luciq-dc

Re: Reklama

nejlepší reklama ve vesmíru!!! *1* *1*
    • Re: Reklama

Ta reklama je opravdu moc pě *3*
  • besta

basnicky pro majkiho

mam naapad co kdybychom vsichni teda jestli chcete napsali v tuhle chvili zacali psat same basne pro majkiho::)
    • thesimsa

Re: basnicky pro majkiho

Hmm..Tak to s mou slovní zásobou nepočítej, že bych něco napsala *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: basnicky pro majkiho

Asii tak *15*
    • zanesskaaaa

Jooo tak to se mnou nepočítej *15* .. psát básničky neumim.. to už radši nakreslím jeho portrét.. to je jednodušší *15*
      • besta

Re: Re: basnicky pro majkiho

tak se do toho vrhnem kdo chce zacit???jestli nikdo tak zacnu jaaaaa...
        • anet98

Re: Re: Re: basnicky pro majkiho

Tak klidně začni. *4*
          • besta

Re: Re: Re: Re: basnicky pro majkiho

dobra ale o uz asi vse znate s cim mam zacit???mam 2 nachystane je to blanket a mj se zeni
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: basnicky pro majkiho

nuuuuuuu diky neni to kdo vi co ale jsem zacatecnik
            • anet98

Mooc pěkný. *14*
            • besta

dobra Majki se zeni celi svet se zblazni bere si za zenu lisu meri presli proto jsme se tu sesli majkle berete si lisu??Ano!!!tohle slovo zaznilo 2krat nam vsem se chtelo plakat....alevsak se potom rozesli a my jsme breceli ale pak se zeni znovu a bere si jinou zenu ta mu porodi prince a paris a uz nic vie....ale pak zase rozchod a my....vzlykot...
            • anet98

To máš fuk něčím začni. *3*
    • anet98

Jo jo dobrej nápad.Já jsem zrovna včera jednu vymyslela. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit