Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • new

hojky jsem tu nová a chci nejak zapadnout:-D
    • Re: new

díky *3* *5* *4*
      • anet.k

Re: Re: new

kdyžtak si pak dej nějakou fotku ať tu nejseš jediná bez fotky =)
    • anet.k

Re: new

ahoj. musíš taky říct že jsi fanynka Michaela JAcksona ne? *15*
      • dancitko

Re: Re: new

no to je nejhlavejsi tak zapadnes urco
        • anet.k

Re: Re: Re: new

jinak to je moje kamoška ze základky že? miri =)
          • dancitko

Re: Re: Re: Re: new

aha tak to je dory
  • jo no bylo by to super jednou vidět Já Michaela Jacksona v Americe hned kdybych ho viděla hned bych šla za nim a řekla bych mu jestli by mi napsal autogram a ještě bych se s nim vyfotila ale to už jse nikdy nestane :( nejraději bych umřela než furt brečet kvůli tomu že umřel a to když jsem koukala na životopis tak jsem hned brečela že tam bylo napsáno že umřel:( je mi ho moc líto kdybych tak mohla něco pro něj udělat moc ho mám ráda už když jsem slyšela poprvý jeho píseň tak jsem se do toho zpěváka zamilovala a to jsem byla mála myslím že mi bylo tak 4 nebo 5 nechápu to jak může zemřít takový dobry zpěvák jako je on.
  • beast

qwe

zvlastni je ze predtim nez zemrel cital tento fanklub 150 fans , to byli pravy pravy fans vsichni ostatni tady na nej nadavaly jakej je hnusnej a ze je pedofil a takovy blbosti , zamylsete se
    • mrs_jackson

Re: qwe

ježiš táhni!!!!! *13* *16*
    • thesimsa

Jistě jistě ... Nadávali ? mluv za sebe laskavě ...
    • polinka

zalez tam, odkud si přišel...
  • ehm...

Byl to king. Teď už bohužel není. Za posledních pár let se o něm píšou jen samý hlody co většinou není pravda. Bohužel ho bulvár zničil dost. Kdyby byl ten comeback tak bych věřil, že na tom bude jako dřív, protože jeho hudba byla vždy skvělá a on ji uměl tvořit.
  • Dopisování

Michael Jackson mě velmi ovlivnil. Chtěl bych si dopisovat s někým na toto téma.
    Moje manželka nemá žádný cit a chápání pro jeho odkaz pro nás. Mirek 35 motown25@seznam.cz *3*
    • Re: Dopisování

ahoj i ja sem jeho fanda už leta sbírám jeho plakaty články atd ja si s tebou klidne bubu na toto tema povídat,,psat
      nemaš nahodou jeho singl you were there v mp3 zháním ji po všech čertech a nemohu ji najít

Ahoj, mě zas všichni říkají jak se rozpadá, že je hnusnej a že ječí jako opice. Většinou nemá těm lidem cenu vysvětlovat, že má nemoc kůže, že už je mu přece jenom 49 let a hlas má rozhodně jedinečnej. Pravděpodobně to nebude taková zrůda, když prodal 700 milionů nahrávek. Ale to je fuk. Jak dlouho už MJ posloucháš? Já asi od svých šesti let (je mi 22).
      • Re: Re: Dopisování

njn...proste lidi uz nevi co je to hudba..a nakej hip-hop nebo co to je des a po hudebni strance se to ani hudbou nazvat neda..je to priserny..i kdyz je mi teprive 14 let tak todle chapu..a kdo by chtel pokecat tak na email sarahvodickova@seznam.cz...diky moc..PS:miluju ho a zmenil mi zivoot....!!! a na to se nezapomina
      • Re: Re: Dopisování

cauky romano nic si s toho nedelej ja to mam na taliri kazdy den. vlastne roky me je 28let a misaka poslucham od svych 8let *3* .dulezity je jak to citis ty *4* na ostatni se vyprdni ,ja na ne prdim taky *15*
        • Re: Re: Re: Dopisování

Zdravím
          Vaše odpověd mě VELMI VELMI potěšila.
          Já MJ ÚPLNĚ ŽIJU.
          Tančím pro sebe, mám svůj svět.
          Billie Jean
          Mirek

nazdarek ja jsem na tom stejne muj manzel ho jenom slysi a jezi se mu vlasy na hlave!a to potom jsou hadky! *8* ale ja to mam na haku *5* co nadelame.pro me je ten nej. a tecka. *3*
  • hannahas

Umělina úchylná

Umělina *16* jedna byl mnohem hezčí když byl normální blééé *16* jen že si král popu zemře tak je 1. no jo aby ste se neposrali blééé hlavně že ošahával děcka že *15* to nikoho nezajíma umělina úchylná *1* *1* *1* *1*
    • lina25

Re: Umělina úchylná

Nemám slov... ty jsi vážně magor. Najdi si na netu co je to vitiligo, a mrkni se na dokument:) Pak vynášej soudy
  • janikoz

Hrozně moc miluju Mika:-)

Ahoj holky, jen jsem vám chtěla napsat, že moc miluju Mika a moc mi na něm záleží *14* Držím jeho dětem pěsti, ať se mají co nejlíp. Já to prostě musela napsat tak sorry.
    • monikam

Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

za co se omlouváš?za to že miluješ Michaela? *14* na to máš být hrdá, a právem *14* klidně to vykřič do celýho světa!!!!Já budu křičet s tebou, chceš? *14* *14*
      • janikoz

Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak jo, budeme křičet spoulu Mony, budu ráda *14*
        • monikam

Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

tak dobře budem řvát co nám budou síly, vykříčíme do světa:"MICHAELI MILUJEME TĚ"
          *14* *14* *14*
          tak trénuj hlasivky *1*
          • janikoz

Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak já už trénuju *14*
            • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Terullko00 ty samozdřejmě taky *1* na tebe jsme nezapoměly *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

a co já ženský ?? *15* *7* *14*
            • mischicka

jistěě *15* ječení mám v lásce *15* *15*
            • janikoz

Aspoň nás bude víc Mishicko. *3* *15*
            • monikam

jasně mischicko *3* *3* ty pojď taky, *4* *4* ty nemůžeš chybět *1*
            • mischicka

nebude vám vadit když se k vám přidám? *7* *15* *14*
  • love.kate.love

Michael

jej všeci co tu tvrdite ze micheal je trapny atd.. tak jste asi trefeni.a jen na něj žarlite a vite ze je to legenda.prostě by jste nikdy to co on nedokazali!!!!vživotě!!!!on byl, je a bude jedinečny a taky nejlepší. *13*
    *14* vseci si přečtou nejaky kec na nějakem trapnem bulvaru a hned tomu věřite.vždyt to jsou jen vymyšlene kecy aby vzbudili proti němu nenavist!!!! *9*
  • Nepřehlédněte

Lidičky na AUKRU někdo prodává parfém s origiální vůní od Michaela Jacksona.Je balenej v plechovce která je imitací urny s Michaelovo siluetou,datem úmrtí a nápisem KING OF POP.Je to exkluzivní limitovaná edice.Už o něj soutěžím a musim ho mít CHCI HO!!!!!
    • jirineczka

Re: Nepřehlédněte

jo a ja tam nasla upe super kabelku za 350 a s postovnym to stoji 449 a nemuzu ji dostat beeeee ja budu becet *9*
  • jirineczka

Majklíkček

pravda pravdouci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit