-
AHOJ
Ahoj holky právě jsem se dodívala na to DVD a v tom dokumentu by lo napsáno MICHAEL JACKSON pod rouškou.Ale nevím proč to nenapsali i na ten obal. bylo to trošku smutný ale ten konec byl krásnej *14* MAJKÍ MOC TĚ MILUJU! *14* BYLS TAM SEXY *14* *14* -
happy B-day Mike
Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
*9*
Žiješ svůj sen-patří ti dik=) -
Tak strašně tě chci potkat nebo jít na tvůj koncert *13* Ale už to bohužel nejde... Je mi to tak líto... Jsi moje inspirace, díky tobě jsem se změnila. Když poslouchám tvoje písničky, tak mě dokážou rozplakat i zlepšit náladu. Vždy se zamknu v pokoji a trénuju tvé choreografie. Mám tě strašně ráda a vždy budu! I LOVE YOU MORE! *14*
-
taky sem to schanela ale nenasla *9*
-
-
no ja to hledam kde mužu prosím kdyby ste to někdo věděl pošlete mi adresu kde by se to dalo stáhnout díky moc *4* *4*
-
-
michael
byl jsi nej fakt mam te rad jacksone je te skoda
*4* *4* *4* -
-
Re: michael
on nebyl nejlepší on je a bude navždy nejlepší -
Re: michael
jj taky ho mám moc ráda *14* velká škoda, že už tu není, ale myslím že se na nás kouká z nebe............ou proávě jsem si vzpoměla na jednu básničku, co jsem udělala pro MAJKÍHO =) už jsem ji sem psala ale to je jedno. aspoň si ji připomenu. *14* *14* -
-
Re: Re: michael
Všichni na tebe vzpomínáme,
ve svém srdíčku tě máme.
Nejvíce tě milujeme,
a do nebíčka ti máváme.
Víme, že jsi stále s námi,
i s krásnými písničkami
I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: michael
Nádherná *4* *14* *14* -
Re: Re: Re: michael
Krása. *14* *14*
-
-
-
-
ste tady?
haló je tu někdo *7* -
-
Re: ste tady?
jasně že jo *1*
-
-
lišty s talenty...
Jedna z dalších snah oživit tenhle web,ale přiznám se že jsem byl proti,protože je to dost kýčovité... *13*
Mohli jsme tam dát spíš Michaela,když měli narozeniny.. -
-
Re: lišty s talenty...
Možná by bylo taky dobrý dávat více článků. Když sem chodím, tak vidím, že Linday Lohan s tou podmínkou tam už je tak 2 měsíce! -
-
Re: Re: lišty s talenty...
Blbost 2 měsíce. 17.10. 2009 je tam napsáno, že to bylo publikováno.
-
-
Re: lišty s talenty...
POKUD TO OŽIVI TENTO WEB TAK JO.
-
-
NápAd
Napadlo co kdybysme hlasovali pro knížku Moonwalk v tom pořadu Kniha mého srdce,aby vyhrála.Fanoušků je nás víc než dost.Tak kdyžtak kdo s tím souhlasí písněte sem na diskuze.Bylo by to super kdyby Majkího kniha vyhrála.Může se hlasovat přes SMSky a nebo přes e-mail,tak si myslím že bysme napsali fanouškům aby pro tu knihu hlasovaly pomocí e-mailu.Ale byl to jen nápad. -
-
Re: NápAd
v jakym pořadu, co co?? :D a kam to mám posílat teda?? :D já mám těch mailů asi 30 XD -
-
Re: Re: NápAd
jj to je skvely napad..ja mam 4 emaily..ae nwm kam a jak poslat hlas.. *1*
-
-
Jestli jako můžu jdu do toho s váma. -
Já mysslim že to je super nápad *1* -
-
A taky si myslím že by Majkí mohl po smrti něco vyhrát. -
Já taky.Napíšeme to fanouškům ať taky hlasujou.já mám tři e-mail,takže můžu poslat tři hlasy.No a ptom jak jsou www.hry.cz tak tam mám kvůli tomu 6 e-mailu.Ty tři jsou základní a těch šest mám jen kvůli těm hrám.Takže celkem 9 e-mailů.Já si myslím že když se zapojíme všichni tak to vyhrajem.
-
-
-
Byla sem v Neverlandu a je to tam krasni a jak mohl takový hodný člověk zemřít on byl neuveřitelni človek to takový člověk se těško hledá *4* opravdu. ten Neverland je krasný *3*
-
Ano, opravdu charizmatický zpěvák, super zpěv, nezapomenutelné pohyby. *4*