-
tak už je to rok...
...ach jo !!! Kdyby ho neštvali do koncertů,kdyby neměl dluhy... -
-
Re: tak už je to rok...
jak všichni víte, že měl dluhy?????? *9* -
-
Re: Re: tak už je to rok...
To je tak padesát na padesát.Možná že dluhy opravdu měl.Ale zase on přece pořád vydělával ne?Spousta lidí na světě má dluhy.A opravdu nesouhlasím s tím že měl větší cenu mrtvý jak žívý.To je blbost. *9* -
-
Re: Re: Re: tak už je to rok...
teď se neurazte,jenom vám to řeknu podle pravdy...Majky měl dluhy,potvrdila to i jeho rodina a přátelé.Je sice pravda,že pořád vydělával,ale ne tolik kolik stálo udržování Neverlandu.A to že má větší cenu živý než mrtvý je taky pravda...
teď to asi vypadá jako bych ho neměla ráda,ale takhle je to fakt pravda *9* že má větší cenu živý než mrtvý je proto,že poslední roky už se na veřejnosti neukazuje a tak na něm ti všichni lidé kolem něho tolik nevydělávali jako potom,co zemřel a začalo se o něm mluvit...za tohle bych ty lidi opravdu zabila *9* *9* *9* *9* nechápu,jak někdo tohle může dělat *9* *9* *9*
-
-
-
-
joe jackson
jak sem včera nebo kdy to bylo psala že je to šmejd.a vy ste tady vedli o tom diskuzi tak bych vám chtěla něco říct vám přijde jako projev lásky to že ho mlátil že ho týral?vy asi nevíte jaký to je ???vy ste to asi nezažili???na jednu stranu zase udělal z majkíího genia dokážu pochopit i to že třeba byl na něj jeho otec přísný ale zase to kvuli němu majkíííí neměl dětství.no ale je to váš názor já jenom chci říct svuj. *9* *9* *9* -
-
Re: joe jackson
jj ja take souhlasim a sam to taky Majkíí rikal!! -
jo ale Mike o nem potom rekl ze kdyby bylo jen o jednu ranu min ze by to tak daleko nedotach i kdyz mas provdu a u tediskuse jsem nebyla tek nevim -
-
Re: Re: joe jackson
ale nemusel je týrat.se mu ani nedivím že mu nikdy neřekl tati.a v jednom časopise jak umřel tak on druhej den normálně vtipkoval.a byl štastnej tak to je trošku divný ne?? -
-
Re: Re: Re: joe jackson
To byla fotka, kde se smál a ONI k tomu napsali, že druhej den po smrti svého syna vtipkoval ... Ta fotka mohla být pořízená kdykoliv ... Bylo to napsaný v bulvárním časopise, takže tomu zas tak nevěř .. -
-
Re: Re: Re: Re: joe jackson
jasně souhlasím s thesimsou. Když Mu Michael neříkal tati, tak to neznamená že se nenáviděli i když se ho bál -
-
Re: Re: Re: Re: Re: joe jackson
ano,ano je po Katherine -
prostě to zdědil, protože ten jeho otec musel být taky takový a já obdivuju Michaela že to nezdědil. PRÁVĚ NAOPAK
Michael je po Katherine -
no tak jsem to myslela,akorat ja newedela jak to mam napsta ...Ja jsem zase dneska trosku zabrzdena...Sry..a pritom je to tag jednoduchy to napsat...To rika i v tom dokumentu sice ho treba mlatil,ale stjnak ho mnel rad!!. -
no tak to ma naprostou pravdu
-
-
Re: Re: Re: Re: joe jackson
mno ted jsem to chtela napsat ja na to totiz zapomnela! *4*
-
-
no jenom semka pisu to co Mike rekl -
Nee to neni divny,ale primo trhly a padly na hlavu!!Je to hrozny clovek,promin Majkle,ale druhy den po smrti sveho syna vtipkovat a byt stastny??!!Neni normalni!!
-
-
-
je mi Michaela Líto ale i přes to se měli všichni rádi. a navíc Joe poučoval nejvíc jeho bratry,a pořád jim říkal, aby to dělali jako Michael takže Michael na tom nebyl tak zle *4* -
Naprosto s tebou souhlasím!oni neví jaký to je protože narozdíl od Majkího měli normální dětství... -
-
Re: Re: joe jackson
no to je fakt bez něj by to jako nedotach to uznávám.ale stejnak.já vím jaký to je mít otce tyrana *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Tatum O Nealová...
Tatum O Nealová...
..(kamarádka nebo co),Michaela Jacksona je bývalá manželka tenisty Johna McEnroe a aby toho nebylo málo bývalá snoubenka Jacksona je bývalou manželkou dalšího tenisty Andrea Agassiho ! *15* -
-
Re: Tatum O Nealová...
snoubenka Broke Shields (nevím jestli se dvěma o :o) ! *15* -
-
Re: Re: Tatum O Nealová...
tak teda se dvěma o :o) !
Brooke Shields
-
-
-
byl to užasnej zpěvák *14* *4* škoda jen že ....mmm no už není mezi námi *9*
-
...
trošku sem se nudila tak sem tohle napsala..vím že to není dobrý,ale co..aspon sem se pokusila *1*
Teď tu jen tak sedím,
do nebe hledím.
A co psát mám - nevím
Chtěla bych psát moc a moc,
ale temná půlnoční noc.
Hvězdy ale nejsou vidět,stejně jako tvoje oči
oboje mi začíná moc chybět!
Půlnoční nebe je tak..,tak černé.
A Dny bez tebe sou perné.
Prosím,prosím vrať se hned,
než napočítám pět. -
-
Re: ...
Je to krásný :-) -
-
Re: Re: ...
Já bych toto nikdy nesložila je to nadhera -
-
Re: Re: Re: ...
tak díky :-)
-
-
-
-
Už 55. let uběhlo od doby, kdy na svět přišlo dítě, které změnilo dějiny, nejen hudby. Kdo by v té době tušil jaký talentovaný, chytrý a krásný chlapec z něj bude? Každý den děkuji Bohu, že ho tak krásně obdaroval. Ale bohužel se v životě setkal s velkými překážkami, které musel překonat. Jsem ráda, že jsem chodila aspoň 10 let po stejné planetě jako Michael. Abych to zkrátila, děkuji Bohu, že dal Michaelovi, tak čisté srdce a výborný talent, Katherine a Josephovi, že mu dali život a Michaelovi za to, že si svůj talent nenechal pro sebe, že si ani svoje čisté úmysly nenechal pro sebe a rozesílal je dál a promlouval lidem do duší aby to tak dělal každý (I když mu někteří jeho dobrotu vraceli dost špatně!)Michaeli, děkuji ti za skoro 51. let, které jsi tady byl! I miss you so much!
I love you forever! ♥ You're only King..♥ -
Mám tě moc ráda Michaele. Pořád vzpomínam jak jsem s tebou byla. Byla to sice jen hodinka ale i tak. Inspiroval nsi mně. Kvůli tobě mam kapelu ktera hraje a ja tancuju a zpivam mam všechno oblečení z tvého Bad tour a Dangerous tour. Nikdy neuverim že jsi po smrti verim že jednou přijdeš a řekneš že to byl zase jeden z tvých vtípků.
-
Stará škola
Já osobně Michaela mám taky rád (nejraději mám Beat It a Bad) a nezajímají mě jeho eskapády, o kterých se píše v bulváru *13* , stejně vždy bude jediným opravdovým králem popmusic. Je mi 19 a abych byl upřímný, tak si myslím, že jsem se narodil do špatné doby. Současná hudební scéna není nic jiného, než neustálé přebírání skvělých nápadů z minulosti a kde se každý nástroj snaží "přervat" ty ostatní. Fakt mě mrzí, že jsem se nenarodil jako rodiče a nezažil tu bezstarostnou atmosféru 80. let, o kterých mí rodiče neustále se slzou v oku mluví. Sice to sem úplně nepatří, ale potřeboval jsem se z toho vyzpovídat *4* *16* -
-
Re: Stará škola
Michael je skvělý, si pamatuji jeho hit v Esu roku 1995 Earth Song. Mj. Madonna je královna (mám ji tedy i raději), ale jinak úplný souhlas! *4*
-
-
100
*14* je nejlepší *14* -
Bendig
Jo Honza má údaj ně zpívat You rock my world...
MMchd Ahoj...jo jdu si zpměníit p.fotku...budu mít v graffitech napsáno MJ... -
-
Re: Bendig
tvá ikonka!! *14* !! no a doufám že to nezkazí!! bych chtěla aby šenková zpivala dirty dianu má na to hlas!! -
no to snad ne doufam ze to nezkazi -
-
Re: Re: Bendig
jj snad,ale nevím jestli to bude zpívat..na lidech mu to dala holka na nástěnku,ale doufejme
-
-
A nebo..I love you MJ..teď si dám to MJ a co na to eknete...
-