Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Kosmetika

Ahoj lidi, jak se máte? Já byla dneska v kosmetice a slyšela v rádiu Wil to be there. *14*
    • Michael Jackson

Michael byl génius, kterého znal celý svět. Ovlivnil všechnu generaci a stále ovlivňuje. Všichni chtěli tančit a zpívat jako on. Faninky ho milovali, a i já jsem jedna z nich, která se do něj zamilovala *14* Byl to krásný človíček s krásným hlasem a s nejúpřimějším srdíčkem. Zaslouží si ten největší obdiv a uznání. Jeho ztráta pořád bolí. Nezasloužil si takhle zkončit. Je velká škoda, že jsme se nedočkali připravovaného turné, které by bylo velkolepé. Ukázal by zas všem, že titul KING OF POP nenosí jen tak zadarmo!! Nechápu, jak někdo o něm mohl napsat něco špatnýho, ale boužel jsou mezi námi lidé, kteří úspěch druhých těžko nesou, a tak se snaží všechno udělat pro to, aby to zničili. Ano, tihle lidi ho zničili a vzali nám človíčka, kterého jsme milovali. Zapoměli však, ale na jednu věc, že Michael bude žít navždy v našich srdcích, a že k němu budeme vzhlížet s tím největším obdivem, uznáním a láskou. Z našich srdcí ho nám vzít nemuže nikdo, navždy tam zůstane!!I LOVE YOU *14* *14* *14* *14*
    • Re: Kosmetika

tak hned lepší den, co?! *3*
      • janikoz

Re: Re: Kosmetika

Jo, přesně tak *3* *15*
        • Re: Re: Re: Kosmetika

slyšet něco od Michaela, to hned zvedne náladu *4* *4* *4*
  • jacksonova1

novy rok

HOlKY,preji vam stastny novy rok 2010,hodne stesti,zdravi,lasky a penez.A tobe majki taky preji to sami.Zanedlouho se tam uvidime spolu,neboj.(nahore,v nebi),ja uz musim jit tak zatim papapa *4* *4* *4* *4* *4* *4* holciny
  • angie72

Pomník Michaela Jacksona

Já bych se k tomu tématu ještě chtěla vrátit na chvíli. Nebyla jsem teď asi 3 hod. doma, tak bych k tomu ještě něco chtěla dodat...

Fanoušci, tohle není na nikoho nátlak, jen jsem dostala link od lina25 a ta ho zase dostala od lidí z faceboku, kteří to pořádají.

Vzpomeňte si na Michaela, jak bojoval za Mír na celém světě, jak bojoval za malé děti, za to, aby se lidi měli dobře.
    Vzpomeňte si na Michaela, jak bojoval proti všem, a jak bojoval sám za nás všechny. I nás se jeho boj týkal. Bojoval za celou planetu.
    Vzpomeňte si, jak trpěl, jak byl ponižován, týrán ve vazbě, jak ho to bolelo, psychicky i fycicky... A stále bojoval...

Fanoušci, zamyslete se nad tím, jaký Michael byl, je a bude... Bude stále Michaelem Jacksonem!!! To jste už zapomněli na tu jasnou hvězdu, která vám dává znamení? To jste už zapomněli na znamení, která dostáváte? A vy víte, kdo mi píšete maily a komentáře ohledně znameních a žádostí o rady, protože víte, že já komunikuji s Anděly, že jsem v kontaktu. To i vám je zatěžko?

Víte, když jsem v Albertu, tak tam je kasička. Je to sbírka na dva chlapečky na vozíku. Kdykoli tam jsem, tak tam vždy hodím. Neházím stovky, ale třeba 30,-, příště 50,-, atd. Nakupuji skutečně hodně často. Když na ulici nabízejí pro děti přívěsky na klíče, magnetky na ledničku, atd., na postižené děti, vždy kupuji. Přiznám se, že od jednoho kluka ne, ten mi přijde nevěrohodný...
    Když se tyhle malé sumy sečtou, tak je z toho krásná částka.

Až jednou přijdete k památníku (pomíčku) Michaela Jacksona, bude se vám tam stát s čistým svědomím? Budete schopni říct "Milý Michaela, jsem tu za tebou a moc rád(a)" Budete toho schopni s čistým svědomím? Nikdo vás nenutí, jen je to skutečně hodně smutné.

Michael Jackson bojoval za naší planetu, sám proti celému světu a my nejsme schopni dát dohromady peníze na pomníček... Z toho mě bolí u srdce...
    • lask1

Re: Pomník Michaela Jacksona

Tá zbierka je dobrý nápad.
      Tiež občas niečo prispejem v hypermarkete do kasy keď idem okolo.
      Tých v podsate pár korún nám neublíži.

Rozmýšlam, že pôjdem na ten film tento týždeň.
      Trochu som to odkladala a vyhýbala som sa novým článkom o Michaelovi, kde na neho spomínajú známe osobnosti, a o tom novom filme, bála som sa že budem ešte viac smútiť, ale na koniec som si ich prečítala.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Film je prostě dokonalej ..
        Já sice nebyla v kině, ale stáhla jsem si ho .. už jsem to prostě nemohla vydržet .. ale DVD si koupím o tom žádná .. hold zvědavost je hrozná vlastnost :D
      • angie72

Ten film je mimořádně nádherný a budeš odcházet z kina s tak nádherným pocitem, protože uvidíš, jak to Michaelovi slušelo, jak byl šťastný, ale víc nepovím, víc musíš vidět.

Já jdu znovu v pátek. Jdu s toremou a lina25, mě ukecaly potvůrky :-)
        • lina25

Re: Re: Re: Pomník Michaela Jacksona

Tak na to hodně ráda půjdu znova:) Zvlášš stak super kámoškama:)
    • lina25

Tak pod tenhle krásný příspěvek, který zde Angie napsala bych jen napsala, že by jste skutečně měli zvážit, zda jste opravdový fanoušci, kteří by při něm stáli v dobrém či ve zlém a nebo se vám prostě jen líbí. Nemějte mi to nikdo za zlé, ale tady nejde ani tak o to, že by jste třeba napsali já nemám peníze...Tady jde o to, že vy jste ten příspěvek úplně přešly bez jakékoliv reakce...Vypadalo to, jako když vám nahání strach to, že po vás někdo bude chtít peníze. Nikdo vám přece nestanovuje určitou částku, kterou tam musíte vložit. Tady jde skutečně i o minimální finanční částku. Chápu, že většina z vás je školou povinní ale většina z vás taky nejhspíš dostává kapesné....Zamyslete se
    • angie72

Na blogu na ten link reagovala Anetry. Prý má radostí slzy v očích, že se může do něčeho takového přidat... To je krásný a Anetry, moc děkuji, pokud jsi tu a čteš si tady... Děkuji za Michaela!!!
      • anetry

já taky děkuju, že jsi nás na tenhle projekt upozornila Angie! :)
  • terunkaaa

Thriller Dance

Ahooj holčiny:),tak jak se připravujete na Thriller dance??:D..Já se mooc těším:)..A už pomalu začínám trénovat,přeci jen už se to blížíí:)
    • baluska1

Re: Thriller Dance

Já se také připravuju,ae 100% nevím jestli na něj budu moct..kryje se mi to z dovčou
    • kristyn875

mno já snad nedospim *3* minulej rok to byla fakt pecka nej *14* ..já už thriller umim *3* dokonce sem si v new yorkeru koupila krásnou uniformu..takovou černou *1* ..hlae myslíte, že se tam potkáme??já bych vás chtěla všechny konečně osobně poznat *3* *4*
      • dancitko

Re: Re: Thriller Dance

ja bych was taky rada poznala sice jsem tu uzu dlouho nebola tak prominte
    • mike.jacksonova

můžu se tě zeptat jaký Thriller dance? *7* *7* *7*
  • polinka

MJ day

V sobotu to bylo v Praze fakt úžasný, úžasná atmosféra, úžasný lidi... moc sem se to užila, fakt to bylo super :) ... tak a ted záviďte! :D:D
    • thesimsa

Re: MJ day

Yeah ! :D a nejlepší byl Ray ! :D
      • terullka00

Re: Re: MJ day

Cože?! Já v sobotu zrovna v Praze byla ale nevěděla jsem o tom :((( Kde to přesně bylo ? :)
        • thesimsa

Re: Re: Re: MJ day

Nejdřív na Staromáku a pak na parníku :D
    • mischicka

Re: MJ day

:p Závidím....závidím :D aby taky nebyla úžasná atmosféra a lidi páč MJovi fans sou přeci úžasní už od přírody... :D to se dědí po samu panu Jacksonovi ;) :D já zas trsala doma... na VH 1 dávali MJ weekend... tk sem čuměla na klipy :D zábava jak v pytli no ale aspoň něco... :D
  • jackson1

Happy Birthday

Drahý Michaeli,
    přeji ti vše nejlepší k tvým narozeninám.., hodně lásky, mír v nebi...., vím, že jsi teď se svými anděly a máš tam spoustu přátel,konečně jsi šťastný, moc Ti děkuji za všechno, miluji tě...
    Bůh žehnej tobě i tvé rodině
    Love is forever *4*
  • tea301

Michael

ahoj Michale! nemůžu a nechce se mi uvěřit, že zítra to je přesně 7 měsíců od dne kdy jsi odešel! Moc nám tu chybíš! Pořád si kladu jednu prostou otázku..,,PROČ?"..Proč zrovna ty? Dokázal jsi pomáhat dětem a lidem po celém světě a miloval jsi je při tom! Jsi pryč ale zanechal jsi nám tu své písně, které milujeme. Rádio nám nedokáže nahradit tvůj hlas..vidět tě zase na podiu v plné kráse..na místo něžné a obětavého přijde opět ten známí Michael, který to roztočí, bude si trhat tik a fanynky budou omdlévat! Já tyhle časy nezažila a mrzí mě to. doufám, že se někdy setkáme..I love you forever! *14*
  • jirineczka

BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO

Mé srdce se cítí jako v plamenech,
    Ty vyskytuješ se už jenom v mých snech.
    Srdce mě stále bolí,
    Už nemám pevnou vůli,
    Ve dne v noci pro Tebe pláču,
    Radostí už bohužel neskáču.
    Neskáču, jako jsem skákala dřív,
    Doufám,že to není velký hřích.
    Na nebi září krásná a jediná hvězda,
    Neboj opravdu se mi to nezdá.
    Je to pouze hvězda Majkího,
    A žádného človíčka jiného.
    Je to hvězda Majkího jediného,
    Lidmi tolik milovaného.
    Zanechal na tomto světě spousty lidí,
    Kteří ho neustále a všude vidí.
    Vidí ho nejen na noční obloze,
    Ale i na namalovaném či vyfoceném obraze.
    Zůstalo po něm mnoho vzpomínek,
    V srdci však navždy již zůstane kamínek.
    Kamínek velmi tížící,
    A na stole svíčka zářící.
    Svět ztratil úžasného človíčka,
    Zasáhl nám naše srdíčka.
    Odešel na dlouhou cestu do nebe,
    Majkí,co my si počnem bez Tebe.
    Paris pláče pro tatínka,
    V mysli ji zbyde už jen vzpomínka.
    Tys dával nám všem jenom radost ,
    Tvůj život provázela světa znalost.
    Na tebe budeme všichni vzpomínat,
    A nadále se při Tvých písních usmívat!!! *14* *4* *10

Doufám,že se Vám tato báseň bude líbit, jako se líbí mému okolí.
    Jinak jsem ji napsala včera,když jsem myslela na Majkího a dívala se na koncert z Německa co mám na DVD a přitom sem tam jukla na noční oblohu,kde byla jenom jeda jediná zářící hvězda a jsem přesvědčena, že to byl právě Majkí*4*
    • anet98

Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO

úžasný. *14*
    • che92

Moc hezká básnička *4*
    • pajka52

Jsi šikula *4* je to krásné *14* *14*
    • lady_jackson

moc pěkná básnička *14* za chvíli budeme mít sepsanou knížku básní pro Michaela *4* *1*
    • lask1

Je to krásna báseň.
      Michael všetkých inšpiruje.
    • tea301

je to krása úplně mě to dojímá! *14*
    • zanesskaaaa

Krásný *14*
      • jirineczka

Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO

dekuju ti moc jses jedina co si toho vsimla chces to preposlat na vzkaz???
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO

jojo.. klidně:))
  • jackson1

Ahojky

Ahojky všichni, jak se máte?
    • janikoz

Re: Ahojky

Ahoj, mám se supe, ani nevím čím to je, prostě dneska se od rána cítím skvěle *4* Tak čekám nějakou pohromu *15* Pojedeš do Prahy? Já bych jela hned, ale nejsou penízky. *10* Ale určo to bude v Praze bombový *14* Jinak Majka miluju upa nejvíc, na plný koule *15*
  • ty jo jak tak koukam tak tady ta konverzace nejak vazne...kdysi tady bylo lidi,ze jsem nevedela komu driv psat a ted pomalu abych poslala kolkovanou zadost at se zde vubec nekdo dostavi :D no nic snad se to tady zlepsi,dlouho jsem tu sice nebyla,ale to bylo tim ze jsem si nepamatovala heslo tak jsem si dnes zalozila novy ucet.no jo skleroza neboli,ale clovek se nachodi... :D
    jinak Majkí zdravím tě tam nahoru ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit