-
me sbohem :(
tak ja uz jdu *9* *9* bouzel tu uz ani chodit nebudu PROMINTE *9* *9* ja proste uz bez MJ nemuzu a zit bez neho je utrpeni !!! uz to takhle nejde dal !!! *9* *9* PROMINTE !! *9* muj zivot je jen velkou zatezi kterou uz nehodlam nest dal!! *9* vzdavam ten boj o bezcenny zivot proste s nim koncim!! *9* MAM VAS RADA *9* SBOHEM *9* *9* *9* *9* -
-
Re: me sbohem :(
mám oni docela strach holky že jsi neco udělá,snad ji to nenapadne. -
-
Re: Re: me sbohem :(
bohužel jí to napadlo *9* vím, co všechno mi o tom řekla a že to chtěla udělat už dávno...
-
-
Opovaž se to udělat..jinak si tě najdu a vypláchnu ti mozek..:D nikdo tu nic takového psát nebude..:( -
Uvidime Jak Dlouho Tu Nebude CHodit, Ale Ona Tu CHodila Kazdy Den.Takže To Dobre Pozname. -
co se to tu děje zzj???? *9* *9* to snad nemyslíš vážně myslíš že by se to MJ líbilo on by nic takovýho nechtěl *9* *9* *9* *13* -
A zzj je sestra od Lucky Zlámalový? co má tady profil luuuuuca? *7* to jsem nevěděla -
-
ne, jen mají stejné příjmení
-
-
mám o tebe velký strach že jsi neco uděláš ale tim nic neviřešíš a mě taky MJ moc chybí a ty to víš. -
proč sem už nebudeš chodit prosim tě neuděla nejakou blbost MJ by to nechtěl konečne jsem poznala dobrou kámošku a ted sem chodit nebudeš.Prosim chod sem mezi nás.Neděl nic co bys nemhola už nikdy vratit.Prosím vrat se k nám.Já taky nemužu být bez MJ tady se najde moc lidi kteří nechtějí žít bez MJ.AHOJ -
Myslím že tím něčeho dosáhneš..takovýhle lidi..jak už tu někdo říkal..do nebe nejdou..ale jako duchové bloudí po zemi..opravdu to nemá cenu..buď tu..a společně dokončíme co michael začal.. -
To si děláš srandu? Nevlezl ti náhodou někdo na profil? Na osobnostích se totiž tohle stávcá docela dost často. *13* -
-
ee Ona To Mysli Vazne! Vsichni To Uz Dlouho Vime Ee? *9* -
nevlezl, já zzj znám a mám o ní vážně docela strach... *9*
-
-
počkej prosím... nic nedělej! MJ by to nechtěl, my taky ne a ty určitě taky ne ikdyž to ještě nevíš. o nic se prosím nepokoušej a mysli jen na to dobré..
-
-
mj hračky
Michael Jackson Hot Toys Figure
http://www.usfreeads.com/20 42874-cls.html -
happy B-day Mike
Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
*9*
Žiješ svůj sen-patří ti dik=)Forever=* -
MJ
MJ je ten nejúžasnější člověk na světě! Navždy zůstane v mým ♥ A vůbec nechápu jak se někomu Michael nemůže líbit *9* Nejvíce se mi líbí ty jeho krásný oči a úsměv *14* -
-
Re: MJ
My taky nemáme rádi všechno na světě, ani to nejde, tak jako nejde, aby všichni milovali Michaela.
-
-
pro všechny co sem chodí urážet mika
Já Vás vážně nechápu, to Vás to tak baví sem chodit a ponižovat našeho idola Mika??????Asi jste se ještě nepodívali do zrcadla co, když si dovolujete urážet druhé!!!!!!!Je mi z Vás úplně špatně! *16* -
HMH
Tak co ten novej klip k Hold my hand? *7* No já nwm... jako je to pěkný ale čekala sem od toho víc... -
-
Re: HMH
hej jj videla jsem ho *4* jako da se ale myslim ze by mohl byt lepsi ale jsou horsi *15* *15* *15* *3* -
Re: HMH
Já ten klip ještě neviděla. Kde je? Na Youtube? -
-
Re: Re: HMH
http://www.youtube.com/watch?v=-oCC nxBos10&feature=player_embedded
-
-
-
zdáááárec
tak tu konečně někdo je *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: zdáááárec
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Á
-
-
=)
na Music boxu ted bylo Smooth Criminal *14* *14* -
-
Re: =)
*14* *14* woow! *14* -
-
Re: Re: =)
a na publik TV BLACK OR WHITE -
-
Re: Re: Re: =)
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: =)
awww!! *14* *14*
-
-
-
-
-
za měsíc =)
za měsíc bude Valentýna =) *14* Den zamilovaných *14* -
Už jsem to našla !
Ahoj díky za Vaší pomoc už jsem našla ten rozhovor.Bylo to moc smutný,že jsem se u toho rozbrečela.Michaelovo děti jsou úžasný mají srdce po svém tatínkovi !! *14* *14* Moc mi tu chybí Michael a chybět mi bude on byl největší hvězda mega hvězda a nikdo ho nevynahradí !! *13* KING OF POP byl jenom jeden a tím byl MICHAEL a navždy KING OF POP už zůstane !! *14* *14* *4*