-
... :-(
čauky, tak co jak to vypadá se zzj????????? moc se o ní bojím dlouho sem nic nepsala...! *9* *9* a jak se máte vy?? *9* -
FOREVER!
Michael Jackson....FOREVER!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
=(
Ach jj.=( Dneska zase nebyla ve škole.Začínám si už myslet,že to udělala.=( Včera večer jsem opět brečel.Miluji ji strašně moc!=( -
-
Re: =(
I když jsem jí nestihla pořádně poznat..taky mi chybí..a včera u Little Suise jsem prostě na ní myslela..a brečela...jak už tady psala Zaneska..mohla to udělat..a třeba se jí to nepovedlo..ale teď po tom bude psychicky na dně..bude chodit na léčky..terapie..a tak půl roku nikam nevyjde..tak já jsen doufám že opravdu nic neudělala..a máte číslo na jejich rodiče? -
-
Re: Re: =(
Ja Ho Bouzel Nemam!
-
-
-
:(
je ho skoda.. :( -
Písnička
Ahojky,
mám ráda všechny Majklovy písničky,ale videoklip s písní Smile, mě teď zrovna
dostal. Brečím jako želva.
Je mi fakt líto, že odešel, ještě zdaleka nebyl jeho čas..... -
-
Re: Písnička
Přesně já minulýtýden. Pustila jsem si Smile a místo, abych se tedy smála, tak jsem řvala jak... -
-
Re: Re: Písnička
jj moje rec taky jsem ho videla koukala jsem na nej s pritelema buleli jsme oba dva moc nas to zasahlo ze Majkí uz neni mezi nama je ho hakt skoda,ale myslim si ze budu ted mluvit za vsechny kdyz reknu ze Majkí nikdy neodejde z nasich srdci navzdy ho tam budemem mit ulozeneho MAJKÍ MILUJU(JEM) *14* TE Z CELEHO SRDCE A NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU(ME) *4* -
-
Re: Re: Re: Písnička
taky se me to dotklo boli me s toho srdce *9* *9* *9* *9*
-
-
Re: Re: Písnička
jj to se mi taky stalo..a stává pořád
-
-
-
Tak velika rodinka paaaaaaaani
-
Majkí
Michael mi moc chybí dneska sem si pouštěla smutnou písničku od Sarah Connor a pomyslela sem na Majkího a úpa sem se strašně rozbrečela...Prostě mě moc chybí :'-( -
-
Re: Majkí
... taky mi moc chybí... aaaaaa Majkíí proč se to muselo stát ... ?? :(((( :'-( -
Re: Majkí
To nám Všem *9*
-
-
...
http://mjjgallery.free.fr/history/t our/yana/003.jpg *15* *15* nepřijde vám, že to vypadá jak kdyby zvracel?? *15* *15* -
-
Re: ...
sim tě, prej zvracel... *15* to dělá i v klipu, to jenom prožívá... *15* *3* *14* -
-
Re: Re: ...
Normálně si přidržuje mikrofon, tak jako při každém koncertu... -
Re: Re: ...
*15* *15* tak to prožívá asi trochu moc *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
kdybyste věděli jak se občas tvářim já..a to to ani nemusim prožívat *1*
-
-
-
Re: ...
jono tak trochu *15* *15*
-
-
...
na Vh1 je Black or white -
Moonwalk
jsem v pátek učila svou šestiletou sestřenici moonwalk. *15* Když to udělala poprvé tak jen šla do zadu. *15* Ale později se to dobře naučila *1* Je to taková spomalená verze moowalku *3* Pak jsem se jí ptala jestli má Michaela ráda a ona že jako jo ale je prý škaredej protože zemřel... *9* -
-
Re: Moonwalk
ja bych se taky chtela naucit moonwalk ale jaksi mi to nejde *9* uz jsem to vzdala ale jeste se k tomu vratim *15*
-