-
divokej Jaryn :D
http://www.youtube.com/watch?v=zMXy HI1Iylg mozna to znate mozna nn tak se mrknete a uvidite *15* *15* *15* zpiva to zabavova skupina takze se moc nedivne!! *15* *15* ale jako slysela jsem horsi nebojte *15* *15* a ty kecy nazacatku si v klidu pretocte!! *15* *15* -
písnička
Ahoj lidi *15* Prosím vás jak se menuje ta první písnička? Vím že jí znám ale teď si nemůžu vzpomenout na její název... *7*
http://www.youtube.com/watch?v=fOwKqMKt-NQ&feature=player_embedded#! -
-
Re: písnička
Nepoznáš Billie Jean ? :DD OSTUDO !!!!!! :DD -
-
Re: Re: písnička
no přesně jako *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: písnička
*15* *15* pardón... stydím se *15* Já sem neska mimo tak mi to prosím vás jednou odpusťte *4* *15* *15*
-
-
-
I be there se jim upe povedla!! *4* ty housle jsou tam uzasne!! *3* upe vryvaj do oci slzy *4* *9* *15* -
první je Billie Jean *15* -
Myslím, že tam hráli Bille Jean, I be there a Smooth Criminal *3*
-
-
dangerous tour
za 1 rok se chystam do ameriky na 3 tydny do neverlandu.michael je nej....neni co dodat -
....
ted byl u nás děda a půjčil si ode mně Michael Jackson: pod rouškou *15* a prej na mě takový: je to zajímavý? a já: no já nevim asi jo *15* *15* *15* -
-
Re: ....
Děda ? *15* .. "Odkaz krále popu" je lepší *15* .. u toho mamka uznala, že její názor na Michaela není správný ...
-
-
whatzupwitu
michael se má myslím dobře a až umře eddi murphy tak si s nim zaspívá v nebíčku whatzupwitu ale nevim to jiste *1* *1* *1* *4* *4* -
-
Re: whatzupwitu
Tu zrovna poslucháám *15* .. určitě si to zazpívaj.. ale musí si chvíli počkat *15*
-
-
básnička
dneska dopoledne jsem složila další básničku...
Bolest…
Tolik bolesti,
Tolik úzkosti.
Tolik smutku,
Tolik žalu.
Tolik slz…
Proč jsi nám to udělal?
Vždyť tady jsi svůj úděl ještě nedodělal.
Chtěl si pomáhat,
Chtěl si zpívat,
Chtěl si tancovat,
Chtěl si chránit…
Chránit svět před zlem,
Svoje děti před šoubysnysem.
Chtěl si říct andělům „ne“,
Ale nebe čekat nemůže.
Teď jako anděl nebeský,
Dáváš pozor na svět pozemský.
Na Zemi je mi bez Tebe smutno,
Ale snažím se překonat to.
Zatím se mi to moc nedaří,
Snad časem se zadaří.
Zatím to ještě hodně bolí,
Moje srdce mi moc krvácí,
Snad čas všechno spraví.
Myslím na Tebe dnem i nocí…
Mé myšlenky patří jen Tobě,
Z nebe díváš se na mě.
Vždy budu milovat jen Tebe,
Vždy budu uchovávat srdci Tebe.
Tebe, Michaele Jacksone… -
-
Re: básnička
Mooc hezké. *14* -
To je moc krásný *3* hlavně ten konec *14* *14* -
Je to krásne. -
krásný.. -
-
Re: Re: básnička
díky *4*
-
-
ouujeee moooc pěknýý !!!!!! *14* *14* krásný!!! *14* -
Je to moc hezký a ten konec je úžasnej *4* -
-
mocinky pěkný *3* -
hezkýýý
-
-
-
tak to je něco!!
tak tohle je to nejlepší co jsem kdy viděla!! ikdyž jsem tohle video už viděla nevím, jestli jsem ho sem dávala tak se na to PODÍVEJTE!! *15* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=0sOkEWtvOlQ -
-
Re: tak to je něco!!
Ježiš to je bomboví video to už jsem viděla,ale musím si ho pouštět pořád dokola.To je taková prča. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: tak to je něco!!
ja taky sem ho viděla... *1* -
Re: Re: tak to je něco!!
hej mě se taky fééést líbí!! jak michael spadne při smooth criminal chudák nebo jak si zapíná ten poklopec, aby ho nikdo neviděl a jak přichází na podium a spadne!! a ta hudba k tomu je to prostě boží!! *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: tak to je něco!!
jj chudinka jak spadne.Ale jinak je to sranda.No ta hudba je k tomu výmečná. *15* *15*
-
-
-
-
ahoj........
ahoj všichni ted sem se divala na druhou stranku a někdo za mě napsal že je majkl debil!!!a to mě nasralooo tohle bych nikdy nenapsala věrte mi!!já majkla milujuuuuuuuuuuuuuu♥♥!♥♥ *10* *14* -
-
Re: ahoj........
Tak to nahlaš ... -
-
Re: Re: ahoj........
To jo no.
-
-
Re: ahoj........
ahojky...sem se taky divila.. *1* ..ale jako stejně je to dost blbí, že se nám může někdo nabourat na náš profil a pak sem psát blbosti... *16* *13* -
-
Re: Re: ahoj........
tjn tve co si ty lidi vůbec myslej *16* -
-
Re: Re: Re: ahoj........
přesně...prostě zakomplexovaný střeva co nemaj nic jinýho na práci *16* *16* *8*
-
-
-
-
čokoláda
právě ted jím PRAVOU AMERICKOU ČOKOLÁDU!! mamky spolupracovnice byla v americe a dovezla nám čokoládu!! musím říct že naše je lepší ale taky je dobrá!! má takový velký čtverečky a na nich je vytičtěný TRADER JOE'S je taková ..jemě kyselá to ani nejde popsat!§ ale stejně by mě zajímalo jesi ji někdy jedl michael!! jo že v česku je vyhlášená milka nebo oriona, kterou jedli snad všichni!! tak by mě zajímalo jestli tohle někdy jedl!! ale to je jedno prostě je úžasný jíst čokoládu ze světadílu na kterym žil!! *14* -
-
Re: čokoláda
*15* *15* to jo =) já jsem zas dneska mlsala lízátka *14* *15* *15* *15* *15* ale ne z ameriky ale mlsám jich 2 nebo 3 denně *15* -
-
Re: Re: čokoláda
JO LIZÁTKA!! MNAM§§ -
-
Re: Re: Re: čokoláda
ty si kupuju nejčastěji se žvejkačkou =) *15* *15*
-
-
-
Re: čokoláda
jj to verim -
-
Re: Re: čokoláda
ale čekala sem lepší chut! -
-
Re: Re: Re: čokoláda
jo takze nic moc jo -
-
Re: Re: Re: Re: čokoláda
No jako není špatná ale ZLATÁ ČESKÁ ČOKOLÁDA!! ale tak jim by třeba česká nechutnala!!jedl michael v česku nějaký tradiční český jídlo? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čokoláda
to víš, čokoláda je u nás dobrá, ale docela by mě zajímala chuť pravý belgický, to musí být něco.
a co je u nás úplně lepší, než v Americe je pivo. to by třebo Michaelovi chutnalo, pokud ho pil. *15* -
Když byla mamčina kámoška v Americe za vnoučaty, dovezla jim český bonbóny. A oni jí řekli, že jsou hnusný až moc sladký. To je keců, jak ti Amíci vypadaj! Jeden tlustší než druhej! Ale to je taky ten McDonald´s(kterej je pekelně dobrej *15* *15* *15* ) -
on nikdy nejedl řízek až u nás v čr? tak to bych se zcvokla já miluju řízky!! ale tak možná kdybych přijela do ameriky a dali mi tam něco jinýho tak by se taky nejspíš divili kdybych řekla že sem to vživotě nejedla!! to je bezvadný on jedl ŘÍZEK!! JÉÉ!! MICHAEL JEDL PRAVEJ ČESKEJ ŘÍZEK TO JE SUPER!! uplně to nechápu!! *15* *14* -
jj sem četla že když byl v ČR, tak mu smažili každý den kuřecí řízky. že prej nic takovýho ještě nejedl a moc mu to chutnalo *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
ahojik
ahojik *15* tak co je tu nekdo?? *15* *15* -
-
Re: ahojik
ahoj jak se mate? *3* -
-
Re: Re: ahojik
jo, jo jde to. *15* *15* a ty???? -
-
Re: Re: Re: ahojik
da se *15* *15* akorad ted prozivam kruty stresy!! Reditel si vymyslel strasny projekt!!! a to je jenom samy stres a stres *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojik
tak se holka drž a snaž se to nějak zvládnout, úplně tě chápu *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojik
ma to jednu vyhodu a to tu ze muzeme mluvit o svem konicku takze to bude lechci nez mluvit o necem co ani nwm co je *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: ahojik
Já jsem tu *15* -
-
Re: Re: ahojik
já taky *3* *3* *3*
-
-