-
můj blog
http://my-angel-michael.blog.cz/ tak tohle je můj historicky úplně první blog!!!!! *15* zatim tam nic moc nemám a celý je to takový nic moc, já s tim ještě moc neumim no *15* *15* *15* budu moc ráda, když se tam podíváte a třeba i něco komentnete *15* *15* *4* děkujíííí *4* *3* -
-
Re: můj blog
Jéééé tys sis ho udělala? Strašně moc se ti omlovám že jsem ho nedodělala ale v obyváku byl strašněj bordel a křik(mno to víte, moje malá segra *15* ) a ja vudec nestihala a ještě mě vzal taťka internet a pak jsem musela jít. Mno moc mě to mrzí že jsem ti nepomohla =( FAKT PROMIň *9* -
-
Re: Re: můj blog
to je v pohodě. Ale teda dalo mi to práci. *15*
-
-
-
Vzor
Pozor-křehký člověk se silnou duší!Nemyslím,že je génius,ale dokázal toho opravdu hodně a vzbuzuje můj odbdiv tím,že si to nepřiznává...Pozoruhodná osobnost s dobrým srdcem(viz Bosna a Hercegovina,Heal the World atd...)a skvělý autor jak písní,tak knih,báječný a na výsost vynikající tanečník a zpěvák s velmi procítěným a zajímavým projevem....album History překonalo vše,co jsem od něj očekávala...vždy bude mým vzorem *3* těším se na jeho návrat a doufám,že bude zase alespoň z poloviny tak dobrý,jako býval...hodně štěstí,Michaeli! *4* -
ČR A MJ :-)
Na tom klipu je v jednom momentě vlajka ČR v hledišti...Já těm čechun závidim že MIchaela na živo *9* http://www.youtube.com/watch?v=1LAqcXaVVvM
::) -
-
Re: ČR A MJ :-)
jo, všimla jsem si. *3* -
-
Re: Re: ČR A MJ :-)
Jojo taky jsem si všimla a taky jim závidím *3* -
-
Re: Re: Re: ČR A MJ :-)
jj ty se maj ..! achjo.. taky bych tam chtěla *9* úplně sem se do toho video zažrala *14* měl moooc pěkný koncerty..!!!!! *3* *9* *14* *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ČR A MJ :-)
Mě se líbí jak si na začátku (upravuje\hladí) ty vlasy ::D *14*
-
-
-
-
-
...
Éééh, tak znova *15*
Hlasujééém *15* *15*
http://www.t-music.cz/t-music-chart/ -
-
Re: ...
Rozkaz šéfe! *15*
Jé, Michael je druhej! Boží!! *14* *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15*
Yep *15* příští týden už by mohl být první *15*
-
-
-
neverland
Viděli ste to?? *14* http://www.youtube.com/watch?v=ehx-V6ggHyQ&feature=related *14* óó bóže ty světla a MJ *14* Já bych tam byla jak v ráji *15* *15* Těch částí je tam 10 tak to prokoukněte *3* *15* -
-
Re: neverland
cely tenhle dokumnet mam na dvd :-) a je to super na to koukat :-* I love you michale -
Re: neverland
a když si všimnete tak na levé straně z jeho pohledu má MJ takovou tmavší skvrnu... Takže měl vážně co dělat aby to vilitigo skryl... ale mě by teda vůbec nevadilo kdyby byl bez make- upu ... teda přírodně *15* *15* -
-
Re: Re: neverland
tak toho jsem si nevšimla, bohužel. *9*
-
-
-
Hold My Hand
Mám problém.Ještě jsem tu písen neslyšela a nevypadá to že se to v poslední době změní...A to to dvakrát co jsem poslouchael rádio hráli a já to vždy vypnu jak idiot.Asi si to nedokážu poslechnout... *9* A co vy?Jak se máte? Tedy pokud tady někdo je. *7* -
-
Re: Hold My Hand
no ja tady jsem *15* celkove dobre *4* no me se ta pisnicka libi ale je takovy divny ze vysla jakoby ted a ja ji mam v pc uz davno takze to celkem nechapu ale te jedno *15* *15* -
-
Re: Re: Hold My Hand
*15* před touhle nahrávkou jim nějak unikla na net ta verze co sme všichni máme staženou... a akon u sebe měl oficiální verzi tak se rozhodl ji vydat na tomhle albu... a když si všimneš tak teď v tý noví verzi tam Michael zpívá víc *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Hold My Hand
A na začátku Akon říká "Akon and MJ" .. moje nejoblíbenější část songu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hold My Hand
hej moje taky *15* *15* *3* -
Re: Re: Re: Re: Hold My Hand
*15* jono moje taky... ale nepřijde ti že mají takovej podobnej hlas?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hold My Hand
*15* to je nápad... *15* myslím že to šeptá Michael... *3* *15* -
Tak zpívej všechno a problém bude vyřešen *15* ..
BTW Nevíš, kdo šeptá to poslední "Hold my Hand" Michael nebo Akon ? *15* -
*15* já si zpívám tu písničku a zpívám jenom když zpívá Michael no a ze začátku tam je Akon and MJ, Oh, Yeah a potom tam zpívá Michael a já si to vždycky spletu a myslím že zpívá Akon *15* -
Čéče taky mně to teď přijde *15* .. Takovej podobnej, ale přitom úplně jinej .. nevím, jak to vysvětlit *15*
-
-
-
-
-
-
aha
když se na to podívám z jedný strany, tak je to docela velký ne?? MJ byl teda féést provokater hrál si na malího neviného ale přesto byl velkej provokatér *15* *15* a začlo to už u tance billie jean pokud se nepletu *15* *15* -
-
Re: aha
No to teda byl *15* ale jako .. jeho provokování mně nevadí .. *15* *15* -
-
Re: Re: aha
*15* *15* aby ti to vadilo *15* *15* noo.. *14* je to kanec *14* *14* -
-
Re: Re: Re: aha
Velkej kanec *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: aha
*15* *15* *14* *14* Michael byl prostě chlap, o jakým sní každá holka, žena *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aha
Hlavně my .. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Krása
Holky já teď chodím z jedním klukem..Adamem Závodským..on hraje 4 roky na klavír..a hraje jako kdyby hrál 10 let..a on má pro sebe dva pokoje..jeden svůj..a druhý v něm má jen klavír..uprostřed jako Michael..a já mu dala noty na I'll be there aby je zahrál..bylo to božský..a já mám pod tím text..a on to začal zpívat..já se opřala o klavír..a potom jsem začala zpívat s ním..bylo to krásný.. *14* -
-
Re: Krása
COže? Já jsem taky 4. ročník, ale tohle bych vážně neuměla. Zkoušela jsem hrát Michaelovy písničky, ty, co jsi mi poslala :) ale u jedny jsem zahrála 1 stránku apak už ne :D *15* fakt toho tvýho kluka chválím :) Takovýho bych taky chtěla :D -
-
Re: Re: Krása
On je můj šikula..A má dlouhý vlásky..a já mu je jednou nakulmovala..a sepla..jak to měl v Black or white..posadila ho ke klavíru a poprosila ho aby zahrál Will you be there..normálně jsem se mu tam rozbrečela..ale moc mu to slušelo..jestli chceš pošlu ti odkaz..kde je vyfocenej..na koncertě.. -
-
Re: Re: Re: Krása
můžeš :) -
-
Re: Re: Re: Re: Krása
http://www.zusbreznice.cz/jiz-probe hlo-skolni-rok-200910-predvanocni-k oncert-na-meu.cz
Tady je to 6 fotka..
http://www.zusbreznice.c z/jiz-probehlo-skolni-rok-200809-za mecky-koncert-capella-flauta.cz
A tady 6 a 7
-
-
-
-
-
Nějak mě to vzalo...
Ve zprávách na Primě ukazují Madonnu v uatě, jak přijela do Prahy a já jsem si představila, kdyby tam tak seděl Majkí a řvu tady jak... -
-
Re: Nějak mě to vzalo...
Já to mám podobné. Moje máma byla na koncertě v 96, a když o tom vypráví, že to bylo úžasný, já bych řvala a až bych plavala... -
-
Re: Re: Nějak mě to vzalo...
V té době jsem bojovala o život, když byl Majkí tady u nás :-(
Holky, jsemz toho totálně v háji. Už jsem byla dobrá, držela jsem se, ale teď mě dorazila ta fotka, že to člověku fakt dojde, že je konec, že je prostě Majkí pryč... -
-
Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...
vím jak ti je, já jsem se měla dneska fajn..upa v poho, ale když sem viděla tu fotku fakt mě to šokovalo a je mi z toho smutno..bolí to u srdíčka *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...
jojo je to smutný.. vidět že tam není s nima.. že se s ním nesmějí.. a Paris asi truchlí no.. chudinka.. vímjak se cítí.. a ještě do toho nátlak všech novinářů.. no proste chudák holka.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...
tjn..chudák holčina..ta má asi nejvíc z jeho povahy.. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mě to vzalo...
Ktorú fotku myslíte?
-
-
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
To je tvůj názor..já ti ho neberu.Asi si to pleteš s fanklubem.A si moc malej pán na to,aby si nám říkala co máme a nemáme dělat.Nech ty holky žít! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
komu to říkáš? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
jestli je to na mně,tak já nikomu svůj názor nevnucuju a na nic si nehraju!já jen říkám,co si myslím a co si myslí většina z nás tady...já nikomu nic neříkám,věř mi a pokud ti vadím,tak se se mnou nebav,ale já jsem normální holka,která má ráda michaela,jako hodně lidí... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
Ne to nemělo bejt na tebe!..ale na "janičku voj."...když koukneš o pár stránek zpátky budeš vědít oč jde:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
aha,omlouvám se moc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: jupí
V pohodě
-
-
-
-
-