Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronikak

Michaeli moc mi chybíš ! !

Michaeli nevím jak mám svojí bolest napsat moje srdce je na tísíc kousků rozbito.Michaeli 7.9.2010 to mu bylo už neuvěřitelních 14 let kdy jsem Tě mohla poprvé a bohužel i naposled vidět.Dne 7.9.1996 kdy jsi měl poprvé koncert v Praze a já stála před podiem byla jsem blízko u Tebe.Ten zažitek mám pořád v srdci bylo to něco krásnýho a na takový věci nedokáže člověk zapomenout! ! Tak moc jsem se na Tebe těšila,že Tě uvidím podruhé,ale bohužel osud to chtěl jinak.Tvůj koncert THIS IS IT by byl ten nejkrásnější všech koncertů těšil ses na své fanoušky jako my jsme se těšili na Tebe! !Michaeli každé ráno se probouzím s naději,že dnes uslyším,že žiješ,že jsi nás neopustil,že jsi tu námi.Tvá smrt mě pořád bolí nedokážu se s tím vyrovnat nevím co bude dál. Kdybych mohla a měla bych klíč do nebíčka,tak bych Tě s toho nebíčka ukradla zpět abys tu mohl být s nami s tvojí rodinou,ale hlavně s Tvýma krásnýma dětma !! V mém srdci jsi pořád a do mí smrti tam budeš.Už nikdy neuslyším Tvůj kouzelný úsměv Tvůj krásný smích Tvou roztomilou tvaříčku.Když se podívám na Tvojí fotku nechápu jak jsi to mohl vzdát a ze světa jít( já vím není to Tvá vina to ten nepřítel co přestíral,že je Tvůj přítel.Ty bys nikdy neodešel bez loučení nenechal bys své děti trpět vždyt jsi je tolik miloval! )Odešel jsi na lepší místo kde je láska a mír v nebíčku tam jde jsi neexistuje zlo.Kéž bys ses vrátil.... Však jednu věc vím,že jednou v nebíčku potkáme budu se za to modlit a prosit Boha aby mi to splnil.Michael I love you more and more i miss you you're always in my heart !!!♥♥♥♥
    • jackson1

Re: Michaeli moc mi chybíš ! !

Moc krásně si to napsala.... také mi Michael moc chybí, nám všem moc chybí.. *4* Michael se na nás dívá z nebíčka a usmívá se, nic ho netrápí a nebolí, určitě je šťastný..
      Nikdy na Michaela nezapomenu, je to ten nejúžasnější člověk na světě, jakého jsem kdy viděla, moc ho miluji, navždy nám bude chybět....
  • Ježííííísiiiiii

Ježis jak se vam muže libit vždyt je celej umelej *9*
  • Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/119566/michael-jack son-50-v-marnici-mu-ukradli-umely-n os.html
    • lask1

Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Potrebujú stály finančný príjem, tak píšu hovadiny aby na tom zarobili.
      To je celé.
    • simoona

Jak Majkí umřel tak o něm pořád bulvár píše ale místo aby psal o něm hezky tak oni o něm píšou hnusně že se nestyděj.Proč třeba nenapsli některý věci dřív který věděli,ne oni to musej napsat tet.Jsou už trapný a vůbec tomu nevěřim co oněm píšou.
      • bibi1

Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Přesně tak, jsou to hyeny mizerný.
        Čest jeho památce!!!!!
    • bibi1

Tak tohle je už opravdu vrchol, nemám slov. Kdy tohle zkončí? *9*
      • lina25

Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Uvidíme, co mu dle bulváru ukradnou zítra. Ani nechci pomyslet! Tohle už je fakt přehnaný. Jeho plodnost a sexuální život, už je dle bulváru asi nuda, navíc se teda zjistilo že má syna, po té co ho bulvár tímto zbavil titulu Panic nebo gay, tak se asi musí zaměřit jinam. Na jeho tvář....Co se mu kde rozpadlo, teď bude plnit titulky bulváru. Jak říkal Majký, dát na hromadu a zapálit!
        • lask1

Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Už z neho robia totálneho Frankenštajna.
          Možno že mal na hlave aj zips.
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Že měl na hlavě zip a k tomu na zádech spínač vyjde zítra:) Musíme jen vydržet:)
            • lilonely

Re: Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

A když otevřel pusu, tak mu z ní vyšlehl fialovej laserovej plamen *9*
            • lask1

Možno že mal aj tretie oko. *3*
        • lina25

Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

Navíc dost pochybuju, že by jeho tělo nebylo hlídané!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Tohle už je bez komentáře... Bulváre, bulváre

To by normálneho človeka ani nenapadlo napísať takú hovadinu, že si nos priliepal lepidlom.

Dneska sa aj nové zuby robia tak, že sa zub napevno priskrutkuje do kosti.
            A on si bude nos lepiť na chsicht.

Čo si už myslia, že sme slabomyselný, že takej hovadine uveríme.
            • lask1

Re: Lina25

Ale na to už existujú aj doktori, ktorý sa na to špecializujú.
              Ale im už asi nie je pomoci.
            • lina25

No, ono už se dlouho ví, že v Blesku nejsou normální.... Ale musím říct, že tohle mě fakt překvapilo, co vyplodily. A to jsem si myslela, že už mě nic překvapit nemůže
  • baluska1

Halo

Tady je teda mrtvo. Krom Jacksonky a Mrs_Jackson a mě je tu ještě někdo?
  • jackson1

Další nová píseň ..

Ahojky holky, jak se vám líbí Michaelova nová píseň Keep Your head up *14* , je úplně boží, prostě nádherná, Michael tam má tak krásně jemný andělský hlas *4* *14*....
    http://soundcloud.com/tracks/search?q=michael+jackson+keep+your+head+up

pouštím si ji pořád dokola je úžasná *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14*
    • misuleee

Re: Další nová píseň ..

jo je dokonalá *14* *14*
    • anet.k

Re: Další nová píseň ..

Už to tam zas jde? Včera mi to nešlo, ale možná je to tím, že už jich je tam několik navíc. Fakt krásná =) Taky ji poslouchám pořád dokola a díky Thesimse ji mám i na mp3 =) *15*
      • anet.k

Re: Re: Další nová píseň ..

koukám, že tam už je to taky na stáhnutí
  • Jackson je stroj

O Jacksonovi se rika ze dosahl vseho!nejde dosahnout vice v hudbe,v klipech,v koncertech,ve skladani hudby voblekani,v albech a nevim co jeste,byl tak dokonaly ze ho nekteri brali jako ze je z jine planety.Beat it,thriller a dalsi jeho skladby nelze prekonat,dodnes to nejde.za doby thrilleru vypadal proste on se dostal diky nejvetsimu talentu co clovek vubec muze mit tak se dostal ke stropu hudby,lepsi nez Jackson nejde byt.
    • zzj

Re: Jackson je stroj

nikdo nebude lepsi nez MJ a kdyby jj jako ze nn tak by to uz byla jenom kopie.... MJ je original !!! Jako original se narodil a jako original zemrel !!! to si pamatuj te !!!
      • sasa87

Re: Re: Jackson je stroj

tak tom máš pravdu Mj byl a pořád bude originál.Neznám nikoho kdo by MJ překonal,hodně lidí ho kopíruje a nebo jsi z MJ dělají srandu a to by neměli dělat.Ahoj lidičky
        • zzj

Re: Re: Re: Jackson je stroj

jj porad ho napodobuji a delaji si z neho sradnu !! a ted co umrel tak si pres neho delaji reklamku ale na me ty jejich lacne tryky neplati !!! *3* *15*
      • majka111

Re: Re: Jackson je stroj

moudrá slova.MJ je originál!!!!!! *3*
        • zzj

Re: Re: Re: Jackson je stroj

jj je to ORIGINAL !! *4* *14* nas original !!! *15* *15*
          • majka111

Re: Re: Re: Re: Jackson je stroj

jj přesně náš *15* *15*
  • zzj

55 000

vzpominate jak jsme rekli ze uctime MJ narozeni tim ze dame do noveho roku 55 000 ? *15* *15* no tak jestli je chceme uctit tak bysme si meli pohnout *15* *15*
    • mischicka

Re: 55 000

čteš mi myšlenky *15* *15* taky sem to sem chtěla napsat *15* no včera se to tu rozjelo dost dobře tak snad to bude i pokračovat *15* máme už jen dva týdny *15*
      • zzj

Re: Re: 55 000

no my jsme zeny mnoha schopnosti tak verim ze snad jj *15* *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: 55 000

jakoéu např schopnost máme? *15* *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: 55 000

no s velkou laskou umime mluvit o MJ trebas cely den!! *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: 55 000

to jj *15* *15* Michael dela divi no!! *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: 55 000

toď schopnost nade vše *15* *15*
  • ...génius s talentem a ohromným srdcem...

Bohužel musím podotknout, že všichni žijeme ve společnosti, toužící pouze po senzacích a úspěchu svém vlastním na úkor druhých, ať už méně či více slavných.O čem je řeč?
    Jistě všichni tušíte, že se zde hovoří o novinářích, hledajících nikoli pravdu, kterou by nám všem mohli osvětlit (a nemusí se to tíkat pouze osobností jako je MJ), ale jen pouhou senzaci, která lidi posadí na zadek.Proto nikde nepřečtete pravdu, jako např: pravdu o nemoci VITILIGO.Proč noviny neotisknou článek, kde by se psalo o této nemoci, kterou MJ trpí a kvůli které vypadá tak jak vypadá.To jsou všude pouze info o jeho stovkách operací a "bělení kůže" apod.Proč nikdo nenapíše, že tato nemoc která ho zastihla již koncem puberty způsobuje, že se mu na tmavé pleti tvořili bílé skvrny, které se za ty léta spojili.Že nemůže kvůli této nemoci na slunce také nikde nepíšou, natož o tom že kvůli tomu nosí roušku a občas deštník.Protože paprsky slunce mu můžou způsobit rakovinu kůže...
    • Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...

Je to Genius. Prevratil pop muziku "naruby". V najlepsom slova zmysle.
      A tiez ma udivuje ze jeho "kritici" nechcu vidiet jeho srdce. Nechcem im krivdit ale natiska sa mi myslienka ze maju oci na svoje peniaze. Pozrite sa na Michaela v rokoch 85, 87, 93 všimnite si jeho oči jeho usmev - toto dokaze zly clovek? Zmenil sa po tych hroznych obvineniach. No ja si myslim ze to bolo premyslene ako podlomit jeho stastie. Niekto s tym zacal a ostatni sa uz pridali. Je predsa nadmieru tazke celit takymto vaznym obvineniam. Bola dokazana jeho nevina. Aj o tom pisali media. Ale ospravedlnil sa mu ten kto ho pred rokmi PRVY krivo obvinil? Na to sa zabudlo?
      Tak mu prajem pekny den - a radsej ho nikdy nestretnut... *4*
      • Re: Re: ...génius s talentem a ohromným srdcem...

Este by som chcela pripisat ze Michaelovo miesto v tomto svete je na Slnku.

Michaelovo miesto je na Slnku.

M ichaelovo miesto je na Slnku.Je to cista dusa a svojimi vynimocnymi skladbami vsetkych fanusikov dovedie k Slnku tiez.
        Snad by to bolo prinosom keby pracovnici tychto stranok odoslali nase komentare k Michaelovi. Prajem mu nadalej silu a nadsenie na originalnu tvorbu. Prajem mu vela Lasky.
  • janikoz

vánoce

Ahoj holky, taky se tak těšíte na vánoce, jako já? Nemůžu se dočkat toho alba Michael *3* *1*
    • mischicka

Re: vánoce

*15* já se teším tak normálně... *15* prostě si dáme dárky budem koukat na pohádky (až se to rýmuje *15* ) no nwm... to album si asi jenom stáhnu páč se mi nechcou utrácet peníze za něco, co Michael stejně možná ani nechtěl vydat... *15* ale už se těším *15*
      • misuleee

Re: Re: vánoce

Přesně tak *15* album jsem si stáhla, ale kupovat ho nebudu......Na Vánoce se moooc těšíím ! *15*
    • veronikak

Já se na Vánoce se vůbec netěším protože bez Michaela to není ono :-( *9* Když tu byl Michael tak Vánoce byly jiný veselejší i když Michael byl na jiném místě země koule. Ted tu není a Vánoce jsou moc smutný *9* *9* Michael Vánoce moc miloval letos jsou už druhé Vánoce bez Michaela !!!!!!!!:-( *9* *9*
    • zzj

ahojik *4* no ja se zatim jeste nejak netesim *15* Vanoce me moc neberou *15* *15* no ja uz ho mam stahli tak si ho kdyztak tez stahni *3*
  • veronikak

I LOVE YOU

I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥I LOVE YOU FOREVER ♥♥♥ MY SWEET ANGEL ♥♥♥ I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ R.I.P. ♥♥♥ KING OF POP ♥♥♥ L.O.V.E.♥♥♥ VERONIKA FROM CZECH REPUBLIC ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • Re: I LOVE YOU

:( Michael is the best best best best best!! :( ♥♥♥love him!:*** *9* *14*
    • janikoz

Re: I LOVE YOU

pěkně řečeno, líp bych to napsat nedokázala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit