-
mazec!!
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/77819 tak to je úžasné photo!!! *14* *14* *15* -
-
Re: mazec!!
ha..ta druhá noha je dobře vatočená :D
-
-
Love U, Michael♥
Oh, my god!!Miluju ho, myslím si, že nikdo z vás do něj neni tak zažranej jak já♥, už od pěti let o něm básnim jak malá *1* On je prostě dokonalej, na NĚJ nikdo nemá, je jak můj bůh, opravdu nechápu, jak se 15ti letá holka může zbláznit do Michaela Jacksona, ale já SEM DO NĚJ ZBLÁZNĚNÁ!! *14* ....Mějte se:)...a smooth criminal♥♥♥
lOvE yOu MiChAeL....♥♥4 ever♥♥ -
Michael
*1* nj... Michael boréééc jak cip *1* *1* je upe drsný *15* ale někde jsem četla ´že už mu zbývá jen pul roka života *5* ale nwm co je natom pravdy... *9* snad NE! *13* *14* -
Michael Jackson je BEZPOCHYB ten NEJLEPŠÍ tanešník a zpěvák všech dob!!! já už sem¨fanynka 9 let a NIKDY mě to neomrzí.. Michael je 100% NEVINNÝ!!!! to že má rád děti neni nic špatného rodiče mě mají taky rádi a taky nejsou pedofilové;DD takže vzkazuju těm všem co MJ nemaj rádi: neposlouchejte ho nikdo vás nenutí, nic o něm nevíte tak se do něj NENAVÁŽEJTE!!! každý má svůj názor.... ale NEURÁŽEJTE HO!!! WE LOVE MJ AND WE BELIEVE IN MJ!!! HE IS INNOCENT AND KING OF POP AND LOVE!!
-
ahoj
Ahojky jak se máte? *4* *3* *3* *5* -
-
Re: ahoj
a jo de to -
-
Re: Re: ahoj
no mohlo by to bejt lepší ale jinak to jde
-
-
-
opravdu je škoda že tu snama neni ale ten doktor se měl snažit aby ho dal k životu hhhhhhhhhh
-
-
Sandra : vím že jsi smutná(ý) ale ti doktoři se ho snažili zachránit! Já jsem taky smutná!
-
-
:-(
Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9* -
Ahoj
Ahoj holky =) je tu vůbec někdo?
jestli se vás ,mám na to zeptat -
-
Re: Ahoj
já tu jsem *3* -
-
Re: Re: Ahoj
jáá -
-
Re: Re: Re: Ahoj
ií áááá *14*
-
-
-
-
♥
Navždy to bude LEGENDa byl to jeden z nejkrásnějších černočských zpěváku a on se tak dodrbal *13* ..Teď se diví že mu moc života nezbývá -
It's 29th August. The day when the world got the most precious gift to the humanity.
Michael, you came like a dream, changed my life like a magic and left like an illusion....but you're still here...like my mirror. :') The gift of L.O.V.E. which you have given us is the gift that we'll never gonna lose. You are a beautiful part of our lives. Actually you are my life. I can't imagine my life without you....you saved us, you were always with us in our sorrows and never left us. You taught us to love and care for each other. The most precious gifts you have given us that now....we have nothing comparable thing to gift it to you Michael. All we can give you is our love....the eternal love. We can give you a promise that we will never forget you and will love you even after our last breath. Directly or indirectly...you were always there for us....you really cared about us....we will never gonna forget that. And also...we want to say sorry to you...because of the pain that you had to bear in this cruel world. We're so sorry Michael.
All I can say is....Michael...wherever you are....be happy and keep smiling. We....your fans will never let you down. We will take care of your children...as you said...your children are our children. Yes
..so we'll take care of them. And you just....keep smiling from up there and keep blessing us. :")
We love you Michael....we love you so much that you have no idea. We miss you terribly that we can't explain in words.
Happy Birthday Angel. :')
God bless you. clara