-
Quincy
Dneska má narozky Quincy Jones *3* Tak vše nej pro něj *3* *14* -
grammy award
Dvě nejstarší děti Michaela , Prince a Paris, příjdou osobně na předávání cen Grammy a převezmou cenu za celoživotní dílo svého otce.
Budu to sledovat *14* *14* *14* -
-
Re: grammy award
jo já taky, ale budu kvůli tomu muset vstávat ve 2 ráno... *9* *15* -
-
Re: Re: grammy award
ale v tv progamu psali, že to má být 23:45 nebo nějak tak na čt 2 -
-
Re: Re: Re: grammy award
jo ale to je sestřih a to budou dávat 1. února ve 22.15. Přímý přenos začne 1. února ve 2.00. *3* Ach ten posun času *15* -
-
Re: Re: Re: Re: grammy award
aha to jsem nevěděla a bude to na čt 2? Ve 2 hodiny v noci 1 února? \to si musím nastavit budíka *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: grammy award
jj 1. února 2.00 ráno na čt2
-
-
-
-
-
-
cd
psali v bravu ze v listopadu ma vyjit nove cd dosud nepouzitym materialem MJ s nazvem 7even *4* a pak jeste dalsi ale ty az pozdeji! tak nw jestli je to pravda ale mohla by zhe ? *4* *14* -
-
Re: cd
to by bylo supeeer *3* *15* *4* *14* -
Re: cd
album 7even mělo vyjít už dřív, ale nevyšlo, nevím proč... taky prý vyšlo CD This Time, ale jenom v USA... ale nejsem si jistá, já v tomhle mám tak trochu zmatek... -
-
Re: Re: cd
ale doufam ze to vyjde i v CR *4*
-
-
-
ahooj
ahooj lidi!! jak se máte? doufám že tak dobře jako já ! dneska se mi zdál uplně úžasnej sen s michaelem! vůbec ho nechápu ale byl nádhernej! krásnější sen jsem ještě neměla! a to sem těch snů zažila už myslim dost!!
SEN
šla jsem k nějaké babě..ani nevim kdo to byl...pro rady jak vyvolat člověka!! dala mi jakýsi bylinky a šla semdomů to hned vyzkoušet! udělala sem přesně to co mi řekla a nalila to do červené mističky rozmíchala to a vypila to!(takl nějak nechápu na koho to mělo učinkovat když sem to vypila já.. *15* )a jak sem to vypila prostě se mi v pokoju objevil michael! vůbec tomu nerozumím!stála sem tam hleděla na něj a on vypadal že nechápe kde je!! byl uplně krásnej měl na sobě to co měl v Bad a vypadal i tak mladě! -
-
Re: ahooj
to ti fakt moc závidím *14* takovej chci taky =) ale mě by stačilo kdyby se před mnou objevil aniž bych něci vypila *4* *14* -
-
Re: Re: ahooj
jo to mě taky!! *15* nevim ptoč jsou některý sny tak moc komplikovaný! *15*
-
-
Re: ahooj
(roshodně nebyl v těch letech co umřel ikdyž to nebyl na život vůbec vysoký věk! *9* )stála sem tam koukala na něj a on se rozhlížel po mém pokoji a všiml si plakátu na stěně a šel k němu! potom sme hned seděli u stolu(nevím jak sme se tam dostali..protože některý sny jsou hrozně zamotaný)a on si prohlížel jakýsi časopisy co jsem měla na stole kde byl na všech fotkách on(vůbec nevím že takový nějaký časopis mám kde by byl na každé fotce a nebylo tam žádný psaní ..a kevšemu tři ty časopisy..no ty časopisy vypadali spíš jako album)prohlížel si je a sledoval každou! přitom sem ho nezpouštěla z očí..zvláštní moc sme nemluvili..a zastavil se na jedné stránce..byla tam fotka z the way you make me feel a dirty diana a dal mi to doruk! řekla sem mu že na těh fotkách vypadá uplně krásně! on se zasmalál a vzal další časopis! takhle jsme strávili listováním v časopisech půlku snu!(říkám ten sen nechápu *15* )
pak jsem si pouštěli písničky, tancovali zpívali dělali nepořádek! pořád jsme se smáli(uplně to vidim živě jak z toho snu..chtěla bych aby se mi zdál alespon ještě jednou)ale přetali jsme když si michael všiml na jedné fotce co mi vysí v pokoju nápisu 1958-2009..nechápal to! pořád se mě ptal co to je a já sem mu řekla o bylinkách co mi dala ta baba v obchodě a ukázala jsem na tu červenou misku! on ekl že to není správné že když umřel(což vůbec nechápal)by tu už neměl být! rozhodli jse se, že se napije a že tím možná zmizí! nechtěla sem aby to udělal ale on si na tom stál a nechtěl slyšet nic o rozmlouvání nebo přesvědčování! když držel tu misku v rukách chtěůla jsem se probudit ale nevím jak prostě to nešla chtěla sem být sním! ještě než se napil zeptal se mě:
,,JAK?" tuhle otázku sem nečekala a nechtěla jsem mu odpovědět ale on se pořád ptal dokola tak sem mu to řekla jak umře! pomalu se z toho složil že ho zabil člověk kterému věřil! pak se mě -
-
Re: Re: ahooj
zeptal jestli nevím jak se mají jeho děti..zavedla sem ho k počítači a řekla at si přečte to co píší že já nemám na to abych mu to říkala! díval se i na to video s pohřbu jak tam Paris o něm mluvila ..všimla sem si že si utřel slzu! pak mi poděkoval ............
vzbudil mě budík! já bych ho v ten moment lidi hodila nejradši z oka že sem neviděla jak to dopadlo!! ale já ten sen prostě nechápu!§ často se mi zdají tak domotaný sny!! ale tenhle byl ze všech nejlepší!! uplně sem cítila jako bych sním doopravdy byla!! *14*
I LOVE YOU!! *14* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: ahooj
a víš jistě že to byl sen? nezjevil se ti náhodou? *15* ten sen zní jako skutečnost *14* *14* *14* *14* KRÁSNEJ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
no...to kdyby se mi zjevil doopravdy by bylo samozdřejmě úžasný ale já bych se asi zjevila tay kdyby viděl můj momentální bordel kterej ted uklizim v mim pokoju!! *15* *15* naštěstí to byl odpravdu jen sen!! *15* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj
mno mě by byl bordel jdno hlavně že bych ho viděla *15* *15* *15* *15* ale jemu by to asi jeno nebylo =) *15* *15* *15* mno ale ten sen je fakt úžasnej *14* takopvej chci vážně taky =) *14*
-
-
-
-
-
-
KING OF POP
kdo nezná Jacksona nemuže soudit jaky je. kdo nezná jeho životopis,nemůže vědět jaky byl. viděl jsme i zfilmovaný životopis Michaela Jacksona který je fakt užasný. škoda že ho nedávají na českých TV (možná že už se někdy u nás objevil ale nevím o tom).viděl jsem ho už hodně dávno na VHS.už ani nevím jak se to jmenovalo ale vím že to bylo na dva díly.jestli o tom někdo něco ví tak prosím napiště na mail (Dr.Rom@atlas.cz) -
Velikonoce
Majku,přeji ti pěkné velikonoce a ne abys děvčata v nebi moc vypleskal *1* samozřejmě všem přeji krásné velikonoce..jo a dávejte všichni bacha na kluky.. *1* *3* -
huj
Ahoj jak se máte? -
-
Re: huj
ahoj =) já se mám uspokojivě =)
koupila jsem si this is it =)
jsem tu po dlouhé době =) protože jsem se věnovala víc svému blogu =) *4* -
-
Re: Re: huj
Já jsem také vcelku uspokojená-:),po dlouhé době-:).Jo a to znáte ten film" Vím,že víš,že vím?" -
Re: Re: huj
Já jsem tu také dlouho nebila..vlastě se jen kouknu co je new v Napsali o mě a pak zase jdu..
-
-
-
......
je tu vůbec někdo?? *15* víte co? dneska sem jela tramvají s klukem, který měl klobouček a Thriller Jacket!!!! *14* *15* -
-
Re: ......
*15* já tu sem *15* to máš fajn, taky bych chtěla jet s klukem s kloboukem *15* My zas dnes měli děják a probíráme umění po rozpadu ČSR takže jazz a když učitelka řekla " poslechnem si další" tak jeden kluk řekl "Michaela Jacksona" *9* no tak to mě celkem rozčílilo.. nakopat těm kreténům u nás *8* *9* *15* -
-
Re: Re: ......
sem věděla že tu budeš ty *15* jo někteří šmejdi mě hodně se*ou (sorry) *15* viz výše *16* -
-
Re: Re: Re: ......
*15* *15* Njn... já sem teď očekávaný návštěvník *15* někteří sou fakt dementi s prominutím *15* a jak se máš? -
-
Re: Re: Re: Re: ......
fáájn *15* ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
tak též *15*
-
-
-
-
-
-
king of pop
michael je proste jednicka,byl a vzdy bude.je to hvezda co nikdy neuhasne.mam ho strasne moc rada,doprovazi me uz skoro 15 let a diky nemu jsem to co jsem.pred 11 leti jsem mela moznost ho videt a nikdy na to nezapomenu,byl to nejstastnejsi,nejlepsi,proste nej den v mem zivote.chtela bych ho jeste jednou videt ale osobne,podat mu ruku a rict Michael,thank you for evrything you have done for me.snad se mi to nekdy splni *3* *3* -
Prosím, pomozte
Sháním noty na jakoukoli jeho píseň. Je to k zbláznění, tak kdyby jste někdo o nějakých věděli/měli, prosím, zašlete mi je na mail, nebo hoďte odkaz. Děkuji
PS: Michael není zpěvák.. Michael je celý život *14* -
-
Re: Prosím, pomozte
www.osobnosti.cz
tam máš všechno *5*
-