Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zzj

me sbohem :(

tak ja uz jdu *9* *9* bouzel tu uz ani chodit nebudu PROMINTE *9* *9* ja proste uz bez MJ nemuzu a zit bez neho je utrpeni !!! uz to takhle nejde dal !!! *9* *9* PROMINTE !! *9* muj zivot je jen velkou zatezi kterou uz nehodlam nest dal!! *9* vzdavam ten boj o bezcenny zivot proste s nim koncim!! *9* MAM VAS RADA *9* SBOHEM *9* *9* *9* *9*
    • sasa87

Re: me sbohem :(

mám oni docela strach holky že jsi neco udělá,snad ji to nenapadne.
      • Re: Re: me sbohem :(

bohužel jí to napadlo *9* vím, co všechno mi o tom řekla a že to chtěla udělat už dávno...
    • baluska1

Opovaž se to udělat..jinak si tě najdu a vypláchnu ti mozek..:D nikdo tu nic takového psát nebude..:(
    • Re: me sbohem :(

Uvidime Jak Dlouho Tu Nebude CHodit, Ale Ona Tu CHodila Kazdy Den.Takže To Dobre Pozname.
    • terullka00

co se to tu děje zzj???? *9* *9* to snad nemyslíš vážně myslíš že by se to MJ líbilo on by nic takovýho nechtěl *9* *9* *9* *13*
    • anet.k

A zzj je sestra od Lucky Zlámalový? co má tady profil luuuuuca? *7* to jsem nevěděla

ne, jen mají stejné příjmení
    • sasa87

mám o tebe velký strach že jsi neco uděláš ale tim nic neviřešíš a mě taky MJ moc chybí a ty to víš.
    • sasa87

proč sem už nebudeš chodit prosim tě neuděla nejakou blbost MJ by to nechtěl konečne jsem poznala dobrou kámošku a ted sem chodit nebudeš.Prosim chod sem mezi nás.Neděl nic co bys nemhola už nikdy vratit.Prosím vrat se k nám.Já taky nemužu být bez MJ tady se najde moc lidi kteří nechtějí žít bez MJ.AHOJ
    • baluska1

Myslím že tím něčeho dosáhneš..takovýhle lidi..jak už tu někdo říkal..do nebe nejdou..ale jako duchové bloudí po zemi..opravdu to nemá cenu..buď tu..a společně dokončíme co michael začal..
    • anet.k

To si děláš srandu? Nevlezl ti náhodou někdo na profil? Na osobnostích se totiž tohle stávcá docela dost často. *13*

ee Ona To Mysli Vazne! Vsichni To Uz Dlouho Vime Ee? *9*

nevlezl, já zzj znám a mám o ní vážně docela strach... *9*
    • Re: me sbohem :(

počkej prosím... nic nedělej! MJ by to nechtěl, my taky ne a ty určitě taky ne ikdyž to ještě nevíš. o nic se prosím nepokoušej a mysli jen na to dobré..
  • salsahiphop

mj hračky

Michael Jackson Hot Toys Figure
    http://www.usfreeads.com/20 42874-cls.html
  • lendik.4

happy B-day Mike

Všechno nejlepší k 52 narozeninám. Kdyby jsi tu byl a splnila by se ti všecička přání=) Moc nám chybíš
    *9*
    Žiješ svůj sen-patří ti dik=)Forever=*
  • ladyjackson

MJ

MJ je ten nejúžasnější člověk na světě! Navždy zůstane v mým ♥ A vůbec nechápu jak se někomu Michael nemůže líbit *9* Nejvíce se mi líbí ty jeho krásný oči a úsměv *14*
    • zanesskaaaa

Re: MJ

My taky nemáme rádi všechno na světě, ani to nejde, tak jako nejde, aby všichni milovali Michaela.
  • pro všechny co sem chodí urážet mika

Já Vás vážně nechápu, to Vás to tak baví sem chodit a ponižovat našeho idola Mika??????Asi jste se ještě nepodívali do zrcadla co, když si dovolujete urážet druhé!!!!!!!Je mi z Vás úplně špatně! *16*
  • mischicka

HMH

Tak co ten novej klip k Hold my hand? *7* No já nwm... jako je to pěkný ale čekala sem od toho víc...
    • zzj

Re: HMH

hej jj videla jsem ho *4* jako da se ale myslim ze by mohl byt lepsi ale jsou horsi *15* *15* *15* *3*
    • janikoz

Re: HMH

Já ten klip ještě neviděla. Kde je? Na Youtube?
      • mischicka

Re: Re: HMH

http://www.youtube.com/watch?v=-oCC nxBos10&feature=player_embedded
  • anka6959

zdáááárec

tak tu konečně někdo je *15* *15* *15* *15* *15*
    • baluska1

Re: zdáááárec

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Á
  • mrs_jackson

=)

na Music boxu ted bylo Smooth Criminal *14* *14*
    • luuuca

Re: =)

*14* *14* woow! *14*
      • besta

Re: Re: =)

a na publik TV BLACK OR WHITE
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: =)

*14* *14* *14* *14*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: =)

awww!! *14* *14*
  • anet.k

za měsíc =)

za měsíc bude Valentýna =) *14* Den zamilovaných *14*
  • veronikak

Už jsem to našla !

Ahoj díky za Vaší pomoc už jsem našla ten rozhovor.Bylo to moc smutný,že jsem se u toho rozbrečela.Michaelovo děti jsou úžasný mají srdce po svém tatínkovi !! *14* *14* Moc mi tu chybí Michael a chybět mi bude on byl největší hvězda mega hvězda a nikdo ho nevynahradí !! *13* KING OF POP byl jenom jeden a tím byl MICHAEL a navždy KING OF POP už zůstane !! *14* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit