-
neeeeeeej
je to vyyyyyyyyyyyyybornej spevak!!! *14* *14* *14* -
?
holky nevíte čim to je že se mi nejde přihlásit?? *9* -
-
Re: ?
mas dobre heslo???jinak mne nic nenapada... *9* -
-
Re: Re: ?
řekla bych že jo...když se přihlásim, naskočí mi jen muj profil ale přihlášená nejsem *9* -
-
Re: Re: Re: ?
tak to netuším *9*
-
-
-
-
:-)))))
Čau lidi, konečně víkend, co?! dneska má být krásně, tak si to užijte!!! *4* *4* *4* -
-
Re: :-)))))
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: :-)))))
jak se máš?nuda, co... *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: :-)))))
že jo stráášná *15*
-
-
-
-
výška...
...měřil 178 cm a né 180 !!!!!§ *8* *13* -
-
Re: výška...
my víme *15* -
-
Re: Re: výška...
jj *15* -
-
Re: Re: Re: výška...
A není to ve výsledku jedno? 2 cm sem, 2 cm tam... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: výška...
může se to zaokrouhlit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: výška...
jaaasně tys to zakončila *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Šiřme Michaelův odkaz dál
I já patřím k těm, kteří kdysi nechápali, co lidé na Michaelu Jacksonovi mají (vyrostla jsem na jiné muzice) - a tak jsem to začala zkoumat. V té době jsem narazila na onen dokumentární film, o němž se v diskusi několikrát zmiňujete - a uvěřila jsem jeho čisté duši, jako většina z vás. Život šel dál a já na Michaela Jacksona zapomněla. Až teď, když ani po jeho smrti útoky hlupáků ovlivněných bulvárem nepřestaly, vrátila jsem se k tomu, čím byl - a pochopila jsem, že právě svou smrtí v relativně mladém věku, smrtí, která má prvky mučednictví, dostává to, v co věřil a co dělal pro svět (jeho úžasná charitativní činnost), úplně novou sílu, protože teď, stejně jako já, ucítí řada lidí potřebu zvednout jeho planoucí pochodeň a nést jeho odkaz dál...
Nadchla mě jeho řeč, kterou pronesl na Oxfordské univerzitě:
http://www.michaeljacksonweb.cz/oxf ord.htm
(kdyby nefungoval odkaz, zadejte na Seznamu: michael jackson interview., je tam stránka s přepisy celé řady jeho rozhovorů)
V jeho řeči jsou krásně formulovaná práva dětí, jak je cítí, i apel na to, abychom se pokusili usmířit se s rodiči a svou láskou je naučit milovat, pokud to sami neuměli...
Sama jsem dělala několik let projekty na vylepšení vztahů ve třídách - a pak jsem se nechala trochu znechutit pedagogy, které to spíš obtěžovalo, zatímco já jim chtěla pomoct... Michael mi ukázal, že jsem neměla hledět na dospělé a jejich reakce, ale mít na mysli jediné, je-li šance, že to aspoň nějak pomůže aspoň na chvíli alespoň nějakému dítěti (že se bude cítit aspoň chvíli šťasné), má to smysl...
Vážení a milí, teď je to na nás a Michael se na nás dívá odněkud shora, drží nám palce a říká svým nezaměnitelným hlasem: "I love you..." -
-
Re: Šiřme Michaelův odkaz dál
po přečtení fakt klobouk dolu,nááááááádhera,asi to pošlu všem znamým ať si to každý vezme k srdci! -
-
Re: Re: Šiřme Michaelův odkaz dál
... To je skvělý nápad, je to jediná věc, která dá jeho smrti smysl - když co nejvíc z nás se nějak změní k lepšímu, udělá nebo začne dělat něco, co by byl bez té smrti neudělal...
-
-
Dala jsem si do záložek vše z odkazu. Je tam toho víc a budu si to postupně pročítat a něco z toho si půjčím na web. -
A brečím jako blázen. Nádhera ,co jsi napsala.
To je přesně to co by se teď mělo dělat.
Zvednout jeho pochodeň. -
Moc krásný, nádherný a já bulím jak malá holka :-( -
Z tvého příspěvku mi přeběhl mráz po zádech.... Nádhera
-
-
Komentář
Fanoušci, prosila jsem vás o komentář do knihy, ale chtěla bych vás požádat i o komentář, který by se týkal bulváru. Pokud chcete, abych váš koment vložila do knihy, tak můžete napsat hezký o Michaelovi, ale právě teď píšu o bulváru, tak by se mi hodil nějaký k tomuto tématu.
Můžete mi je posílat do vzkazů, děkuji... -
Ahojky
Ahoooj po hooodně dlouhý době. Tak co jak se máte, co je novýho, co děláte??? *15* -
-
Re: Ahojky
ahojiik *4* no jako vzdy co ty? *15* *15* no ja osobne se ucim a ucim a ucim ale nadevse myslim na MJ *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky
no já se mám fajn. taky se pořád jen učim a učim. já tak nesnášim fyziku my totiž furt něco píšem. no já taky pořád myslím na MJ. jednou jsem se byla podívat v jednom krámku a tam měli boty s Michaelem. byli kráááásný. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
koupila sis je? *15* *15* no fyzika a ja no to nejde dohromady a chemie uz vubec!!! a je toho vic *15* *15* ale nic si z toho nedelam *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
nn boužel nekoupila, ale byli krásný!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
kolik stali? *4*
-
-
-
-
-
-
gerrille
Sice se tk trochu zbláznil ,ale jinak byl úžasnej Best dance ,best music a koukněte se na jeho životopis tam máte důkazy ;) -
pa
dobrou noc =( -
Nova
Že ty bludy píše blesk mě nepřekvapí, ale že už to daj i do zpráv, to jsou ale hovada. *10* -
-
Re: Nova
To sa asi mýliš.
V správacch bolo, že Miki dostal cenu,
vo Viedni. Nie bulvár. -
-
Re: Re: Nova
Bylo to tam, říkal to Rey, o té ceně mluvili na Nově jen okrajově, hlavně je zajímali ty drby.
Pěkně o něm mluvili na ČT1.
-
-
Re: Nova
mno přesně teď sem to sem chtěla napsat..sráči..takový sračky do novin..tomu se říká úcta zemřelému?? *9* kreténi..takový lži..ať všichni zkončí v pekle *16*
-