Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajusska007

To už je moc

ahojte všichni:-*jak pak se daří?:-)me nic moc....vsechno me sere......a na tohle se kouknete jsou to fakt ubozaci ty co to tam dali!!!! *16* *16* *8* *8* http://www.superhry.cz/games/123/
    nechapu co to je za blbce majkí ho nechtel vyhodit z okna ale jen ho ukazat novinarum!!!!!......a oni z toho udelaj tohle!!!!....tak co vy na to? *9* *9* hruza ze? *9*
    • zanesskaaaa

Re: To už je moc

To je hodně stará hra ..
    • Tereza

Re: To už je moc

To je vážně humus a ještě ty blbečci jak se u toho náramně baví.Chudák Michael,se musí v hrobě obracet.
  • jacicek

je mi po něm tak smutno

Je to hrozné taková tragedye že umřel vlastně umřelo dítě on nikdy nevirostl možná vipadal jako dospělák ale ve vnitř bi dítě *9* *9* *9* miluju ho p.s. *9* *9*
  • zuzanka666

?

Zdá se vám, že písničky Hollywood Tonight a Beat It jsou si podobné?Poslouchám každý den Kissparádu na radiu Kiss Morava a ten moderátor (mimochoden je to podle mě nejlepší moderátor a taky má rád Majka) řekl, že mu připadají podobné dokonce až stejné. Já teda fakt nevím.Jaký máte vy názor ? *7* *7*
    • janikoz

Re: ?

mě se nezdá, že by ty písničky byly nějak stejný, beat it je rockovějšího stylu, ale Hollywood tonight? Nicméně jsou moc hezký. *14*
  • monita17

MJ

MICHAEL JACKSON IS KING!!!!!!!!Proč musel umřiť néé.-((((Miluji *14*
    • melounek123

Re: MJ

on umřel nejspíš na to jak byl tolikrát na plastice a bral prý moc prášků a to chtěl udělat zase nějáký koncerty *9* *9* *9* *9* *9*
  • tea301

ahoj

ahoj bože lidičky jsem tak ráda že jsem zase mezi vámi!! nemám vůbec čas!! písničky MJ mi hrají furt ale sem se dostanu tak málo a když tak nic nenapišu protože to nestihnu ani se nepřihlásím!! Michaele miluju tě pořád ikdyž sem chidím už mín!! lidičky jak se míáte?
    • baluska1

Re: ahoj

Jáááj..v poho...já sem taky chodim min..od te doby co je skola mam cimdal tim mene casu..ae taky Michaela Miluju porad...jinak se mam festovně a ty??
      • tea301

Re: Re: ahoj

no já jsem na štvaná jak to ted lidi berou s michaelem!! vejdu na chat michaela a tam se řeší..máme doma ledničku..růžová je lepší ..řikám to tu neřešíte michaela?? a oni ale jo ale tak furt nuda potřebujem hlavně hodiny na chatu!! sem myslkeka že je tam zabiju!! *16*
        • baluska1

Re: Re: Re: ahoj

JJ tam sem taky byla a psala sem ze je hrozný že umřel a Oni tak to je pech,a nebo že mi došel záručák na MJ a že ho musela vyhodit,to myslela jako že umřel a pak sem jim tam psala pravdu a oni mě vykoply
          • tea301

Re: Re: Re: Re: ahoj

jako top je hnus mluví oněm jako...nechápu proč tam lezou jednou a stačilo mi!! jako to je hnus!! *16*
  • tea301

písně

ted poslouchám dirty dianu a když jsem se tak zamyslela na d jeho písněmi uvědomila jsem si že je vnich takové zvláštní kouzlo, které mě hrozně přitahuje! jso krázné a není jediná která by se mi nelíbila ale jsou takové, které mám ráda mín, takové u kterých brečím, takové na které nejraději tancuju, takové nadkterými se musím zamyslet, takové písně mohl napsat snad jen Bůh!:-) *4* *14*
    • majka111

Re: písně

přesně,to samí jsem si říkala dnes odpoledne při písničce Black or white,taky u některých tancuju,u některých brečím,a u některých se dokonce ták zamyslím že nemyslim na nic jinýho než na tu hudbu té písně *14* je to úžasný *14*
  • mj22

?

Jste tady někdooooooo *7*
    • mj22

Re: ?

hm,hm,hm jak vidím tak ne *9* tak já taky valim pryč *3* *5*
  • jacicek

je mi po něm tak smutno

Je to hrozné taková tragedye že umřel vlastně umřelo dítě on nikdy nevirostl možná vipadal jako dospělák ale ve vnitř bil dítě *9* *9* *9* miluju ho p.s. *9* *9*
    • mj22

Re: je mi po něm tak smutno

to píšeš ty ička schválně blbě?
      • theveronica

Re: Re: je mi po něm tak smutno

Onehda jsem někde četla návod jak vytočit lidi na chatu, a bylo tam právě i toto (vyměň I za Y a naopak)
      • nikola.licha

Re: Re: je mi po něm tak smutno

Mně je taky po MJ hrozně smutno *9* .
  • janinkaa

Blbost

Hele, to je blbost. Michael by nikdy (ani po smrti) nikoho nestrašil, nevěřte na hlouposti, to vám nedošlo, že to udělali oni? Je to tam osvícené a někdo tama prošel tak, že to tak vypadá. Jsou vážně trapní. *10*
    • lina25

Re: Blbost

Víš, já už se s duchem setkala, takže na ně věřím. Nemusel strašit. Prostě se jen procházel po svém domě
      • janinkaa

Re: Re: Blbost

hele kolik ti je? 25 tuším z tvého jména: lina25 a fotky. Myslím že se v tomto věku z člověka stává ROZUMNÝ člověk, ale jak chceš, klidně si na ně věř. Aby se ti to jednou neoplatilo že se třeba začneš bát lidí atd... *3*
        • lina25

Re: Re: Re: Blbost

Počkej? Fotky? To nejsem já. To je Heath Ledger *3*
        • lina25

Re: Re: Re: Blbost

No, je mi 24. O mém zážitku nic nevíš, tak mě neodsuzuj o.k.?
          • janinkaa

Re: Re: Re: Re: Blbost

Tak promiň, mohla bys mi napsat o svém zážitku? *7* Chci jen vědět, co jsi viděla a kdyžtak ti porozumět.
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Blbost

Popis o pár řádků víš. Hej, já chápu, že někdo na to nevěří, nezazlívám to nikomu.:)
  • jackson1

This Is It

Ahojky holky, tak jsem si dnes koupila THIS IS IT, tu dvoudiskovou edici...... je to fakticky úžasné, I love you Michael...
    THIS IS IT...
    THIS IS IT...
    THIS IS IT... *14* *14* *14*
    • bajush

Re: This Is It

Tý jo, mě přijde až zítra. AAch jo, já to čekání nevydržím... *15*
      • jackson1

Re: Re: This Is It

ale vydržíš to *15* *15* , přeji krásnou podívanou,až ti to přijde *14* *14* *14*
        • nikkyt

Re: Re: Re: This Is It

Taky sem si to chtěla koupit ale nikde to neměli *16* *16* *9* *9* a na internetu je to drahý jak prase-na to nemam prachy *8*
          • jackson1

Re: Re: Re: Re: This Is It

jooooo drahý to je, ale i kdybi to mělo stát víc určitě bych za to ty peníze dala *15* *15* *14*
            • bajush

Re: Re: Re: Re: Re: This Is It

Já to usmlouvala na opožděný dárek od Ježíška.
              *15* *15* *15*
        • bajush

Re: Re: Re: This Is It

Díky, akorát se na to budu muset podívat až ve čtvrtek, zítra přijedu domů pozdě. *9* Takže další čekání, ale já to vydržím a pak můžu skouknout nejlepší film co znám. *3* *15*
          • jackson1

opravdu je to nejlepší film na světě *15* *15* *14* *14*
          • jackson1

souhlasím *15* *15* *1* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit