Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet.k

AHOJ

Ahoj holky právě jsem se dodívala na to DVD a v tom dokumentu by lo napsáno MICHAEL JACKSON pod rouškou.Ale nevím proč to nenapsali i na ten obal. bylo to trošku smutný ale ten konec byl krásnej *14* MAJKÍ MOC TĚ MILUJU! *14* BYLS TAM SEXY *14* *14*
  • lendik.4

happy B-day Mike

Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
    *9*
    Žiješ svůj sen-patří ti dik=)
  • Tak strašně tě chci potkat nebo jít na tvůj koncert *13* Ale už to bohužel nejde... Je mi to tak líto... Jsi moje inspirace, díky tobě jsem se změnila. Když poslouchám tvoje písničky, tak mě dokážou rozplakat i zlepšit náladu. Vždy se zamknu v pokoji a trénuju tvé choreografie. Mám tě strašně ráda a vždy budu! I LOVE YOU MORE! *14*
  • taky sem to schanela ale nenasla *9*
    • no ja to hledam kde mužu prosím kdyby ste to někdo věděl pošlete mi adresu kde by se to dalo stáhnout díky moc *4* *4*
  • michael

byl jsi nej fakt mam te rad jacksone je te skoda
    *4* *4* *4*
    • tichulka

Re: michael

on nebyl nejlepší on je a bude navždy nejlepší
    • anet.k

Re: michael

jj taky ho mám moc ráda *14* velká škoda, že už tu není, ale myslím že se na nás kouká z nebe............ou proávě jsem si vzpoměla na jednu básničku, co jsem udělala pro MAJKÍHO =) už jsem ji sem psala ale to je jedno. aspoň si ji připomenu. *14* *14*
      • anet.k

Re: Re: michael

Všichni na tebe vzpomínáme,
        ve svém srdíčku tě máme.

Nejvíce tě milujeme,
        a do nebíčka ti máváme.

Víme, že jsi stále s námi,
        i s krásnými písničkami

I LOVE YOU *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • pajusska007

Re: Re: Re: michael

Nádherná *4* *14* *14*
        • anet98

Re: Re: Re: michael

Krása. *14* *14*
  • ste tady?

haló je tu někdo *7*
    • Re: ste tady?

jasně že jo *1*
  • jedinetak

lišty s talenty...

Jedna z dalších snah oživit tenhle web,ale přiznám se že jsem byl proti,protože je to dost kýčovité... *13*
    Mohli jsme tam dát spíš Michaela,když měli narozeniny..
    • luciq-dc

Re: lišty s talenty...

Možná by bylo taky dobrý dávat více článků. Když sem chodím, tak vidím, že Linday Lohan s tou podmínkou tam už je tak 2 měsíce!
      • luciq-dc

Re: Re: lišty s talenty...

Blbost 2 měsíce. 17.10. 2009 je tam napsáno, že to bylo publikováno.
    • sasa87

Re: lišty s talenty...

POKUD TO OŽIVI TENTO WEB TAK JO.
  • baluska1

NápAd

Napadlo co kdybysme hlasovali pro knížku Moonwalk v tom pořadu Kniha mého srdce,aby vyhrála.Fanoušků je nás víc než dost.Tak kdyžtak kdo s tím souhlasí písněte sem na diskuze.Bylo by to super kdyby Majkího kniha vyhrála.Může se hlasovat přes SMSky a nebo přes e-mail,tak si myslím že bysme napsali fanouškům aby pro tu knihu hlasovaly pomocí e-mailu.Ale byl to jen nápad.
    • Re: NápAd

v jakym pořadu, co co?? :D a kam to mám posílat teda?? :D já mám těch mailů asi 30 XD
      • monis159

Re: Re: NápAd

jj to je skvely napad..ja mam 4 emaily..ae nwm kam a jak poslat hlas.. *1*
    • oliwer.w.

Re: NápAd

Jestli jako můžu jdu do toho s váma.
    • chiaramj

Re: NápAd

Já mysslim že to je super nápad *1*
      • baluska1

A taky si myslím že by Majkí mohl po smrti něco vyhrát.
      • baluska1

Já taky.Napíšeme to fanouškům ať taky hlasujou.já mám tři e-mail,takže můžu poslat tři hlasy.No a ptom jak jsou www.hry.cz tak tam mám kvůli tomu 6 e-mailu.Ty tři jsou základní a těch šest mám jen kvůli těm hrám.Takže celkem 9 e-mailů.Já si myslím že když se zapojíme všichni tak to vyhrajem.
  • Byla sem v Neverlandu a je to tam krasni a jak mohl takový hodný člověk zemřít on byl neuveřitelni človek to takový člověk se těško hledá *4* opravdu. ten Neverland je krasný *3*
  • PaulaDMLoverka
    Ano, opravdu charizmatický zpěvák, super zpěv, nezapomenutelné pohyby. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit