Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

FB

pardon, že tady kazim konverzaci, ale na FB mi píše nákej chlap, prej je mu 22 a že ho chtějí náký zlý lidi zabít a chce po mně vízum... píše to teda anglicky... můžete mi napsat,co si o tom myslíte?
    • Re: FB

není to nějaký úchyl? radši si s ním nepiš a žádné vízum mu proboha nesháněj
    • thesimsa

Re: FB

Si děláš srandu ne ?
      A proč chce vízum po tobě ?
      • tea301

Re: Re: FB

no to by mě taky zajímalo, proč napsal zrovna tobě
    • tea301

Re: FB

no tak pokud ho neznáš, tak bych se odhlásila a neřešila to, protože víš jak! nevím může ti klidně lhát!
      • thesimsa

nebo taky nekecá .. což by bylo docela v prde*i
        • Re: Re: Re: FB

ale i tak, jestli ho nezná tak jí to může být jedno...proč si nenapíše nějakému známému...
        • polinka

Re: Re: Re: FB

no právě co když nekecá... ale zase jako proč by psal zrovna mě, když musí na FB vidět, že mi je jenom tolik, kolik mi je. Mám si ho vymyzat z přátel?
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: FB

To je ten "Aurangzaib" ? .. Proč sis ho dávala do přátel ?
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: FB

kyti: to je v pohodě ale děkuji... ten pohled na ni se mi vyl sice do paměti ale snažím se na to nemyslet, takže pokud to nevadí už o tom nebudu mluvit *7* *4* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: FB

*9* *9* au, to si ani nedovedu představit *9* vůbec nevím co na to říct...no hlavně že už jste v pohodě..michael mi taky pomáhá, ikdyž spíš mě ještě víc rozrečí....

jj fotka by se hodila *15* a nemysli na to teda ani zítra
            • tea301

kyti: mám kamarádku a ona je ten typ, kterej se kvůli klukm řeže a tak a dneska byla celý den ve škole divná dokonce sme se i pohádali a pak se při jedný hádce zavřela na záchod i s propiskou, leteli sme za ni a přemlouvali ji, aby vylezla ven a jen sme slyšeli jak tam něco lupe, vylezla jsem na takový oddělovací stěny a když sem seděla nahoře, myslela sem, že ... *9* viděla jsem ju jak tam sedí a řeže si ruku takovým kusem jakýsiho plastu(nevim, jestli by se tím vůbec podřezala ale kdo ví) vlezal sem zani hodila to do záchodu, jediný co udělal, tak mě seřvala a odešla ze záchodu...dneska je pro mě prostě šilenej den ale přišla sem domů pobrečela si pustila si michaela a ten mě uklidnil... dneska přišla večer měla sem tu párty a všechno sme si vyřikali, řikala, že ju to mrzí ...prostě...tohle už nechci nikdy zažít! *9*

jj poli, nemysli na to, možná to byl jen nějaký blbý vtip...
            • polinka

dneska? tak ještě 6 minut *15* no ale na to bych potřebovala extra šukézní fotku *15*
            • tea301

tomu se ani nedivím a je i docela možný, že is z tebe jen někdo udělal legraci *4* dnes už na to nemysli ano? *7* *4*

teo? zachránila život?? *7* povídej *4*
            • polinka

koukám, že jedna holka od nás ze školy ho má taky v přátelích, tak se jí kdyžtak na to zeptám... no ale stejně mě to focela polekalo...
            • tea301

to sem napsala blbě, jako že mi michael doma potom pomohl se z toho tak nějak vzamatovat sem měla namysli *4* *14*
            • tea301

ale nejsi pitomá to neříkej, prostě být tebou, tak se ted odhlásím a nechám to plavat, a příště uvidíš, ale dnes být tebou, tak si sním už nepíšu v přátelích si ho zatím nech a uvidíš zítra jo *4* aostatně dnešek je na tohle opravdu nějakej ujetej, sem dneska svý kámošce zachránila život fakt nevim ale pomohl mi michael a jeho úžasnej hlas, to ted nemyslím, aby sis ho hnedka za čala poštět ale mě to uklidnuje *4*
            • thesimsa

Já si nepřidávám ani některý lidi ze školy .. ikdyž je znám aspoň od vidění .. :D
            • polinka

já nevim, protože jsem pitomá... no když si mě přidá někdo cizí tak si ho občas taky přidám, at si to užije, když mě chce mít v přátelích...
          • tea301

Re: Re: Re: Re: FB

zatím bych si ho nemazala, přece jen tak kdyby náhodou ti nic udělat nemůtě ale poli bud prosím opatrná, nikdy nevíš s kým si píšeš! zatím to nech být uvidíš *4*
            • tea301

*4* však jako jistě to je jako uplně pochopitelný, i já idyž sem tady deno deně tak bych asi jen tak někomu Fb nebo prostě tak nedala! jako a vás dvě znám už skoro třičtvrtě roku tak vám věřím *4*
            • polinka

no jasně, to je jasný, že budu opatrná... i tady třeba nemůžu vědět s kym si píšu, ale když mám vaše FB a tak, tak to vidim...
          • Re: Re: Re: Re: FB

to asi ani nemusíš... jestli je to pravda tak je to chudák, ale ty s tím stejně nemůžeš nic udělat..
        • tea301

Re: Re: Re: FB

a kdyby nekecal, tak necháúu, proč psal zrovna takové mladé holce a né někomu staršímu, nebo nezašel na polici! *7*
      • polinka

ne nedělám si srandu a netuším. Už jsem se odhlásila... a neřešim to.
  • patrikovi

Tohle bych ti taky chtěl říct.Laskavě se vyser na ostatní,je to jeich názor na Jacksona,pokud si někdo jako já myslí,že je úchyl,tak je to jeho názor,jestli ho má někdo rád,to je mi taky jedno.Ale když sem napíše nějaký individum jako ty a další co o Jacksonovi vymejšlej takový píčoviny jako že je slušnej nevinej a není takovej,když si o něm něco přečtou v novinách nebo na internetu a nikdy se s ním osobně nesetkali,tak to už mě fakt nasere,když tu ty a tobě podobní nadáváte lidem do ubožáků a debilů a melete píčoviny.Tak se ty a ostatní uklidněte,jiných si nevšímejte,něco tu napište a můžete jít potom třeba do prdele.
  • MICHAEL JE LEGENDA!

Michael Jackson je legenda na kterou se nikdy nezapomene!Při vyslovení jeho jména se mi vybaví písnička Thriller,jeho skvělý tanec a samozřejmě jeho obrovský talent!Byl to skvělý tanečník a zpěvák.Jeho písně vždy zněli originálně...Ano,je pravda že pro svoje děti koupil zvířata (slony apod.)která mu poté v Neverlandu umírala protože na ně neměl peníze ale kdo by dětem nekoupil něco počem snějí...Ano,měl velké,obrovské dluhy...I přes všechno špatné si myslím že to právě on byl,je a bude TALENT!Nedivím se že má tak skvělé děti a tak úžasnou manželku.Snad se máš dobře Michaele...vzpomínáme na Tebe! *4*
    • riki.002

Re: MICHAEL JE LEGENDA!

To je moc nádherný, co jsi napsala... *4*
      Majký, nikdy na tebe nezapomenem!!! *14* *4* *3*
      • kacenka33

Re: Re: MICHAEL JE LEGENDA!

jojo moc hezký...já také doufám že se máš lépe než si se měl tady a že už tě nic netrápí!
  • baluska1

MJ Live

Holky mě to nejde poslat. Tak teď je dávám na You tube, těch Viej bude 7,ae 15 minutový vám se pokusím poslat.
  • v 93 roce

se k nemu na ranc dostal asi na dva tydny muj otec,kterej z Ceskoslovenska emigroval,kdyz mi byly 4 roky, v roce 1979.delal mu tam se svou firmou samozavlazovaci system v jedny casti zahrady.za ty dva tydny michaela ani jednou nevidel,ale po skonceni prace,kontraktu,mu prisel balicek s podepsanym albem Thriller,ovsem stara vinylova verze,z roku 82.otec ho ma ve svem dome v Miami,zaramovane,zasklene a ted mi psal,ze mu za nej uz nekolik sberatelu nabidlo 15 000 az 20 000 dolaru.pry se,ale na netu prodavaji vinylovy desky s Michaelovym originalnim podpisem uz za 45 000 dolaru,to je skoro 900 000 korun a asi to nebude konecna cena.tata nebyl jeho fanouskem,tak jsem zvedavy,zda tu desku proda. *4*.
    • michaelajackson

Re: v 93 roce

Myslím že ty nebo tvůj táta v tom vidíte jen peníze!!! *9* což je velká škoda,koukni se jak už dolary přepočítáváš na naše prachy!!!Styd se
      • Re: Re: v 93 roce

chcipni ty svine. *3* *15* *14* *14* *5*
        • ty si

cože ? ty si svině di do píči ty bi si měl chcípnou hovado si ! jedno skurvený už ho nehte na pokoji kreténi děte radši vi chcípnout kreténi už ho nechte bejt už ho nechte na pokoji michaeli nevšímej si teěch lidí michaeli mysli na přátelé na rodinu na tvoje děti na lidi co tě milovali odpočívej v pokoji michaeli miluji tě i love you michael jackson ! i love celí svět tě i love *14*
      • Re: Re: v 93 roce

Přesně.. *3*
  • torema

Ahoj děvčátka

Od to ho pohřbu na tom jsem taky nějak pořád špatná. Teď tady asi nikdo nejste,tak vás chci pozdravit a mám teď noční, tak musím jít spát. Musíme se držet děvčata. Sice nemám ponětí jak, ale vím , že to musíme zvládnout. ANGI máš pravdu. Majký s námi je a zůstane na věky. Máme ho pořád v srdcích a myslích. Jinak to ani nejde.
  • kika...

a o5

a o5 je tady NUDA...pche co to s wáma je..?? *7*
    • chiaramj

Re: a o5

Všichni asi koukali na ordinaci *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: a o5

noo neasi.. zemřel Fanny *9* .. kua všichni umíraj..
        • chiaramj

Re: Re: Re: a o5

S tím mě naštvali chudák pes *9* *9* No nic chce to nějaký veselejší téma *4*
          • kika...

Re: Re: Re: Re: a o5

Přesně. Máš můj souhlas, ale to zase bude než se něco najde.
            • chiaramj

Re: Re: Re: Re: Re: a o5

To by byl fakt moc špatné žerty *15* *15*
            • anet98

*1* *1*
            • kika...

To by ani nešlo Majkí aby nebyl sexi takové žerty. *14*
            • anet98

Myslím že ne. *15*
            • chiaramj

Máš pravdu není *15*
            • kika...

Jo a jen tak prozajímavost. On je i jiný Majkl než sexi? *7* *14* *14* *14*
            • anet98

Joo tohle téma beru. *15*
            • kika...

Ehm. Celkem dobrý nápad. Aspoň se mi bude lépe usínat. *14*
            • chiaramj

V těchto večerních hodinách se tady často probírá jedno téma a to je Sexi Majkl *15* *15*
        • kika...

Re: Re: Re: a o5

Né takové téma se mi nelíbi nechcu si kazit náladu. Né že bych jí měla dobrou, ale horší už jí mít nemusím.. *9*
      • kika...

Nejspíš. A ordinace už skončila? Doufám že jo už aby tu všichni byli.
      • thesimsa

Já ne *15*
  • pajka52

*

To bylo supeeeeeeeer, úžasnýýý dokonalýýýý prostě ho pořád víc a vííc MILUJU...!!! *14* *14* *14* *14*
  • misuleee

Superstar

dívali jste se včera na Superstar? Já ne, ale teď jsem kousek zahlídla a zrovna tam říkali že jim tam přišla návštěva z vesmíru
    *15* a že po celém světě jsou hvězdy,kteří jako by taky nebyli z tohoto světa nebo tak ňák a pak tam ukázali Michaela a pár dalších o jejichž existenci ani nevím *15* viděli jste to? *15*
    • veronikak

Re: Superstar

JÁ JSEM TO VIDĚLA A VŮBEC SE MI NELÍBÍLO JAK O MICHAELOVI MLUVILI *13* TAKOVÝ LIDI BY SE MĚLI TROCHU ZAMYSLET NAD SEBOU CO MLUVÍ A CO DO PŘEDU ŘEKNOU *7* MICHAEL NEBYL S VESMÍRU !!!! *13* *13* A SUPERSTAR MĚ UŽ NEBAVÍ !
      • Re: Re: Superstar

přesně jak říkáš, úplně s tebou souhlasím. Z vesmíru jsou možná tak oni. Michael byl naše zlatíčko, naše krásná hvězdička, která tu bude zářit pořád!!!! *4* *4* *4*
        • misuleee

Re: Re: Re: Superstar

víte co? mi se zdá,že taky není odtud,jakoby byl opravdu odněkud jinud.Takový člověk,tak zlatý,talentovaný a milující,by přece nemohl být z tak prosté planety,jako je ta naše.Mmch,přesně jak řekla Elizabeth Taylor: "Není vlastně z této planety.Je naplněn hlubokými emocemi,které vytvářejí nezemského,mimořádného,nevinné ho,dítěti podobného moudrého muže,kterým je Michael Jackson."
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Superstar

*15* Michael byl uplnej mimozemšťan *3* *14* *15* Nebo superman?? *7* Vůbec si ho nechcu představit v upnutým oblečku *14* *14* *14* *14*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

nebo by spíš neměl žádný obleček ne?? *15* hej ale pod to by si nemohl ani vzít slipy chápeš to? *7* *15* no a na JEHO velikost by si musel pořídít ultra natahovací obleček *14* *15*
            • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

hej nech tohoooo *15* *15* v upnutém oblečku....kdybych ho v něm potkala,za chvíli má docela jiný obleček *14* *15*
    • janikoz

Re: Superstar

Ahoj, já jsem to bohužel neviděla, tak nemůžu sloužit. *9*
  • papučáku

ty si vymaz ty dylino

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit