-
SkoDAa nOO
Kdyz SE NA neY tak NeYaK kouKAM RIKam si POC to ze SEbe UDELLA VON byL POSTE Boz A FURT bude JE to MAZEc zpevAK ....***4EVER*** *14* *14* -
-
Re: SkoDAa nOO
co ze sebe jako udelal?.... to by me fakt zajimalo... moc ctes bulvar... a kurz psani by ti taky neuskodil *5* -
-
Re: Re: SkoDAa nOO
michal je dobrej zpěvak tak tanečnik jeno mě mrzi že se jeho tvař rozpada *9*
-
-
-
mj♥♥♥
Ahůůůůj tak co nějaka diskuze? ::) -
Majkího konzert
kdo chce vidět majkího kozert z mnichova ?? můj strejda říkal že je to stejný jako v Praze !! tady je link : http://www.hity.videonet.cz/michael -jackson/michael-jackson-history-wo rld-tour-live-in-munich-1997-video_ 737abf5fe.html -
mj
Michael Jackson = KING OF POP ,a ten kto ho nema rad nech si najprv precita jeho zivotopis co vsetko dokazal. podla mna ziadny spevak ho neprekona. -
Hezký podvečer...
Ahoj všichni...
Dnes je asi hlavním tématem This is it :-)
Já jsem si DVD objednala už někdy v listopadu. Přišla mi nabídka od firmy, od které jsem si objednávala koncerty. Ta firma sídlí v Praze, tak si to pojedu vyzvednout. Na co platit zbytečně poštovný a balný, to mi přijde škoda peněz.
Objednávala jsem si další koncerty rovnou. Na This is it se moc těším.
Někdo tu psal, že si jede pro kabelku, mám dojem, že to byla majka096. Já jí taky viděla, je moc hezká. I na Aukru jsem jí viděla a i tu rukavici s flitry. Pouzdra na mobil Michaela a spoustu dalších věcí. Určitě se podívejte na Aukro, pokud něco sháníte...
Mějte se krásně a mějte nádherný večer... -
-
Re: Hezký podvečer...
Já už to mám v mobilu, i Moonwalker. -
-
Re: Re: Hezký podvečer...
jj...taky brý podvečer *3*
-
-
-
MJ DVD
Ahoj chci se Vás zeptát jestli víte kde bych si mohla koupit nebo objednát dvd Living with Michael Jackson:A Tonight Special.Je to pro mě moc důležité *7* *3* Předem moc díky za tip ! -
-
Re: MJ DVD
Tak to Ti fakt neporadím, na Kingofpop to nemaj a nevím, kde jinde by se to dalo sehnat.
-
-
BŮH
MICHAEL BYL NEJVĚTŠÍ BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE NENÍ KRÁL POPU ALE BŮH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: BŮH
Bůh je slabé slovo to byl Pán vesmírného popu! *14* -
-
Re: Re: BŮH
holky máte naprostou pravdu!
-
-
-
BULVÁR ať se jde ZAHRABAT! *16* *10* BÝT NIMY BYCH SE STYDĚLA *11*
-
MJ
Nechápu jak může nějákej osel říct něco o zpěvákovi, kterej má v TOP 5 nejprodávanějších CD historie 3CD!!!
1) Thriller - přes 100M kusů
2) Bad - těsně v závěsu
3) /
4) Number Ones
5) /
- Je to king of the POP
- Získal cenu za nejlepšího umělce druhýho tisíciletí!!!
JE TO KING!!!!
Hele přidejte se do fanckubu!!! At má co nejvíc lidí *3* -
Conrad Murray zůstává ve vězení dál!
Z 15 ledna 2013 - k odvolání Conrada Murraye
Melisa Wade
Tým Conrada Murray nedokázal ani nemohl přesvědčit kalifornského generálního prokurátora, že není rizikem jeho předčasné propuštění z vězení ve kterém je za zabití Michaela Jacksona.
Murray argumentoval tím, že když bude propuštěný může žít se svou přítelkyní a matkou svého dítěte v Santa Monice... ale Murray má sedm dětí s pěti různými ženami.
Podle TMZ generální prokurátor prohlásil, že nevěří argumentu a Murray bude muset zůstat tam, kde je. Ať žije spravedlnost!!