Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

ahojky

Cuus holky *15* Nevite nekdo jak se stahuji videa z youtobe.cz na mp4??
    • polinka

Re: ahojky

musíš si stáhnout program na stahování videí z youtube, pak si video normál stáhneš a dáš do mp4 *3*
      • nikcajacksonka

Re: Re: ahojky

jj kuju a jak se stahuje ten program? *15* *1*
        • polinka

Re: Re: Re: ahojky

třeba tady http://www.slunecnice.cz/sw/youtube -downloader/ ale těch možností je víc, stačilo si do google zadat program na stahování z youtube...
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: ahojky

kuju moct *15*
  • mischicka

lízatko

čus holky *3* Koupila sem si lízátko takže du oslavovat MJ narozky lízátkem *15*
    • ms.jackson

Re: lízatko

*15* *15*
      • mischicka

Re: Re: lízatko

já si koupila XXL *15* já nevěděla že je tak velký *15* *15*
  • zuzanka666

song

Dnes mám celej den v hlavě Earth Song.Já jsem si to neměla ráno pouštět ted jí z hlavy nevyženu
    • mrs_jackson

Re: song

Já mam zase celej den v hlavě Billie Jean *15*
      • zuzanka666

Re: Re: song

People Always Told Me Be Careful Of What You Do
        And Don't Go Around Breaking Young Girls' Hearts
        And Mother Always Told Me Be Careful Of Who You Love
        And Be Careful Of What You Do 'Cause The Lie Becomes The Truth....
        nádhernéééééééé éééé

*14* *14* *14* *14* *14*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: song

Krááááása *14* *14* *14* *14* *14*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: song

ale nejlepší písen je Speechless *14* *14* Je plná citů *14*
            • bajush

Re: Re: Re: Re: Re: song

jj, tahle písnička je nádherná. *14* ještě, že ses o ní zmínila, já ji poslouchám už aspoň po 20. *15*
  • jackson1

kostým

Ahojky podívejte se na toto video
    Michaelův kostým Thriller, který měl mít při koncertu *14* *14*

http://www.youtube.com/watch?v=fIMhhJNOYQE
  • zdravím sice nejsem fanoušek ale zdědil jsem v německu barák a sním i na půdě určitě pro někoho zvás cenej poklad jedná se o časopis bravo specialní edice michaela jacksona z roku 1987 celí časopis je oněm a má 120 stránek je zde celí jeho životopis fotky články dokumenty a jiné a je v němčině má 4 gigantické plakáty jeden plakát se setavuje z 18 a4 dílků dále jsou zde samolepky klíčenka řetízek se srdíčkem kde je i love Michael dále náramek a sposta dalších kravinek.je zde i celá krabice oněm jako cd kazety lp spousta plakátu i pár knížek dále puzzle 4000 dílku z motivem albumu bad rozměr sestaveného obrazu je 2x2.5 metru tak jestly si chce nějaká slečna skládat a číst a sestavit plakátky nechte mi tu kontakt!!!je škoda to vyhodit..
    • anet.k
      Taky bych něco klidně brala :)
    • já já to chciiiiiiiiiiii moc plskyyyyyyyyy přijedu si proto kamkoliv plsky *14* *14* *14* *14* *2* muj tel je 723145268 né že to někomu dáš!!!!!! *16*
    • misuleee
      napiš na jacksonkamiska@gmail.com a domluvíme se *3*
  • terullka00

vzkazy

kdyžtak vzkazy dík *3*
  • zzj

??

kdepak asi jste co ?? *9* ploc tu nepisete asi mate neco lepsiho na praci zhe ? *9* *9*
    • sasa87

Re: ??

Ale já jsem tu na píšu sem ale nikdo mi pak neodepíše a včera zde bylo lepší téma než dneska je tu tak trochu mrtvo.
      • anet.k

Re: Re: ??

Teď už tu nuda nebude *15*
        • zzj

Re: Re: Re: ??

*4*
      • zzj

Re: Re: ??

tak trochu?! strasne mrtvo !!! *9*
        • sasa87

Re: Re: Re: ??

už to tady trochu začíná rozjíždět
  • Kdo je autor?

Čau lidi,taky potřebuju pomoct.Miluju písničku Fall again,kterou zpívá Michael.Teď jsem,ale zjistila,že ji zpívá i Glen Lewis.Ví někdo,kdo z nich je autorem této písně?Doufám,že Michael:)Předem dík za odpověď!
  • Dneska je to už pět let co Michael odešel do nebe. Stále na Tebe myslím. Ten čas tak rychle běží, že od tvé smrti uplynuly dlouhých pět let, co zpíváš v nebíčku.
    Na Tebe se nedá zapomenout, stále budeš v srdcích svých milujících fanoušků.
  • Ahojááá

Holky!!!!!Dívali ste se všera na Muži v černém 2??já joooooo *15* *14* Wáááááá!!!to je hustýý *15* *15* a Majkímu to tam tak sekne!! *14* *14* Jo ale bouuužel sem se nedodívala!! *9* *15*
    • baluska1

Re: Ahojááá

Jo koukala až do konce..prej jak se tam ptá Můžu být agentem??A pak znova do tho telefonu...já už jsem ten film jednou viděla,ale jen jak jede na tom červovy a jak hrajou ten Twister víc ne...
      • Re: Re: Ahojááá

Jo to sem taky postřehla!!!Mike a agent??! *15* Ale jinak prdéééél *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit