Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj všichni

ahoj všichni co máte rádi michaela jacksona tak jako já
    jako interpret je dobrej ale jako muž myslím tím jak vypada je podle mého názoru neodolatelnej
    můj pokoj je plnej jeho plakátů které sbírám už od dá se říct že od dětství
    AT si o nem každej myslí co chce ale my co ho máme opravdu radi za to co dělá pro děti a za to jak nadherně zpívá víme sví třeba takovej ploužák jako je YOU ARE NOT ALONE NEBO SCARED OF THE MOON ATD TAK SI MYSLIM ŽE NA JEHO TVORBU MÍT V BRZKÉ DOBĚ NIKDO NEBUDE
    • Re: ahoj všichni

JO,JO,JO!!!!!!Přesně souhlasím.On je pořád hodně sexy! *14*
      • Re: Re: ahoj všichni

nemas nehodou nejakou jeho fotku kde je nahej hledam to proto že se mi strasne líbí v klipu you are not alone
        • Re: Re: Re: ahoj všichni

Bohužel nemám,a ani nevím,jestli ho někdy někdo tak vyfotil.Ale jestli ji někdy seženeš,tak ji stopro taky chci mít!Já ho naprosto zbožňuju!
          • Re: Re: Re: Re: ahoj všichni

no jednu sem našla ale nevím jak se ti bude líbit chceš ji
            pospi mi svůj email a ja ti ho pošlu
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj všichni

Ahojky,teď jsem tady delší dobu nebyla.Jasně že chci tu fotku!Můj e-mail: evelina.f@seznam.cz

muj email : sarahvodickova@seznam.cz

ahojky..pls posles mi taky tu fotku?? prosiiiiim
          • Re: Re: Re: Re: ahoj všichni

no jednu sem našla ale nevím jak se ti bude líbit chceš ji
  • kristynajackson

Omer

Je to pravda že Omer je Michaelovo Utajený syn ?! Kdyby jste viděli tu podobu!
    to musí bejt jeho syn!!! *3*
    • veronikak

Re: Omer

Omer není Michaelův syn !! *13* *13* Rodina Michaelovo a sám Omer to popřeli že není syn Michaela !! Michael má jen tři děti Prince,Paris a Blanket.
      • kristynajackson

Re: Re: Omer

ale jsou si táák podobný *7*
    • janikoz

Re: Omer

Nakonec to prý není jeho syn.
  • michael is best singer

vite ze michael ukryval sve tel.cislo.v carovem kodu sve desky Thriller???
    • mrs_jackson

Re: michael is best singer

tak to bych chtěla teda vidět ten kod!!!!!!! *15* *15* *15*
    • Re: michael is best singer

uz jsem to nekde zaslechla :)
      • Re: Re: michael is best singer

skoda ze to nenapsali jeste kdyz zil,klidne bych mu zavolala *9*
  • zuzanka666

MJ

Dívala jsem se na Fresh Princ a tam Will řekl že by takhle klidně políbil i Michaela a ta jeho holka řekla že je v tom případě klidná.Jejich sluha na to potom řekl že to bylo v době kdy byl MJ považován za ženu.No trochu trapný *13*
  • angie72

Nechte už toho!!!

Tady těch keců, že Michael žije jsme přesycené!!! Dejte s tím už pokoj. Michael, ten bojovník, který tolik bojoval za práva, za pravdu, děti učil pravdě a rovnosti, by teď udělal něco takového?
    Nějaký pako vypustí do světa takovou kravinu a pořád se to bude vytahovat?

RTL schválně udělala video, kde je vidět, že jako vede koroner Michaela. Bylo to tak věrohodný, ale potom vystoupil Elvis, Ježíš a Rosvelt. Prostě jde vše udělat v PC. Napsat články, udělat videa, fotomontáže...

Víte co?! Nechte už Michaela v klidu. Zaslouží si aspoň teď už ten zasloužený klid, když ho nenašel v životě... Trpěl a přitom nikdy neudělal nic zlého. Zaslouží si klid a odpočinek...
  • tinus

mj

Ja ho miluju!!!! *14* skoda ze mi to nevyslo s listky do londyna *9*
    • doris

Re: mj

To mi povídej a to jsem v Londýně. Vůbec jsem neměla šanci. Ihned všechno pryč než jsem stačila mrknout *9*
      • tinus

Re: Re: mj

prej se to da sehnat pres tu spolecnost viagogo a prej listky maji prijit 7 dni pred koncertem, ale moc tomu neverim *7* a navic bych to asi nestihla, pac mam tedka plno prace se skolou *9* *9* *9*
  • Michael Jackson

Pořád jsou denně články,že mi je víc smutno. *7*
  • gfdhhiiuh

*3* *9* *13* *4* *3* *16* *5* *4* *3* *14* *7* *10* *14* *3* *9* ---------------- *13* *5* *13* *13* *13* *13* ----
  • Miluju Michaela Jacksona a jeho písničky. *3* *3* *3*
  • michael musica genius

Michael Jackson: Osobnost která udělala revolluci v hudebnim průmyslu, má ty nejvíc loyální fanoušky na světě(NIKDO NEMĚL TAKOVÉ JAKO MICHAEL! TAK EMOCIANÁLNĚ SCÍTĚNÉ..TISÍCE LIDÍ MU SPALO PŘED HOTELEM), je to extremní talent!! jeho originalita, tanec, zpěv, NEUVĚŘITELNÉ...Je tak strašně profesionální na podium, a dokáže udělat takovou atmosféru na koncertě, že to nejde slovy popsat a běhá ráz po zádech..Dává do písní emoce, srdce a fylosofie(NAPŘÍKLAD EARTH SONG, MMN IN THE MIRROR) Dal přes 300 milionu dollaru na charity!..proste je to neobvyklá osobnost, ktera uz nikdy nebude..To jeak o něm mluvípřenádherně celebrity a všichni co ho znají? JAK REKL STEVEN SPIELBERG..MICHAEL JACKSON POCHÁZÍ Z JINÉHO SVĚTA..MNOHEM KRÁSNĚJŠÍHO...A KDO HO MILUJE, DOSTANE SE TAM S NÍM...FUCK ALLLL HATERS(věřte všem kecum medii vy ubozaci)!!!!!!!!!!!!
    *9* *14* *9* *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit