Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

http://www.youtube.com/watch?v=OPSC ijmFfZU&playnext=1&list=PLE1DFF73D8 223BAE5&index=5

*14* *14*
    • thesimsa

Re: ♥

Jasně ! *15* Jen do mě, zabij mě *15* z tohohle nemůžu *15* Mikegáásm *14* *15*
      • tea301

Re: Re: ♥

*15* *15* mě to baví do tebe rýpat tímhle *15* *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ♥

Tak mě taky Migegasmy docela baví *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ♥

rýpat do Símy.... čím přesně? *15* *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ♥

Strangerem *15*
  • Ľúbim ťa, Michael
  • veronikak

MJ Videoklipy

Ahojky chci se Vás zeptát jestli náhodou neví někdo proč se tu mažou videoklipy Michaela ??? :-( *9* *9* Měl tu přes dvěstě videoklipů a ted jenom 177.Nechápu proč a kdo to maže,ale je to velká škoda protože klipy jsou moc hezké ! Prosím jestli to někdo ví budu moc ráda,když mi to napíše.Jsem z toho velmi neštastná !!
    • thesimsa

Re: MJ Videoklipy

Je možný, že ty videa někdo vymazal z YT, tak to smazali i tady ..
  • hannah54miley59

pro fifinku

ty vole ses krava mno kdo souhlasí?já souhlasím sama se seboou.......................do prčic s reklamou!
  • dancitko

Mike

http://www.youtube.com/watch?v=y1On y-mJ4j4

http://www.youtube.com/w atch?v=tO82sxXBQkM
  • janikoz

Stardance

Včera v Stardance tancovali na Black or white. *14*
  • Si super i když tu nejsi mám tě ráda i presto jsem holka jmenuju se inna je mi 12 narodila sem.se v roce 2003 znála sem ho 6. Let proč musel přit vilečit svet a tákhle umrit píše se tu že ti selhalo srdičko kvuly dochtora co ja ných udelala pro tebe Kdybi si žil Jaj tet by sem se zavraždila za tebe ja tě miluju Majkle život mě nebavy bavilo by mě to kdiby si žil chtela bich Stebou mluvit jako duch s človekem jako lisa márie presleyova mluvila s michaelem jacksonem a nebála bi sem se obejmula by sem tě dala bi sem ti pusu
    • Přímo Ják víš chtěla bych ho vidět moc ale ale nežije zavraždila bych sem se za něj ale byl hodny nebesky anděl a byl kral popu(King Of Pop) ale ja ho měla za brachu jak sem byla mala moc se mi libi milaček a jestli mi nevěřite tak mi nevěřte a eště něco a on neměl hodně plastik jenom dvě podle mě ale i love you michael jackson
  • Pro Fans

Ahoj Fans. Víte že Mj chystá nový album? A Jeho klip k Thrilleru byl v Anglii zvolen nejlepším? A taky budou vycházet jeho starý singly vždy s klipem!!!!
  • lask1

Michael

Zaujímavá otázka a ešte zaujímavejšia odpoveď.

TV GUIDE: Myslíš si, že jednoho dne kolem nás budeš chodit bez převleku?
    MJ: Já se převlékám z různých důvodů. Rád studuji lidi - jako moucha na zdi. Dokonce i když jsou to dvě staré dámy sedící na lavičce nebo děti na houpačce. Protože já nevím jaké to je žít život jako oni. Jednou jsem byl v obchodě s muzikou a byly tam 2 dívky, které se o mě bavily nad mým albem. Já stál těsně vedle nich. To bylo úžasné. Líbilo se mi to. Ale když jdu ven jen tak, nebavím se. Lidé mi říkají "Proč prostě nejdeme na nějakou párty?" Jakmile tam však vejdu, je konec party. Alespoň pro mě. je to jejich party a všichni mi ukazují vizitky a říkají: " Pamatuješ si mě? Potkali jsme se tam a tam ..." a já říkám: "Ne, nepamatuji se." Já si to tam prostě nemůžu užít. Pořád hrají jen moje písničky. Nepřišel jsem sem proto, abych slyšel svou vlastní muziku. A najednou všichni křičí: "Tancuj!" No, já bych rád pro změnu viděl tancovat vás.
    • torema

Re: Michael

To je síla, takhle kdyby stál Majky vedle nás a my to nevěděly. No tak by vlastně nic nebylo, protože by jsme to nevěděly. Ale pro něj docela zajímavá situace. A hlavně měl v převleku aspoň trochu svobodu.
      • lask1

Re: Re: Michael

Slobodu mal v tom, že bol nezávislý umelac a mohol sa sám rozhodovať, ale v tom aby sa mohol prechádzať po svete a po uliciach v tom slobodu nemal.

Kedysi v telke povedali, že to čo bolo normálne a bežné pre neho, to nebolo bežné pre nás a naopak čo bolo normálne pre nás nebolo normálne pre neho.
        Od malička sa stretával s hviezdami šoubiznisu.

Je v tom kus pravdy.
    • luciq-dc

Re: Michael

no to je pěkný chodit v převleku..třeba si představ že někdo byl v americe a tam si říká " kéž bych tak viděl/a michaela jacksona..." a on stojí vedle něho a usmívá se :) pak chudinka fanoušek odletí zdrcený... *1*
  • baluska1

BILLIE JEAN

HOLKY V SOBOTU JSEM BYLA POPRVÍ V TANEČNÍ..A VE TŘETÍ ČÁSTI JSME TANCOVALI DISCO MAZURKU NA BILLIE JEAN..TAKŽE PARKET BYL MŮJ..KDYBYCH NEMĚLA PODPADKY..OKAMŽITĚ BYCH TO TAM ROZJELA..AE BOHUŽEL PERKETY BYLY NALAKOVÁNY A KLOUZALO TO..AE ZASE JSEM MOHLA DÁT MOONWALK..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit