Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jackson je,byl a bude nejlepší zpěvák obdivuju ho jako zpěváka i tanečníka škoda,velká škoda že zemřel.Ale v našem srci bude pořád.I LOVE YOU MICHAEL JACKSON <3 *13* NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK NA SVĚŤE <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jedinetak

lepší fanklub je zde...

http://www.fanpop.com/spots/michael -jackson/images
  • luciq-dc

TITULEK

jo a mimochodem TO STĚMA CÍRKVEMA JSEM VYMYSLELA JÁ ! A NECHCI TIM URÁŽET BOHA...JÁ O NĚM PŘEMÝŠLÍM ALE PODLE MĚ TO JDE I BEZ CÍRKVE PROSTĚ BŮH JE BŮH A VĚŘÍ V NĚM TI CO VĚŘÍ A NEMUSÍ SE ŘADIT MEZI POLO VĚŘÍCÍ A VĚŘÍCÍ...PROSTĚ..UŽ TO VYNECHÁME PROSÍM ANO? PROTOŽE TŘEBA PŘEZDÍVKU THESIMSE JSEM VYMYSLELA JÁ TAKŽE I TO S TOU CÍRKVÍ A PAK VZNIKLA SPERMOCÍKEV..TAK TO NEŠIŘTE..NEVIM JAKÁ CÍRKEV BY JEŠTĚ MOHLA BÝT.. *9* PAK BY S TÝ KAPAVKY I NĚCO VZEŠLO BY SI TO TU NĚKDO PŘEČETL A PAK UŽ BY TO BYLO HNUSNÝ..PROSTĚ 3 CÍRKVE TADY STAČEJ..UŽ SI JE NEPŘIDĚLÁVEJTTE *1*
    • thesimsa

Re: TITULEK

Já církev nepotřebuju mám své druhé jméno celomrd *15*
  • A ty jseš pěkná k....!!! Michael žádnej babochlap neni, je to ten nejúžesnější člověk na světě a jestli umíš jenom odsuzovat podle vzhledu, tak je mi tě líto, protože to je dost ubohý!!!!!
  • zuzanka666

básen

Stýská se mi po tvém hlase
    Chybí mi tvůj krásný smích
    Chtěla bych tě slyšet zase
    a nemít slzy ve dlaních
    I love you Maiki forever *14*
    I miss you *14*
    • baluska1

Re: básen

I když je to krátký,tak tam člověk vystihne svojí lásku...Qwásný
    • anka6959

krááááááááááááásný moc mocinky *4* *4* *14* *14* *14*
    • luciq-dc

jéé *15* to nechapu jak to děláte? *15*
      • zuzanka666

Re: Re: básen

Láskou a nesmírnou bolestí která po Maikiho odchodu zaplavila mé srdce *9* *9* *9*
  • mike

michaela posloucham pres 10 let, poslouchali ho od nas vsichni ale me to silene chytlo, dokazal mi zmenit zivot, uvazovat nad tim co delam a jak to delam, zmenil muj zivot. jeho pisnicky, klipy, vystupovani je nepopsatelne. podivejte na dnesni dobu ve vsem vidite michaela, neni to jen tak, dokazal pohnout dobou o nekolik desitek let dopredu. nekouka jen na seme a dokaze pomoct druhym lidem....preji mu jen vse nej :o) ps pro ty co mluvi o plastice, mam s tim osobni skusenonst, racte se nekdy podivat napriklad do fakultni nemocnice kralovske vinohrady na odeleni plastiky nebo popalenin, potom povidejte, ze se nekomu neco rozpada. pokud o tom nic nevite, radeji mlcte, vrele vam to doporucuji. osobne jezdim na popaleniny 20 let, vim o cem mluvim, ale o vas ostatnich dost pochybuji.
  • polinka

top 10

Jsem čekala, že tu budou také bouřlivé diskuze, že Michael vypadl z top 10 a ono nic? Tak to už je fakt bída tady .. *15*
    • majka096

Re: top 10

Nechápu jak ten teploušskej hnusnej Bieber může bejt před Michaelem no.... *13* Ale hlavní je že ho máme pořád rádi *14* *14*
    • zzj

te skoda *9* vsak my ho zase dame zpatky samozdrejme kdyz se budeme snazit *15* *15* co kdybysme tu nekdy usporadali velky pokecni vikend *15* *15* ci jak to nazvat *15* proste prurez MJ zivotem od narozeni po soucastnost *3* *1* *14*
      • mischicka

Re: Re: top 10

jsně *15* *15* aspoň na to 10 místo ho musíme vrátit *15*
        • zzj

Re: Re: Re: top 10

ok ale musime se domluvit *15* *3*
    • mischicka

*15* *15* *15* No... pěknej nezvyk... jsem sem šla a vždycky sem nemusela chodit na můj profil- Michael Jackson ale vždycky v top 10 sem si na něj klikla a ono najednou tam nebyl *7* *15* Sem klikla na nákýho člověka co tam byl místo něj a pak šook! Majkí tam není *15* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: top 10

No a kdopak za to může že tam není?...My *15* Tak musíme ma kat holky. *15* Pišeme pišeme *15* *15*
  • Thriller

REEDICIA ALBUMU THRILLER OFICIALNE VOJDE DO PREDAJA 8.2.2008! VIAC NA www.michaeljackson.com
  • monis159
    Ahojte holky :) nějak to tu vázne a doufám že tu ještě někdo chodí :D prosím nechcete se přidat do mé stránky na fb ? :) http://www.facebook.com/MilujemeMichaelaJacksona byla bych moc ráda, když se stránka rozjede tak tam budou fotky a písničky a jiné videa z youtube :)
    • přidala jsem se tam :) když tak Marie Leitnerová :)
  • mrs_jackson

ahoj

čau lidi!dlouho jsem tu nebyla tak co je novího?? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit