Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

. . .

Ahojky tááák konečně mám 2DVD This Is It tak ted to jdu skouknout *14* jinak na výzo tři trojky, sice to neni nejlepší ale hlavu si s tim nedělám *15* *3*
    • zanesskaaaa

Re: . . .

Mám sejný :D .. a jsem spokojená maximálně :D .. páč jsem čekala horší :D
      • polinka

Re: Re: . . .

fakt? a z čeho? *15*
    • skih

Re: . . .

*4* *4* jj
  • tea301

...

je to KING *14* *15* *15*
    http://media.photobucket.com/image/michael%20jackson%20gold%20pants/made1957/Michael%20Jackson/Michael%20Jackson%20working/-Gold-Pants-Dahoo-michael-jackso-2.jpg?o=16
    • thesimsa

Re: ...

Asi začínám dostávat zlatej zákal *15* *15*
      • tea301

Re: Re: ...

*15* *15* zákal?? cože?? *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ...

To je taková oční vada *15*
  • polinka

.

ještě jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, jak se z videa udělá mp3? *7*
    • Re: .

no tak to fakt nevim
  • veronikak

Poslední den

http://tweeter.faxo.com/53rd_Grammy _Awards_Best_Male_Pop_Performance - hlasujme dnes je poslední den kdy můžeme Michaelovi poslat naše hlasy !
    • anet.k

Re: Poslední den

hlasuji =) jinak dneska má narozeniny Prince *4*
  • angie72

Vyšetřování se pohnulo

V napsali o mně je nový článek. Je mi z toho fakt na nic. Nešťastná souhra náhod? Neuznávám! Pokud lékař aplikuje nějaký lék a má ještě svého asistenta, tak ho musí informovat!!! Nemůžou si jen tak chodit a aplikovat léky, jak se komu zachce. Copak byl pro ně Majkí nějakým pokusným králíkem? Copak je normální, aby lékař a asistent takhle přistupovali k pacientovi?
    Už tohle je hrubé porušení. Za další je to nedbalost z následkem smrti. Za další, je tam podávání léků, které nesměly nikdy opustit zdi nemocnic. Když už mu podávali propofol, tak měli skutečně mít doma pro Majkího monitorovací přístroj, který by zaznamenával činnost srdce. Tohle není žádná sranda. Je to uspání člověka, může právě dojít ke komatu, atd.

Je mi z nich zle!!!
  • Michael milujem ta

Naj!!!Milujem ta Michael! *14*
    • baluska1

Re: Michael milujem ta

ako kdi by ho nemiloval..on byl a je vímečný človek..ina som dneska dneska četla Popcor...tam je jeho plagát Thriller..něco o Thriller Live a píšou tam aj o THis is it..kdo ako nemáte Popcor doporučuji si ho aj kúpiť..inak tady nikdo ení...jo sourr yže som sa tak roepsala ako slevnky,ale už budu psát enom česky... *15* *15*
      • Re: Re: Michael milujem ta

v popcornu je plakát Michaela? *14* *7* *15*
  • anet.k

AHOJ =)

Ahoj holky =)
  • thesimsa

Grammy

Tak Michael Grammy nevyhrál :D a ani jeho kategorii nevysílali, takže všichni MJ fani ponocovali úplně zbytečně *15*
    • polinka

Re: Grammy

mám takovej pocit že
      jsme ponocovali jenom my dvě a nikki *15* *15*
    • janikoz

Re: Grammy

To je škoda, že to Michael nevyhrál *9*
      tak snad příští rok. *3*
      • Re: Re: Grammy

nebuďte smutní, na tom přece nezáleží jestli vyhrál nebo ne. I tak je nejlepší na světě, on vyhrál a získal toho v životě mnohem víc.a i když není mezi námi, tak si zaslouží obdiv, nikdo ho nenahradí MICHAEL JACKSON byl a je jen jeden. Takový talent jak měl on pán bůh nedává každýmu.Jeho fanoušci ho milují a tohle si on dobře uvědomoval, myslím si , že žádná jiná hvězda nikdy neměla takovou potporu fanoušků jako měl on.A i když je už v nebíčku, tak se na nás usmívá a určitě je šťastný, že na něj myslíme a máme ho pořád rádi.I LOVE YOU!!! *4*
        • mischicka

Re: Re: Re: Grammy

on nevyhrál? *7* *9* achjo... já sem se chtěla dívat ale jelikož to bylo ve 2 hodiny ráno a já sem v 6 musela stávat tak to ani nebylo možný...
  • mischicka

anketa

Hoj *15* mám blog v anketě tak mi prosím hlástněte jestli chcete *3* *3*

http://dc-hg.blog.cz/1009/soutez-se-rozjizdi

mám blog o Majkím ale to snad víte *15*
    • anet.k

Re: anketa

Máš ho tam =)
      • mischicka

Re: Re: anketa

děkuju oboum *3* *3*
    • Re: anketa

muj hlasek uz mas *3* *15* *15*
  • 25.6

Já už se docela těším na 25.6, protože to budou rádia plné Michaelových písniček *3* Aspoň nějaké pozitivum *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit