Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anka6959

king of pop

michael zustane navždycky králem popu tenhle titul mu nikdo nemůže vzít a nějakej pitomec tipu ROBBIE WILIAMES který dokázal uplný hovno si to nezaslouží *16* *16*
    • majka096

Re: king of pop

přesně tak!! ňákej robbie williams nedokázal ani zpoloviny to co *14* Majkí *14* takže nevidim důvod aby byl zrovna on králem pou!!MAJKÍ FOREVER!!! *14*
      • anka6959

Re: Re: king of pop

konečně někdo normální.ale nechápu proč mu ho chtěj dát?? *16* *16*
        • skih

Re: Re: Re: king of pop

r.w. je nicka,to souhlasím!! *5* *15*
    • pajka52

Re: king of pop

souhlasím s stebou!!
  • tea301

ahoj

ahooj lidi sem tu ale počítám že za chvilu mě mamka vyrazí!!máme dneska třídní schůzky jej!!no ale snad to dobře dopadne! *15*
    • dancitko

Re: ahoj

jo mi je taky mame dneska
    • mrs_jackson

ahoj jej tak to nezávidim *15* *15*
    • bajush

to se máš, že už to budeš mít za sebou. my máme rodičák 20. a dost se toho obávám *15*
    • paige7

my máme taky dneska v 16:30 *15* to bude *1* bavení v hodinách a vaše dcera nechápe matematiku a pak mamce řekne můj školník jaký se mi líbí kluk ne *15* *15* *15*
      • anet.k

Re: Re: ahoj

mno tak v hodině se byví každej *15* ale prej já se málo hlásím v hodině *9* náhodou dneska jsem byla zkoušená ve dvou předmětech. ale na ten druhej sem nechtěla. mno *4* naštěstí jsem dostala dvoujku *3*
        • bajush

Re: Re: Re: ahoj

učitelé toho chtěj, neustále něčím překvapujou... my psali laborku z fyziky a museli běhat do schodů, aby jsme zjistili svůj čas na výpočet výkonu *15* *15*
      • zuzanka666

My jsme měli včera a všichny učitelky mě chválí *15* Dokonce i angličtinář což nechápu *15* Takže byl tata nadšenej a dal mi prachy na knížku MJ *14* *14* *15* Před chvilou jsem si jí byla koupit *14* *14* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: ahoj

ahoj =) tak to máte nějak moc hodný učitele ne? *7* nebo ty jsi tak hodná *7* *15* *15* *15*
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: ahoj

Já jsem strašně hodná *15* *15* Prostě se moc dobře učím *15* a zítra nám škola úplně odpadne takže pět dnů volna *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

nekecej *4* mno fšak já jsem taky moooc hodná *4* *15* *15*
    • polinka

Ahojky. no mě čekat třídní schůzky až ve středu... *15* ehm... už se těšim *15* *15* *15*
      • anet.k

mno to u nás byly v úterý. prej sem málo aktivní *9* ježdamane ti učitelé si toho navymejšlej *9*
    • anet.k

ahoj =) jak se máš? *4*
  • Punker

Jo jsou hustý.Já to vydržel číst celý a řval jsem smíchy aspoň minutu. *1*
  • zuzanka666

Give to me

Právě poslouchám bezve song vždycky když to slyším běhá mi mráz po zádech protože tu písen má spojeny s něčím z minulosti ale už nevím s čím *9* Moje srdcovka *14* *14* *14* *14* *14*
    • jackson1

Re: Give to me

Ahojky, tato písnička je úžasná, perfektní, taky mi běhá mráz po zádech když ji poslouchám *15* *14* *14* *14* *14*
    • zuzanka666

Re: Give to me

ten jeho hlas super.J love MJ forever *14* *14*
  • misuleee

Radost

normálně dneska jsem byla v CA a tam hráli Jackson 5 Christmas album *14* to byste nečekali co? *15* a dneska jsem jen tak náhodou zahlídla Vision mezi dárkama *15* *15*
    • thesimsa

Re: Radost

Náhodou ? *15* *15*
      • misuleee

Re: Re: Radost

náhodou jo *15* *15* Mamce to přišl poštou a já sem se pstě chtěla podívat co tam je ne *15* ale stejně jsem ani pořádně neviděla jak to vypadá,tkže překvapená jsem stejně byla *15*
      • mischicka

*15* jen tak náhodou se podívala mezi dárky *15* *15* já bych se asi nemohla připravit o to překvapení *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Radost

Přesně *15* vždycky mě úplně štve, když vím, co dostanu *15*
    • mischicka

Re: Radost

*15* *15* tyjoo se máš že dostaneš Vision *9* *4*
      • baluska1

Já jsem také chtěla Vision..ae to si koupím za peníze z vánoc..
  • To je fak \"Thriller\" nebo \"Off the Wall\"?

Michael Je fakt nej.............!!!!!!!!!!!!!! "One more chance" ! Jsi "Dangerous" nebo snad "Bad"? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anet.k

Kouzelný Neverland

Vsadím se, že jste většinu fotek neviděli, takže teď se na to každý povinně povívejte *15* (vtip) Jednoduše a stručně: KRÁSA ♥

http://photos-michael-jackson.elusiveshadow.com/categories.php?cat_id=58
    • jackson1

Re: Kouzelný Neverland

Moc, moc děkuji za krásnou stránku fotek, to budu mít snad na celý rok *14* *15* , než to prohlédnu... *15* *15*
      Taky mám tu písničku na mp3 *14* *14* *3*
      • anet.k

Re: Re: Kouzelný Neverland

mě šlo hlavně o ten Neverland a ne o celou stránku.
    • mischicka

Re: Kouzelný Neverland

ano madam *15* hned se na to podívám *15*
      • mischicka

Re: Re: Kouzelný Neverland

hustýý *14* tak tam se jednou podívám *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

já prostě k tomu nemám co dodat. fakt se nestačím divit, že tohle (nejen) všechno je Michaelovo *8* *14*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

http://photos-michael-jackson.elusi veshadow.com/details.php?image_id=4 875

Já tam chci být *14*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

jestli se tam nikdy nedostanu, tak chci aspoň, aby se mi o tom zdálo *15* aspoň by tam byl ještě Michael *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kouzelný Neverland

*14* *14* *14* já taky *15* *14*
  • janinkaa

úsměv

Ahoj, vždycky se mi líbilo, jak se Majký, když mluvil o dětech začal usmívat, ne jako nacvičeně, ale automaticky, z toho jde vidět, že žádnému dítěti neublížil, protože kdyby je zneužíval, zvážněl by, protože by si třeba vzpoměl jak jim ubližoval a oni řičeli, ale on je NEZNEUŽÍVAL ANI JIM NEUBLIŽOVAL NIKDY!!!
    Prostě, že se pokaždé od srdce usmál, když mluvil o dětech. *4* *4* *4* *4*
    • Re: úsměv

jj máš pravdu =)
  • jackson1

video

Ahojky, podívejte se na toto video.
    Michael trénuje svůj krásný hlásek
    *14* *14* *14* *14* *15*

http://www.youtube.com/watch?v=BAYBtgcdLdY&NR=1
  • janikoz

Plakát

Takže lidi, došel mi ten plakát s Mikem, je nádherný! *14* je z období Bad *14* a co jinak, jak se vám daří?
    • anet.k

Re: Plakát

to je ten, jak jsi měla na blogu? Ten je fakt krásnej :) Takovej velkej chci taky *1*
    • mischicka

To se máš *3* No já se mám celkem fajn až na to že celá třída na AJ nedonesla refert o oblíbeným zpěvákovi, zpěvačce nebo skupině *15* ale tak já už si to chystala jen sem nevěděla dokdy to má být *15* co ty?
    • kristynajackson

se máš *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit