Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mela jsem ráda Michaela Jacksona byl užasny spě vak. A kdo si myslí že neni dobry zpěvak a to není sam .Nekdo neví jak se ta písen spíva a to mosí se to spívat těško. *12*
  • vzpomínka

byl to jeden z mích nej.zpěváků. nikdy nezapomenu!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • janikoz

album

To album bude This is it? Nebo nějaký jiný? *7*
    • zzj

Re: album

jiny 7even *3* *15*
      • thesimsa

Re: Re: album

7even to nebude *15*
        • zzj

Re: Re: Re: album

aha tak co? *15* *15* to mam asik spatny zdroj *15* *15* musim ho vymenit *15* *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: album

Nevim, kde všichni berete, že to album se bude jmenovat 7even... Nebude! *15*
            možná se bude jmenovat In The Future, nebo něco takovýho, ale taky nevim... *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: album

no... každopádně ten název zjistíme až to album vydají *15* *15*
            • zzj

no uz sem nasla to bravo kde to tam pisou *15* *15* *15* no a fakt to tam je ale jako samozdrejme mohli to zmenit!! *4*
            • zzj

aha *15*
            • thesimsa

Oni to nezměnili .. to, že se to bude jmenovat 7even byl nějákej neoficiální kec *15*
            • zzj

ja jsem to cetla se mi zda v Bravu ze ma vyjit a ze bude jmenovat 7even ale jako je mozne ze to zmenili!! *15* *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: album

oni už psali ten název? *15* *15*
  • ja nevim ze ho tak zerete dyliny
  • mam ho strasne moc rada odpocivej v pokoji pro me zijes navzdy
  • anet.k

Ahoj...

Ahoj =) jaky je vyzo? Já 2 Dvojky *1*
    • skih

Re: Ahoj...

já mám 1.dvojku... všichni máme fajn vízo, gratulace *3* *15*
      • tea301

Re: Re: Ahoj...

mluvte za sebe já mám 7 dvojek *15*
        • skih

Re: Re: Re: Ahoj...

to je taky finening *5* *1*
  • luciq-dc

napiš titulek!!:D

brýtro *15* tak jak ste se vyspali? co co? *15* já hrozně rýma ještě horší a mám ten hezkej kašel *15* jako štvete mě *15* mustíte na michaela klikat 100x denně, aby byl první *15* já mám teďka bráchu na práci takže ztm čs *15* *15*
    jo a smradeéé!! *16* cos mi to napsala včera!! jaký prde zmrde ?? *7* *15* ty smrade celomrde!!!!"!! *15* *15*
    • thesimsa

Re: napiš titulek!!:D

Nazdar smrade zmrde *15* no co tak máš druhou přezdívku *15*
      Celomrde ? *15* To jako, že celomrdnu tvýho Prince ? *15* ok to beru *15*
      • thesimsa

Re: Re: napiš titulek!!:D

houby prde zmrde sem se spletla *15*
  • BULVÁR RRe

Díky vám všem, kteří jste - zjevně až na "funese" - pochopili. Michael Jackson samozřejmě žádný vývod neměl ani neprodělal 50 plastických operací. To by si totiž ale novináři bulváři museli vzít k ruce opravdové oficiální podklady. A i kdyby ano - je to jeho soukromí!!! Nevšímavost a všeobecná vzájemná lhostejnost lidí může začínat třeba právě u bulváru a dál se pak prožírá do vyšších pater společnosti.
    Michael Jackson dokázal už za svého života, že umí. Byl profesionál a byl to Člověk. My ostatní, kteří nemáme jeho talent, se staneme lepšími lidmi i tím, že přestaneme zavírat oči před nespravedlnostmi, neúctou a budeme konečně aktivní.... díky a
    L.O.V.E.
  • ferdi

michael

má nádhernej úsměv, krásný vlasy a zpívá strašně dobře - nevim, co se některým z vás na něm nelíbí *5*
    • priserka99

Re: michael

ahoj líbi lo se mi co si napsal(a) a chtěla jsem se zeptat jestli nevíš jestli někdy osahával kluki někde jsem se o tom doslechala ale new kde
      • Re: Re: michael

muzes byt prosim konkretnejsi nevime komu to bylo diky za odpoved
  • R.I.P

Máte pravdu vzpomínám si ýe tak před rokem tady byo tolik příspevků a Michael byl nenjavstevovanejsi osobnost dnes je tam nejaka ružova pipina ktera nechapu co dokázala... občas sem zajdu a citim tu skvelou atmosferu lidi kteri milujou Michaela, v mém okolí jich už moc není. když michael zemřel začalo ho poslouchat pomerne hodne lidi z mého okoli ale ted když se jich zeptám jestli ho maj stále radi už ne. Připadá mi že lidé si maji radi a poslouchaji momentalne to co okoli všichni jedno velké stádo,proto jsem vděčna za vás :) jste skvelí pokažde když chci zpátky tu skvelou atmosferu michaela a lidi kteri ho maji radi zajdu sem a pročítám si to tady :) už to budou dva roky ale pro me michael stále žije v mém srdci vždy ho budu brát jako vzor byl to užasný člověk který svetu dal tolik. Nikdy nezapomeneme s jak velkou láskou v srdci žil a jak nesporavedlive byl obvinen jeho citliva povaha a jeho nadherne srdce muselo byt tak ublizene. Nikdy nezapomeneme pro nás jsi Král,vzor... I love you mor R.I.P ♥
    • monis159

Re: R.I.P

tak to jsi řekla moc krásně :) v mém okolí jsou lidi kteří ho poslouchají ale je jich jen pár...škoda že už se o něm tak moc nemluví..ale jinak citím to stejně jako ty :)
      • mischicka

Re: Re: R.I.P

ano... ano... krásně řečené... myslím že kdyby se Mike stal bohem tak by tu úlohu v pohodě zvládl ;)
        • Re: Re: Re: R.I.P

zapomínáš na to že on už bohem byl a králem a mistrem a vším možným i nemožným ještě když žil takže co má být teď??? jedině víc než bůh :D :D
        • Re: Re: Re: R.I.P

Ahoj lidičky, mě nejde doma net, pěkně mě to štve! Jo, Michael by mohl být s fleku, klidně! Mohl by být i prezidentem USA, ale mě se líbí i Obama. Tak papa mějte se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit