-
Ahoj :)
Ahoj holky. Blíží se 25. Náš nejsmutnější den v měsíci *9* Jinak jak se máte? *4* -
-
Re: Ahoj :)
Ahojky.25.nenavidím vždycky zapálím svíčku a vzpomínám na to když tu byl Maiki s námi. *9* Jinak se mám docela Bed protože nám naše učitelka dneska řekla že na konci roku půjdeme se podívat na pitvu.Opravdickou!To není jen pitvání žab nebo žížal ale člověka tak jako pitvaly Maikiho *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ahoj :)
Taky určitě zapálím svíčku. Mám takovou velkou svíčku, kterou zapaluju, když zrovna myslím na Michaela, nebo když mu chci něco říct. mám takovou červenou svíčku. :) -
na pitvu?! Je ta učitelka normální?! V tomhle věku byste pitvu fakt vidět neměli. Mě to stačilo na videu a to jsem se na to ani nekoukala. Stačilo mi jenom ten první řez a... to byla živá bytost a když s ní potom takhle zacházej, fakt je to jako... -
-
Re: Re: Re: Ahoj :)
Nemocnice návštěvy pitvy zrušila ale prý je zase povolila.Já tam stejnak nepujdu takže v poho ale pro nás jako budoucí zdravotnické asistenty je i tohle součást vzdělání i když je pravde že bychom tam na konci prvního ročníku jít namusely *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj :)
aha, to jsem nevěděla, že studuješ zdravotnickou školu... ale stejně... myslím, že je to i proti soukromí toho člověka... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj :)
Já si ale myslím že když tam půjdeme tak nepůjdeme přímo na pitvu ale jen na pitevnu,i když tam asi tělo bude.Ale už se o tom nechci bavit *9* .Každej říká jak je zdravka děžká a mě to příjde strašně jednoduchy asi tak jako pro Maikiho tancování *15*
-
-
-
-
Ahojky. No, pitvu člověka ti vůbec nezávidím.. To bych se radši hodila marod. Ale teď se mi zalíbila fakt moc We are the world 25. Sámo, že ji mám i v mobilu a včera jsem ji v autobuse poslouchala. Když přišel refrén a začal zpívat Michael, měla jsem takový divný pocit. Nevím proč, písnička je to hezká, ale kdyby tam Michael zpíval s nima živě, bylo by to lepší...
Jinak k 25. Hmm, to budu vzpomínat, jak před 8 měsíci nám MJ odešel.. Ale co teprv budete dělat, až to bude rok od jeho úmrtí? -
-
Re: Re: Re: Ahoj :)
Asi se hodím marod. *9* We are the world 25 je fakt krásny,i když už u něj nemohl Maiki být fyzicky.Akorát by tam nemusel rapovat kanal West po tom co řekl o Michaelovi.A vyte že až to bude rok tak v ten den se bude rozdávat asi vysvědčení *7*
-
-
-
-
me se tak moc libi je hezkej a velmi sexy......... kdyz bylo v te dobe Bad
-
xd
kokot zhebl *1* doufám že hodně trpěl *15* *15* *15* *15* smrad zasranej *1* -
-
Re: xd
Přesně souhlasim se všema. Když ho nemáš rád tak si ho neměj, ale nekaž tady stránku, která je pro fanoušky,kteří ho mají rádi. Podle toho co tady píšeš je výrazně vidět tvá podprůměrná inteligence, která vypovídá za to, že jsi nějakej malej fakan, protože tohle by nemohl napsat normální dospělej či dospívající člověk. Takže když se ti nelíbí tak odsud táhni :) Sbohem :) *14* *14* a jinak Michael je nejvííc *14* *14* -
CO TO MELEŠ???? KÉŽ BY TED TY CHCIPL!!!
A DUSIL BY SES!! *16* -
Jo, Veronikak má pravdu a když se Ti Michael nelíbí tak sem nelez *16* -
Komu nadavaš ty chudáku Michael není žadný k..... *13* *13* podívej se na sebe ty špíno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
pa
ja valím tak pa =) *4* -
-
Re: pa
ME TOO,PÁ *14* -
Re: pa
papacek
-
-
MJ je SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR
Michael Jackson je SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR (nejlepsi pisnicka je podle mne they don't care about us) je uplne boží a strasně moc bych se snim chtela setka i kdyz vim ze to asi nepude protoze je mi teprve 11 roku a chtela bych poprosit jestli by mi nekdo nemohl poslat na můj e-mail fotku a podpis ............ jestli nekdo odepíše že pošle tak napíšu e-mail moc děkuji *14* *3* *15* *4* *3* *1* *1* *4* -
-
Re: MJ je SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR
NN nejlepší písnička je HEAL THE WORLD -
Ahoj Jacksunko, dřív jsem měla Michaela taky moc ráda a mám spooooustu materiálů o něm... plakáty, články atd... ráda Ti to daruju, jsi z Prahy? Pa Pim. -
JJ... *14* Michael Jackson Je SKVĚLEJ,ÚŽASNEJ,DOKONALEJ a plostě BOŽÍÍÍ ! ! ! *14* *14* -
Je naprosto geniální....jen vypadá jak baba a je starej....teda zas tak hrozný to není....Hugh Laurie je lepší...a to O MNOHEM VÍC!! -
-
Re: Re: MJ je SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR
ne není je skoro stejně starý(jen o rok mladší) a je to pako pako pako pako pako paqko pako pakopakopakopakopakopakopakopakopak opakopakopakopakopakopakopakopakopa kopakopakopakopakopakopakopakopakop akopakopakopakopakopakopakopakopako pakopakopakopakopakopakopakopakopak opakopakopakopakopakopakopakopakopa kopakopakopakopakopakopakopakopakop akopakopakopakopakopakopako *5* *16* *9*
-
-
-
MTS
už jsem si tu dlouho nedělala reklamu tak t musim napravit... *15* *15*
no tady http://my-angel-michael.blog.cz/1011/much-too-soon-plna-verze máte celou verzi Much Too Soon... co na ní řikáte? Mě se mooooc líbí, je krásná... ale co hlavní... je to jistej Michael!!! *15* -
-
Re: MTS
To ti jako ještě nestačí? *15* -
už je i na ulož to v mp3 *4* http://www.uloz.to/6588703/michael-jackson-much-too-soon-mp3 -
ano je nádherná *4* Michael má krásný hlas
*14* -
-
Re: Re: MTS
Má krásné oči a hezké vlasy. *14*
-
-
-
1 rok
Právě před 3 dny to byl rok, co jsem se tu zaregristovala a začala sem chodit a kecat tady s vámi o Michaelovi Jacksonovi. ♥ Hafo to letíí *10* -
-
Re: 1 rok
Ty jo, máš to vypočítaný *15* -
-
Re: Re: 1 rok
to jo *15* Já už ani nevim,kdy jsem se tady zaregistrovala *4* -
-
Re: Re: Re: 1 rok
no joo *15*
-
-
-
-
?
Jste tu někdo? -
-
Re: ?
Já
-
-
MJ - KOP
Naprosto s váma souhlasím! Každý vidí jenom pozitivní stránky, ale co si musel vytrpět, na to každý sere, nebo o tom nic neví! Michael je prostě nej popový a vůbec nej zpěvák, který kdy byl a podle mě i bude! Jeho taneční kousky a proslulá MOONWALK jsou dalším jeho uměním! V obvinění, která byla na něj zprostředkována, nevěřím! Ovšem jeho největší chybou v životě - dle mého názoru - bylo, že se chtěl stát někým, kým být nemůže a tímto rozhodnutím se okradl a další jeho nejlepší léta v životě! A kdyby tak neučinil, myslím, že by i dnes drancoval parkety a svým hlasem by rozjasnil miliony fanoušků na celém světě! YOU ARE STILL NUMBER ONE MICHAEL! -
♥
MJ JE NEJ! *14*
KOMU SE NELÍBÍ JĎETE SI TÁMHLE ZA VAŠIM KARLÍČKEM GOTTÍČKEM!!! ON JE KING OF STÁŘÍ A MICHAEL JE KING OF POP *4*
*13* *13* A TY IDIOTE!! "HAHA" JAK ŘÍKÁŠ "K....ZHEBL" JSI TRAPNEJ IDIOT!!!
NECHÁPU PROČ TO SEM PÍŠEŠ!! NIKOHO TO NEZAJÍMÁ PROTOŽE TADY JSOU FANOUŠCI! *5*
A NE POSEROUTKY!! *1*
TAKŽE JSI SI TO ŘÍKAT TVOJÍ
MATCE!
A MICHAELA NECH BEJT!!! *14* *14* *14*
NEBO UVIDÍŠŠ!! *13*