-
MAJKL
MAJKL JE NEJLEPSI SPEVAK, SKLADATEL,CHOREOGRAV,PRODUCENT,TANECNIK AHLAVNE SOLIDARNI CLOVEK.JENEJ -
Se všemi souhlasim
-
This is it
Kdo jede na This is it? Já bohužel NE, a dost mě to jako štve. -
-
Re: This is it
Jáí taky bohužel NE, a přímo mě to se*e *9* *9* -
jájo -
já jedu. a už to tady řikám asi po stý *15*
-
-
Úcta Michaelovi
Michael byl nádherný člověk duší.Miluju ho a obdivuju je to můj velký vzor.
Ti co se o něm chtějí více dozvědět tak tady: http://allmichaeljackson.blog.cz
j sou i rozhovory v češtině :))
R.I.P. King Of Music -
-
Re: Úcta Michaelovi
Přesně tak.. Moc se mi líbilo, co o něm na pohřbu řekla Brooke Shields - on se díval srdcem. A myslím, že to srdíčko měl nádherný.. *4*
-
-
dobry zpevak at ma dobrou zem
*9* -
Ano jsou to už 4 roky..jak smutné..myslíme na tebe všichni a nikdy nezapomeneme vím že tu jsi se mnou a ochraňuješ nás a zůstaneš navždy v srdci těch co tě milují nebo jsi jim zlepšil svět k lepšímu,ukázal jsi nám ho z té lepší stránky a za to ti moc děkujeme a šířit lásku budeme dál.Jsi tu s námi pořád, i když tělo umřelo duše pořád žije v každém z nás co tě mají radi:) *3* takže Happy Birthday:) vím že už tě nikdo nenahradí a ni žádný Bieber *16* byl jsi ten nejlepší člověk co kdy chodil po téhle zemi..i pár celebrit i normálních lidí to říkalo , a to se neříká jen tak někomu.. *4* jsem ráda za to že jsi tu byl aspoň deset let mého života.:) Love you more ..R.I.P:) btw: taky bych se chtěly někdy podívat do Neverlandu a ´do Forest lawn kde je pohřbený :"(( děkuju moc za všchno..a kdyby byly nějaké srazy fanoušků tak piště:)
-
karaoketexty
zdarec ženy, normálně sem šla po DLOUHÝ době na karaoketexty na fotky a ted sem čekala že už jich tam budu dost hodně a ono jich tam je jen 120 ?!?! jak je to možné ?! *15* *7* *7* *9* -
-
Re: karaoketexty
Správce fotky Michaela skryl z důvodů,že nikdo nestihne si přes 8 tísíc fotek Michaela prohlídnout.Mě to taky hodně štve protože Michael tam měl hodně fotek a byly moc krásné fotečky. *9* *9* -
-
Re: Re: karaoketexty
tjn.. *9* *9* ale třeba se tam zas nashromážděj *14* *15* já už tam taky nějaký přidala *3* *15* *15*
-
-
Re: karaoketexty
mi to tam třeba nejde vkládat *9* *15*
-
-
brú noc
dobře moji zlatí, ja už taky půjdu, vždyt zítra se možná stavím nevím jak budu mít čas a nevím či se mi bude chtít sem příst, mějte se -
-
Re: brú noc
tak papi a krasneee sniky
-
-
Kolik? :)
Tak holky kdo všechno jedete v srpnu do té Prahy? Doufám, že tam nebudu sama *15* -
-
Re: Kolik? :)
NEBOJ SAMA ROZHODNĚ NE ! NEJMÍŃ MILION LIDÍ TAM BUDE !!!!§§ *15* *1* *15* *1* -
-
Re: Re: Kolik? :)
Jestli tolik... Tak to se příští rok ten rekord povede stopro *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Kolik? :)
Bude tam určitě spoustu lidí.A všichni jdo tam jedete si to bombově užijte a všem ukažte kdo je tady král *1*
-
-
-
Re: Kolik? :)
NEBOJ SAMA ROZHODNĚ NE ! NEJMÍŃ MILION LIDÍ TAM BUDE !!!!§§ *15* *1* *15* *1*
-
-
mike
no myslela sem jako že si to sám udělal jako že si to vybral že to chtěl.... *15* -
-
Re: mike
Jo aha .. tak to jo .. *15*
-