-
HLASUJTE!!!!!!!
http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Vocal_Perform ance hlasujte pls *9* -
ahoj
Dobrý večer *15* *15* teď sem tu moc nebyla... Ale tak sem dneska byla nakupovat a v takovým tom rádiu nebo co to tam maj puštěný hrál Majkí...ale tu písničku neznám takže vám nemůžu říct jakou *15* a já sem ho nejdřív nepoznala *15* *15* Sem si pořád říkala "je to Majkl, není to Majkl" a potom lidi trochu zmlkli tak sem ho naštěstí poznala *15* *15* *3* -
Maiki
Maiki mi strasne chybi cim dal vic bez neho je zivot zbytecny on ho dokázal oživit a ted ..... miluji ho ....... a jeste kdyz ho vsichni kolem urazi a ponizuji .... asi si neuvedomuji jak to boli ....me to napriklad boli hodne... doma ty zvasty posloucham kazdy den ... chce se mi brecet ale nejde to ... nejradsi bych chtela byt u MJ v nebicku :-* strasne mi chybi asi i vam co? nesmime ho opustit to by jsme mu nemohli udelat pac ho milujem jako on nas !!!! PS: VRAT SE PROSIM PROSIM CHYBIS NAM!!! :-( *9* *9* -
-
Re: Maiki
Máš pravdu, strašně mu teď ubližují........ Michael mi strašně moc chybí, ale čas neumím vrátit.....
kdybych měla zlatou rybku, která by mi splnila jedno přání....... bylo by to, aby se Michael vrátil.....jak to bylo v moonwalku I wish you comeback, hvězda vyletěla vzhůru a Michael byl zpátky........posílám ti do nebe Andělíčky *4* *4* *4* nikdy nezapomeneme *14* *14*
-
-
bol super spevák na jeho pesničky sa nikdy nezabudne *3*
-
Michael Jackson-domov důchodců
Ahoj Holky já jsem dneska byla na praxi v domově důchodců,byla jsem u jedné pani její kolem 70let.Já jsem měla mobila u sebe ale zapoméla jsem jsi vypnout vyznvánění volala mi kamarádka ,na vyzvánění mám písničku od MJ a ta pani na mě vy máte v mobilu písničku MJ,já jsem ji odpověděla že jich mám hodně od MJ.A ons a mi řekla že je to škoda že už tu není,měl velký talent,a na jevišti to uměl rozjed,a taky pěkně zpíval.A říkala že měl moc pěkné písničky.Spolu jsem si povídaly o MJ a říkala jak lidé ho pomlouvaly,a házely špínu.Nikdy tomu co o něm psaly navěřila.A když slýší jeho písničky tak jsi je v klidu poslechne.Byla jsem moc ráda že jsem jsi s pani mohla popídat o MJ.A těší se až přijdu příště a popvídame si znovu.Koukala jsem na ní a nevěřila že tuto paní zajímal život o MJ.A pouštěla jsem jí písničky z mobilu,a říkala jaký hlas měl a jak dokázal zazpívat,pustila jsem jí písničku Ben a nemohla tomu uvěřit že to zpíval tak MJ a když jsem jí řekla že mladý udivolala jak to v jeho věku mohl tak hezky zazpívat.A všichny v domově důchodců znají MJ a jeho hudbu poslouchají,domnívala jsem se že lidé v důchodovém věku nebudou mít zájem o amerického popového zpěváka Michael Jackson neboli Krále popu,ale ono spíš naopak chtějí o MJ vědet víc.A ptají se mě na jeho život a vše co se jeho týče.A všichny MJ obdivují co dokázal za svůj život.Je vidět že i senoiry nějak okouzil,protože ho mají taky rádi.Měj te se všichny moc hezky.Přeji krásnou noc a hlavně nádherné sny o Michaelovi.Ahoj *14* *14* *14* -
-
Re: Michael Jackson-domov důchodců
*4* drou *4*
-
-
..dokonalost
přetočte si to na 2:25... *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=CceCurdrQkg&feature=related -
-
Re: ..dokonalost
Jovááá *14* *14* -
-
Re: Re: ..dokonalost
Dokonalost si říká Michael... *14* -
-
Re: Re: Re: ..dokonalost
Pžesně *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..dokonalost
Něják není o čem psát..?, *7*
-
-
-
-
-
MICHAEL
Takže dneska oficiálně vychází album Michael. *3* -
takže :D zdravím, dneska jsme s kámoškou byly v Ostravě na Forever king of pop a řeknu vám, bylo to naprotsto ale naprosto dokonalé ! :) *14* byl v Ostravě na tom taky někdo ? :)
-
-
Byla jsem a bylo to opravdu úžasné *1*
-
jo byla! Pefektní co? Nejlepší atmosféra byla! Hlavně pak na konci jak jsme se nacpali k pˇodiu a zpívali We Are The World *3* a co jsi měla na sobě? třeba jsme se tam viděly! *15*
-
-
já měla fialovou košili, ale ta atmosféra a ta enegrie co z nich šla :) a uvědomila jsem si že bych se měla hodně zlepšít v angličtině a už mě to i začalo bavit :D
-
-
-
*
http://mjjgallery.free.fr/dangerous /various/london/013.jpg *15* -
-
Re: *
Takhle ty vlasy.. nejvííc *14* *15* -
Re: *
lol *15*
-
-
Za 18 dní to už bude 7let, co umřel. Ten čas tak letí, čím víc let přibývá, tím víc to bolí.