Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

Tanec jako sen... :))

Ahojky,jak se vede? *15* Dneska jsem si přečetla asi po sto padesáý Tanec jako sen a dovedlo mně to opět k přmýšlení,až jsem z toho začala psát taky Básně a úvahy *15* Sice nevim,co z toho vznikne,ale hrozně moc mně to baví,začala jsem pořádně vnímat a chápat to co tam Majkl popisuje,sice trochu pozdě,ale nevadí,aspon že vůbec *15* Naše učitelka nám řekla,že máme o prázdninách přečíst nějakou knížku a zapsat ji do čtenářskýho deníku... a máme tam napsat ukázku a já nevim kterou,je toho tam tak hodně,že potřebuju radu *15* Potřebuju aby jí to zaujalo a řekla to dalším a třeba by si uvědomili co se děje...pomůžete mi prosíím? *4*
    • nikcajacksonka

Re: Tanec jako sen... :))

teda né jako že bych to co tam píše nechápala vůbec,to chápu od tý doby co ho mam ráda,ale začala jsem chápat jak moc co myslel a cítil *4*
  • misuleee

škola

Čauky! jak se máte? dneska sme se ve škole normálně bavili o Breking News uplně nejvíc diskuze jestli to je on nebo ne *15* jo a zamilovala jsem se do téhle fotky:http://www.karaoketexty.cz/fotky/michael-jackson-2971/126094 *14*
    • mischicka

Re: škola

vy ste se ve škole bavili o Breaking News jo? *7* *15* woow... tak to u nás by byl zázrak kdyby sme se aspoň chvíli o MJ bavili...
      • misuleee

Re: Re: škola

v Ajině *15* musíš k nám přestoupit *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: škola

*15* *15* a kde ta škola je? *7* *15*
          • misuleee

Re: Re: Re: Re: škola

v Ostravě *15* *15*
  • kakamila

♥Miška♥

Taky to nechápu....
    Mno.... spoustu lidí si myslí že má plastiku kůže...
    ... což je blbost protože má nemoc zvanou "Vitiligo" !!! *8* *13*
    *9* Chudáček *9*
    • monikasmajlo

Re: ♥Miška♥

kde si tu volovinu vytahla z azetu
    • mj king of po 4rever

Fandim mikovi už od svých 3 let a je my 11 vím spoustu věci o něm třeba že je vegetarian nebo že je potomek indiánu..... a na víc má COMBACK a pro ty co ponižují mika on je kin of pop má super úsměv hlas písničky vlasi a skvěle tančí a jeho nefanoučci tanči takhle *3* *3* *3* *3* *3* a pro ty co ho milujete jako já!!! jste dobří lide spojíme se proti nefanouškum????
    • Re: ♥Miška♥

Michael je fakt dobrej =),já mam právě to vitiligo..mám celý bílí kolena-je to děs =(
      • doris

Re: Re: ♥Miška♥

holky já teda jako se vám dotoho nějak nechci vměšovat, ale on se už x krát normálně veřejně přiznal že má plastiku. A já na tom nevidim nic špatnýho. To je každýho věc. Ať už to je z jakýhokoliv důvodu. Hlavní je, že dělá (nebo teda dělal) parádní muziku. *4*
  • pro: LASK

"Lož beží rýchlo, ale pravda behá maratónske vzdialenosti a na tých vyhráva."

To mi připomnělo píseň Pravda a Lež, kterou zpívá Jarek Nohavica.
    Je to tak výstižné a pravdivé.

http://www.youtube.co m/watch?v=J4YLsDc73MI
    • lask1

Re: pro: LASK

Je to dobré.
  • paige7

ultimate collection

ahoj máte někdo ten kufřík s 32 DVD a 1 CD ??? chtěla bych se zeptat jestli stojí za to to koupit *3* díky
  • Michael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=9cyQ ZbQpDrE&feature=player_embedded
  • tea301

ááá

http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/history-world-tour-1

já zato nemužu to ty ženský pudy *15* *14*
    • mischicka

Re: ááá

óóó o to mse mi bude zdát *14* *14* *15* *15*
    • thesimsa

Re: ááá

spíš splašený hormony .. *15*
      • zzj

Re: Re: ááá

*15* *15* hycuje to jenom me nebo jeste nekoho *15* *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ááá

mě taky *15* *14*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: ááá

už sem si otevrela okno *15*
        • tea301

ještě někoho *14* *14* *15*
      • tea301

Re: Re: ááá

jo to možná taky *15* *14* bože... zajímalo by mě jaký to s michaelem mohlo být ale podle toho jeho vlnění v bocích *14* *15*
        • mischicka

začnu závidět Lise *15* *15*
          • tea301

té už dávno závidím *15* *14* *14*
        • thesimsa

Taky by mě to zajímalo .. *15* .. Hlavně jakým "tempem" ... jestli rychle nebo pomale ... *15* *15*
          • tea301

*15* jak bys to chtěla on by to zařídil a přitom by byl neuvěřitelně něžný *14* *14*
  • zzj

Asi Si Jen Tezko Muzeme Predstavit Co Proziva.Musime Take Doufam Ze O Tom Bude Premyslet A Rozmysli Si To,Ale Prijde Mi Ze Si To Nerozmysli A Je Pevne Rozhodnuta. *9*
    • baluska1

Re: zzj

..neznám jí..ale je tohle fakt schopná udělat??..jako já taky jeden čas byla rozhodnutá že to skončim..ale pak jsem si uvědomila že jsou tu lidi..kteří mě mají rádi..a michael by to nechtěl..párkrát jsem seděla na vaně s nožem na žílách..a nebo s práškama v ruce..ale nebyla jsem toho schopná..jednou jsem si vzala víc prášků..schválně..a bylo mi tak zle..a už to nikdy nechci zažít..a aky..jsem si párkrát hrála kvůli michaelovi na EMO..ale nemělo to cenu..a tak jsem si pořád říkala..jsou tu lidi..kterým na mě záleží a mají mě rádi..a teď je všechno OK...
      • Re: Re: zzj

Nikdo Ji Nezna.Nevime Kolik Lidi Ji Ma Rado.Treba V Tom Hraje Roli I Jeji Rodina To Nikdo Nevi.Musime Ji Proste Verit.
    • Re: zzj

Proč si myslíš, že si to nedokážeme představit? podle mě to velká část z nás prožívá, nebo aspoň už prožil taky.
      • Re: Re: zzj

Vy Ale Nepremyslite O Sebevrade Jako Ona. *9*
        • baluska1

Re: Re: Re: zzj

Já už ne..ale jeden čas jo..
          • Re: Re: Re: Re: zzj

přesně jako baluska...
  • Já jsem si o něm dřív myslela že je to debilní úchylák atd. ale jednou se mi do rukou dostalo jeho CD a od tý doby na něm ulítávám. I když už moc nehraje tak má lidem furt co říct. a jeho klipy jsou nejlepší. Je jedinej opravdovej umělec minulosti i současnosti. PS: Poslechněte si ho!!!!!
  • luciq-dc

vegetarián

no...já říkala že sem naklušu až o škole..ale teď jsme na počítačích..hledáme nějaký trapný vegetariánský jídla...ale já proti vegetariánům fakt nic nemám *1* když sem nás učitelka ptala na známý osoby co jsou vegertaŕiáni..všichni tady říkali nějaký blbouny..anorektický...no já řekla michaela..učitelka se začala smát a řekla že je to roztomilý... *3* no nevim jak to myslela..ale majký v moonvalk říkal že je vegetarián...tak mi rozhodně nevaděj *15*
    • angie72

Re: vegetarián

Ano, Michael přestal jíst skutečně maso a stal se vegetariánem :-)
      • luciq-dc

Re: Re: vegetarián

jo ale ta učitelka má něco z mozkem..jak to asi myslela?? *1* *1*
        • angie72

Re: Re: Re: vegetarián

No možná myslela, že je roztomilý, že to víš, že se zajímáš o Michaela Jacksona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit