Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackson1

Majky

Ahojky, kde prosim psali, že Majky žije?
    • skih

Re: Majky

já nwm,ale bylo by to grate!§!§
  • Michael je boží a vždy bude Narodil se stejně jako já <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • terullka00

NĚKDO?

hele jste tu někdo??? *7*
    • sasa87

Re: NĚKDO?

JÁ JSEM TU POŘÁD
      • baluska1

Re: Re: NĚKDO?

Já..ae zachviličku půjdu :(..musím
        • terullka00

Re: Re: Re: NĚKDO?

já taky.. *9*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: NĚKDO?

taky *3*
  • mischicka

:****

Ahoj ženy *15* nějaký noví zážitky s MJ?? já mám *15* *15* včera sme byli na koncertě Harlem Gospel Choir (sou z NYC a sou černoši a černošky *3* ) no a oni zpívali jejich písničky a fakt dobře to rozjeli *15* *15* a potom na konci zpívali We Are the World *14* *14* Sem se tam málem roztekla *15* zpívala sem snad jenom já a ségra a ti zpěváci... a ty lidi co tam byli prostě jen stáli a čuměli... taky že já sem tam byla nejmladší jinak tam byli takový starý báby a dědkové *15* No a taky lidi kolem 30- 40 (asi) *15* No ale jako líbilo se mit to a aji sem jim rozuměla *15*
    • misuleee

Re: :****

*15* to sis musela užít *4* já nic nemám,snad jen to,že jsem zjistila,že můj spolužák umí postavení na špičky,ale fkt dobře,docela sem čuměla *15*
      • mischicka

Re: Re: :****

woow *8* *15* já jak se znám tak bych si zlomila palce *15*
  • pavlys

lyžák

ahojky tak to sem tenhle týden byla na lyžáku a na svahu hrali majkiho a vzdycky kdy sme tam prisli bomba *14*
  • Michael Jackson je super zpěvák škoda že už není King pop :( tět místo Majkla je zasr*** miki minas je to škoda ale pořád bude pro mě King i když je mrtvý mám tě moc ráda majkle I Love You Michael Jackson ;) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • polinka

ČR

http://tweeter.faxo.com/Top_Michael _Jackson_Nation hlasujte pro ČR!!! Už nás předběhlo i Rumunsko!!! Aspon na tom 4. místo se musíme dostat!!!
    • jackson1

Re: ČR

Ahojky, hlasuji pořád pokud jsem na netu, ale Rumunsko nedoženeme!! *9*
    • jackson1

Ahojky, hlasuji pořád pokud jsem na netu, ale Rumunsko nedoženeme!! *9*
    • anet.k

Jaksi mě to nejde :(
      • polinka

Re: Re: ČR

musíš kliknout kousek nad tim na to I am human a potom opsat ten kod... *3*
        • anet.k

Re: Re: Re: ČR

Jakej kod? a kam? *7*
  • nikcajacksonka

oslava :)

Ahojky... :) Předevčírem jsem slavila narozeniny a dostala jsem tu nejůžasnější věc...MICHAEL JACKSON VISION :D Já normálně skákala radostí až do stropu a můžu vám říct,že je to parádní... a co jinak vy,jak to jde??
    • mischicka

Re: oslava :)

ahoj... já se mám blbě páš sem teď zjistila že možná nedostanu ani DVD ani CD *9* a nebo jenom DVD nebo jenom CD *9* Nevíte někdo kolik to DVD stojí? *7*
      • misuleee

Re: Re: oslava :)

jak kde.Někde jsem to viděla za 500,někde i za 720 tk nwm....a to CD kolem 400 ne? *7*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: oslava :)

no řekla bych,že normálně z krámu to bylo trošku dražší,ale nevim,mamina mi to nechce říct :DD
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: oslava :)

*15* *15* já si teď vzpoměla že mám pak na konci ledna ještě narozky!! *15* *15* Takže si to samozdřejmě budu přát na narozky... pokud CD a DVD nedostanu na vánoce *15* *15* ale hlavně to DVD páč to si nemůžu stáhnout *15*
  • anet.k

Thriller

No, děvčata, to je síla! :D
    Sice je to jenom maska, ale i tak se mi z toho málem zvedá kufr *15* a ještě takhle zblízka *15*
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs478.ash2/75184_1571600262744_1617633752_1343195_7255703_n.jpg
    • thesimsa

Re: Thriller

To sundávání mohlo bolet *15*
      • anet.k

Re: Re: Thriller

to teda *15* nojo, říká se: Parádo trp! *15* i když v tomto případě se tomu paráda zrovna říct nedá *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Thriller

no to ne *15*
    • janikoz

Re: Thriller

No to máš teda pravdu. *15*
      • anet.k

Re: Re: Thriller

si myslím.. :D to bylo na FB a pak ještě další zajímavý fotky, tak jsem si je stáhla a dám je asi sem na osobnosti =)
        • misuleee

Re: Re: Re: Thriller

áááá to sem se lekla *15* *15* jo přidej je sem *15* už se těším *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Thriller

nojo, jenže ono to trvá "století", než to zveřejníjou :D jsem si jich stáhla asi tak 20 a teď nevím, který jsem tam dala a který ne :D *15*
  • nwm

Ja nechápu jak někdo může říct o někom kdo je na hudební scéně že je král popu tet nwm kde to říkali ani o kom ale nepochopim jak michaela s ním mužou srovnávat dyt on je o 10000 procent lepší kolik toho michael udělal fakt nechápu a taky nechápu jak někdo muže u Zaca Efrona říkat že on je lepší než Michael Jackson to nechápu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit