-
Who is it?
Čauky,žeprej vtom videoklipu Who is it nevystupuje Majkl ale jeho dvojnik =) je to pravda nevite někdo? *14* *7* *15* -
-
Re: Who is it?
dvojník je jenom v tý scéně s vrtulníkem, jinak to je všechno pravej Michael.
-
-
pajka52
PAJKO! si děláš srandu neee?? *15* *15* takovejch fotek!! *14* *14* *15* *15* *15* abych nemusela okomentovávat všechno zvlášt..tak rovnou řeknu : KLÁÁÁÁÁÁÁSNÉÉÉ!!! *14* *15* *14* *14* *15* *15* -
-
Re: pajka52
haha :-) jsou moc pěkný, že? *14* *14* -
s tebou suhlasim a fotky su super *14* *14* *15* -
-
Re: Re: pajka52
děkuji ženský! *15* *15* *15*
-
-
presne *4*
-
-
hrnek
čuss *15* normálně já před chvílí byla s mámou v domácích potřebách koupit nůž a šli sme kolem hrnků a měli tam hrnek s MJ *14* *14* *14* tak sem mámu přemlouvala a ona mi ho pak koupila *14* -
-
Re: hrnek
je ja chci taky!! *3* *15* -
*závist*
hrnek bych brala hned ;) -
jůůů, to bych taky brala.. tady žádný hrnky s Michaelem nevedou.. *9* *15* *15* to už se nenapiješ z ničeho jinýho, ne? -
-
Re: Re: hrnek
si piš... *15* A až se rozbije tak mu vykopu hrob a vobulím to *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hrnek
ti napisu pametni desku *4* *3* *15*
-
-
-
-
pápá
Heji ahojte, musím jít makat. Maminka se mi zítra vrátí z nemocnice, tak musím uklidit, ať to tu trohu vypadá slušně *1* *1* Možná ještě přidu papa. -
michael
jsem strašně ráda a strašně mě potěšilo že Ewa Farna nazpívala písničku pro Michaela Jacksona Ty jsi král.Tady je vidět pro koho byl Michael Jackson opravdová hvězda a kdo mu chce vzdat čest.Jinak jsem před chvílí viděla v tv klip Michaela Jacksona Black or White a zase jsem si uvědomila o co svět přišel když Michael Jackson zemřel a je mi to ze srdce líto.Když byl Michael ještě naživu,nijak mě nezajímal,ale teť až po jeho smrti(fakt brzo)jsem začala poslouchat jeho písničky a uvědomila jsem si že to byl opravdový král popu a na vždy zůstane!!!!!Takže Michaele Jacksone Ty jsi král,ale to už všichni vědí!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: michael
přesně taky jsem se začala zajímat pozdě..až po jeho smrti *9* -
Re: michael
ta pisnicka je celkem dobra ale Ewa Farna ho nemela rada !!! v jednom rozhovoru rekla ze by vzivote nemohla mit v pokoji jeho plakat a ze kvuli plastikam zemrel tak brzy!! a ze kvuli tomu zbytecne obvinuji doktora !! *16* *10* tak to se spletla !!!! ja ji opravdu nesnasim !!! spis si dela pres MJ reklamu na uspech u jeho fanouskum..! u me to ale nezabralo !! *16*
PS: promin jestli ji mas rada ci ji fandis ! *4*
-
-
ahoj
čauky je tu někdo?? asi ne co XD *15* *15* *15* *1* -
-
Re: ahoj
Ano, je tu diskuze o M.J, Ty huso. *4* -
-
Re: Re: ahoj
Ona to ví, housere *4*
-
-
-
báseň
nejsem žádná básnířka *1* *3* -
-
darek
uz vim co dostanu na vanoce pod stromecek,2 knihy s michaelem jacksonem *14* uz se stzrasne tesim *15* *4* -
Re: báseň
nahodou pekna basnicka *4* *14*
-
-
...
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78604 tak to je mike ako ho poznam ja *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Nice *14*
-
-
majkííííííííííííííí
jsi nejlepšííííííííííííí -
Moc mi chybíš
Hezké ráno.Nechci se už opakovat,ale Michael mi strašně moc chybí.Nemám se komu vyspovídat,moji kámoši by mě nepochopoli a určitě by se mi taky vysmáli že mám ráda Michaela Jacksona atd....oni to prostě nechápou a asi nikdy nepochopěj.Tak doufám že sem můžu něco napsat.Vždycky ráda sním o Majklovi.Vždycky sem si představovala jak ho jednou obejmu dám mu pusu a poprosim ho o jeho podpis.A když sem se do těch mích snů vžila až moc tak sem si představola že spolu chodíme vychováváme jeho děti a že s Majkým čekáme miminko.Jsou to hezký představy když sníte.Ale nejhorší je že se to nesplní...už nikdy.Určitě máte taky takovýhle sny.A nebo když vidim jeho klipy jak je tam plnej života a jak tam nádherně zpívá,tančí a směje se a nejednou vidim vedle těch klipů Majklův pohřeb jak se tam snim loučejí prostě mi to nedá a musim se na to podívat.Pokaždý když to vidim tak brečim.Je to něco hroznýho když si pouštíte jeho klipy kde je,tančí a směje se a pak vídete jeho rakev a jeho známí jak tam stojí a zpívaj a hlavně jeho děti.Vim že je to blbí že to sem píšu,ale já prostě musim.Tak se omlovám jestli se někoho dotknu.On tu je snáma a vždycky tu snáma bude!Mám tě ráda Majkle -
-
Re: Moc mi chybíš
Mám stejné představy jako ty a stejné pocity,když sleduji Michaelovy klipy.Je hezké a upřímné co jsi tady napsala,dík. -
Re: Moc mi chybíš
ahoj simoono.já tě chápu a taky mám tyhle představy a nejvíc jsem ubrečená když majkla vidím v těch videoklipech jak zpívá, tančí atd...moc mi chybí.mám majkla moc moc ráda. *14* *14* *9*
-