-
...génius s talentem a ohromným srdcem...
A to je pouze jedna věc z mnoha.MJ je osobnost, která si léta chránila své soukromý a společnost to měla RESPEKTOVAT.Avšak nestalo se tak.Místo toho si dnes novináři vymýšlejí různé zaručené informace, které jim baštíme i s navijákem.A zdá se mi, že je čím dál víc lidí, kteří MJ opovrhují a pouze na základé těchto nepravdivým informací.
Vím, že Mika je výstřední osobnost, ale myslím, že z větší části na tom nese vinu právě společnost.
Některým lidem se dokonce zdá, jako výborný prostředek k získání financí jakýmkoli způsobem, třeba i lživým obviněným.MJ JE TOTIŽ STÁLE JAKO MALÝ NAIVNÍ A VELMI ZRANITELNÝ KLUK, KTERÝ ASI NIKDY NEBUDE MÍT DUŠI JAKO KAŽDÝ DOSPĚLÝ MUŽ, ale dvě věci mu upřít nemůžeme.
ZA 1)JE TO ČLOVĚK S OHROMNÝM SRDCEM, KTERÝ CELÁ LÉTA DÁVÁ PENÍZE NA CHARITATIVNÍ ÚČELY, PRO DĚTI BEZ DOMOVA APOD.CELÝ ŽIVOT SE SNAŽÍ DRUHÝM POMÁHAT, NIKOLI UBLÍŽIT.Jak můžeme tedy věřit tomu že tento dobrý a plachý člověk z masa a kostí by mohli někdy ublížit těm, na kterých mu nejvíce záleží...DĚTEM.
ZA 2)JE ČLOVĚK VELMI TALENTOVANÝ, KTERÝ DOKÁZAL SVÝM TALENTEM OSLOVIT MNOHO LIDÍ A INSPIROVAL MNOHO UMĚLCŮ DNEŠNÍ DOBY A VĚŘÍM, ŽE O MJ JEŠTĚ HODNĚ USLYŠÍME.
Michael Jackson je totiž génius a většina takových to lidí, měla největší slávu teprve po své smrti...Bohužel...Svět si takovýchto lidí totiž váží teprve po jejich poslední cestě.... -
-
Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...
Jjjj plne s Tebou souhlasim! *3* Je to proste kral popu a jim zustane navzdycky!I love Michael !!!!*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
majkl je kanec a nikdo ho nikdy nemuze v oblasti popularni hudby prekonat, co se tyce skladatelskych napadu, zpevu, tance a hlavne ta hudba ma koule je to kanec
-
Ahoj Lididčky víte zda neco bude v Praze nejaké akce jako vzpominka na Michaela Jacksona která byla v loni na Staromětském náměstí na FB zatim nic není.Rada bych tam chtela být za 2dny to jsou 3roky co zemřel a loni jsem tam byla.Děkuji za odpověd.
-
-
Podle mě tenhle rok nic nebude :/
-
-
Informace a pravdivé skutečnosti
Informace a pravdivé skutečnosti o kauzách zde:www.majkldzeksn.info/ -
No name
ahojky kluci a holky... jak se máte??
http://www.youtube.com/wat ch?v=84UvFrqbkMA&feature=related nebo http://www.youtube.com/watch?v=KIOVlpdvSkU&annotation_id=annotation_162498&feature=iv
nebo
http://www.youtube.com/watch?v=yhBq95Cm4F4&annotation_id=annotation_985212&feature=iv
....... dobrý videjka... *1* co dodat... *1* -
-
Re: No name
pěkný videa....jestli můžumluvit za všechny tak se tu mme dobře... *3* -
-
Re: Re: No name
*15* *15* *1* *1*
-
-
-
Oficialni FC v CR je na svete
Ahoj, Jsem STASTNA, ze Stacik, Kubik a Evik jsou OFICIALNI FAN CLUB MICHAELA JACKSONA v CR a jako jedini !!! Tak se stalo 7.12.2009 :-) my existujeeeem :-) Seznamte se - THE OFFICIAL MICHAEL JACKSON CZECH REPUBLIC FAN CLUB, O.S. *3* *4* -
Byl to parádní zpěvák i tanečník, ale především člověk s obrovským srdcem, který by se nejradši rozdal a na svou dobrotu taky doplatil, díky bezcharakterním hyenám, co na něm chtěli vydělat... *16* Taky mám ráda děti a neznamená to hned, že jsem pedifil! On jim jen chtěl dát to, co sám neměl, více méně si tím komenzoval své ztracené dětství... Je mi líto, že dopadl jak dopadl, svého času to byl pěkný chlap a hlavně měl strašně milý úsměv a hodné oči, což už samo osobě mluvilo za vše, a nezměnily to ani zpackané plastiky... *13*
-
Odešel bez slůvka rozloučení...
Odešel bez slůvka rozloučení…
Odešel, a už tu není!
Volám Tě, kde jsi? Michaele vrať se!
Nenechej mě tu trápit, mé srdce žalem praskne.
Jsi tak mladý, tvůj život měl plynout dál,
Michaele vrať se, jen ty jsi POPU KRÁL!
Dej se nám ukázat, řekni, že jsi s námi,
Žes neodešel, že to byly lživé zprávy!
Podej mi ruku, vrať se mezi nás,
Věř mi, ještě nenastal Tvůj čas!
Mé oči pláčí a srdce mi buší,
Tak Majkí vrať se, já Tě moc prosím.
Volám Tě, kde jsi? Proč tys musel jít?
Přeji Ti, abys nalezl svatý klid! -
-
Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
To je vážně moc hezký.Ted mi je snad ještě hůř *9* -
Ahojky.To je moc pěkný,mooc se ti to povedlo:-)Lidičky,ani jsem nevěděl,že i po tak delší době,mi bude chybět víc a víc:-(Tak už nám Majkího prý pochovali.Ve forest Lawn v Hollywood Hills v bezejmeném hrobu.Tak aspoň že už má Majkí konečně klid...Ještě jsem se chtěl zeptat,mam Ghost,ale jen v Angličtině a je tomu špatně rozumět(..horší kvalita:-( ..),tak jestli to aspoň někdo nemá třeba s titulkama.předem Děkuju:-) -
-
Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
Honzí děkuji...
No počkej, tomu pohřbení nevěř, protože když se nad tím zamyslíš, tak je jasný, že to je blábol! Anonymní hrob a český bulvár si to smí vyfotit?Do teď o tom USA nenapsalo ani řádku, takže my stále čekáme, kdy ho pohřbí, kdy nám to dají vědět... -
-
Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
Ak by ho už pochovali, tak by to rodina asi oznámila.
-
-
-
páni..to je nádherný..moc se ti to povedlo *3* -
-
Děkuju, jsem od včera tak smutná holky :-(
Co s tím? Nějak si říkám, že pořád nic, žádné zprávy ohledně pohřbu. Jestli nenípohřbený v uatejní, aby to nikdo nevěděl, tak musejí řešit, jak to udělat. Možná nakonec bude mít hrob se jménem a fotkou. To bych moc ráda. -
-
Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
To by bylo krásný kdyby to tak bylo. Hlavně kdyby k němu měli přístup fanoušci -
-
Re: Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
Právě, ti fanoušci, my!
Když jen vidíš, jak si každý chce namastit kapsu nad tím, že odešel, tak je ti do breku. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...
To je právě to nejhorší! Majký by byl určitě rád kdyby tam fanoušci chodily! Prý že tam bude proudit tisíce lidí! No a co??? Tak bude! Majký by byl rád.
-
-
-
-
-
Zlatí to je překrásný!!!!! -
-
Je to pekné. -
Moc děkuju... Cítím se moc smutně :-(
-
-
-
KING OF POP
kdo by chtěl nějaky písničky od Michaela. tak napište na muj mail a domluvíme se. Dr.Rom@atlas.cz *5* -
Tak dneska má být konečně pohřben!!
To není myšleno zle,ale po dvou měsících už je na čase!! *1* Ale jeho odkaz zůstává navždy,ale on už musí jít! -
-
Re: Tak dneska má být konečně pohřben!!
To jo.. odchází už napořád *9* , ale né z našich srdcí *14* -
-
Re: Re: Tak dneska má být konečně pohřben!!
Ale veď to zase preložili.
-
-