-
páá a dobrou
no nic holky já pádím tak se mějte! -
..
Dobroou noc všem nocovatelům co tu zbyli *15* .. mějte se krásně a krásné sny *15* .. zas dneska *15*
Papa ♥ -
-
Re: ..
papííí *15* *3* -
Re: ..
Jo tobě taky pokažený gramofon..PÁ.. *14*
-
-
VALKA?
MICHAEL JACKSON JE KRAL POPU JESTE TI TO NEDOSLO?JE TO TAK PROSTE JE TO KING OF POP NERIKAM SU I JINY INTERPRETI DOBRY ALE ON JE ASI LEPSI AK PRODAL TOLIK KONCERTU!! TAK ASI LIDI MAJI O NEM ZAJEM.TAK KLIDNE TO PREHANEJ JEN ABY TI PAK NEBYLO SPATNE. *13* *9* -
angličtina
Od února budou probíhat kurzy angličtiny na téma M. Jackson, o INFO si napište na e-mail: school.eng@centrum.cz *3* -
Ty píčo,ty nevíš proč by to udělal?Proč pedofilové zneužívají děti?Proč asi?Protože s tím nic neudělaj že se jim líbí děti.Sama píšeš že nikdo neví jak to je.Co když se z toho vysekal a při tom je na děti?Tady píšeš jak kdyby si ho znala.Nikdo neví co se tomu magorovi honí v hlavě.NIkdo neví jestli je normální a nebo jestli myslí celý den na chlapečky a holčičky.
-
miluji Michaela ale to asi nejsem jediná. *14* *14* *14*
-
ahoj nevite nekdo kde se da tohle stahnout?? : http://www.youtube.com/watch?v=1Q02DUWr4js&feature=player_embedded
-
-
http://www.video2mp3.net/index.php stačí když tady na to klidneš, pak vložíš odkaz z youtube a ono ti to vycucne MP3 ;)
-
-
nj ale já chci to video a ně mp3 :D
-
-
Aha :D tak to si jedině musíš stáhnout do PC takový program který ti to video stáhne, myslím že to najdeš někde na slunecnice.cz :)
-
-
no nevadí :D
-
-
-
já taky děkuju :)
-
Jééééé děkuju mockrát :)
-
-
-
luciNKA lank maš pravdu ale je my to moc lito že tu snama neni ale kdyby tu byl tak by sem mu psala každy den jemy to fakt moc lito.hhhhhhhhh *9* *9* *9* *9*
-
We are the world
dneska mě přepadla We are the worldka *15* pořád mi to hraje dokola na max *15* stará i nová verze prostě ta písnička je dokonalá *14* *14* bulim jako želva a nemužu se té písničky nabažit *9* *14* -
Mám tě ráda,Majkle budu na tebe myslet celý život a chtěla by jsem ti dat pusu.
Proč se to muselo stát právě tobě.
*13* :( :'( I LOVE YOU SO MUCH