Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinka1998

Conrad Murray - pěkná svině

Conrad je ten nejhorší doktor v celý Americe a na celým světě! Kdyby mu nějakej blb prominul, co udělal je to doopravdy blb, magór a mentál!!! RR Jak já ho nenávidim, chudák Michael(Conrad Murray - *9*
  • angie72

Spravedlnost, nebo boží mlýny? Obojí vyjde nastejno...

Dej, bude Ti dáno, přej bude Ti přáno...
    Tak zní jedno pořekadlo...

Četla jsem právě článek v napsali o mně a odpusťte mi všechny nebeské bytosti, i ty Michaele, jelikož vím, že mi tohle neschválíš, ale Bože děkuju za to, že Evan Chandler spáchal sebevraždu! Zničil Michaela a teď je tam, kde si zaslouží být - V PEKLE!!!

Musela jsem rychle reagovat, protože už běžím do práce, ale rozbrečela jsem se, když jsem vyslovila "Bože děkuji"...

Michaele odpusť, ale tohle jsem napsat musela. Nepřeju nikomu nic zlého, ale Chandlerovi??? Zasloužil si to!!!
  • mischicka

?

Ahoj *15* Trochu tu stojí konverzace takže by to chtělo trochu nakopnout ne *7* *15* Já sem celý prázky nemocná ale už pudu do školy ale až ve středu *4* *15* *15* A jak ste začaly new year vy *7*
    • janikoz

Re: ?

Já ho začala dobře a má mi přijít Vision, tak se na něj těším. *14*
      • misuleee

Re: Re: ?

Silvestr byl bomba! Na párty nám pořád pouštěli new album *14* jinak nový rok zatím nic extra.....
  • mischicka

:D

Holky já normálně zjistila že sem závislá na Thrilleru *15*
    • mischicka

Re: :D

na ostatních písničkách taky ale na thrilleru snad nejvíc *15* *15* *14*
  • angie72

Co na to říkáte?

Dnes jsem tu psala, že jsem se dívala na stránky ameriky, jestli tam už není článek o výsledcích pitvy.
    Výsledky jsou, ale Majkího mamka se nechce smířit s tím jaké jsou a chce další, už 3 pitvu. Prý věří, že se jedná o vraždu!
    Já tomu nevěřím, podle mě to je neúmyslné zabití, nebo zanedbání péče s následkem smrti, což je to samé, ale vražda určitě ne!
    Nejhorší je, že řekla, že i kdyby měly být 4, nebo 5, tak budou, dokud výsledky nebudou správné.
    Jenže už nemají z čeho co vzít. Tkáně, orgány už mají k diskozici, a když už není krev, moč, ani žluč, tak už není kde a co brát.

Podle mě by už Majkího měli nechat. Měli by mu dopřát klid. Tohle mu život nevrátí. Já rodinu chápu, že jsou z toho strašně moc smutní, že chtějí spravedlnost, ale co chudák Majkí? On už potřebuje klid...
    • lask1

Re: Co na to říkáte?

Pre matku je to hrozná strata to sa dá pochopiť.
      Chápem ju, že sa s tým nevie zmieriť.
      Podporovala ho, bolo ju vidno na niektorých vistúpeniach, doprevázala ho na súdnych pojednávaniach.
      Bola to správna matka. Je to pre ňu určite ťažké.
      Na jednu stranu je dobré, že ho tak jeho rodina obraňuje a chcú spravodlivosť, aby to vyšetrovanie neodflákli.
      Ale určite by mu už mali dať pokoj.
      Nenapadlo by ma, že to môžu tak dlho naťahovať.
    • majka111

Re: Co na to říkáte?

ano měli by majkího nechat. měl by mít už klid! já vím že chcou vědět co se majkýmu stalo,ale už jetoho moc..
  • mischicka

soud

Tak co říkáte na ten předběžnej soud?? *7* Já myslím že ohledně toho soudu je dobře že se budou bourat na Michaelův charakter ale jinak by se mi to nelíbilo samozdejmě.... *9* *15*
    • janikoz

Re: soud

Já bych Murryho zavřela až zčerná *10* *16* *15*
      • veronikak

Re: Re: soud

Tak moc si přeji aby ho zavřeli toho chcípaka !!!! *16* Michaela nám už nikdo nevrátí !!! Michael R.I.P. I Love You ♥♥♥
        • mischicka

Re: Re: Re: soud

Jn... a teď čtu že prej nevěděl jak se dělá masáž srce *16* *15* *15* Nezlobte se na mě ale já zo toho dostala výtlem páč DOKTOR neumí masáž srdce *15* *15* *8*
  • polinka

pro zanesku

Ahojky. ted čtu minulý přispěvky a to video - to tribute, je to jako keep the faith *4* *3* hahá dostanu jedničku z jacksonologie *15* *15* *15* a přísahám že sem se nikam nekoukla!!!
    • dancitko

Re: pro zanesku

no tak budu ti verit a tu jednicku si urcite zaslouzis
      • polinka

Re: Re: pro zanesku

díky. no aspon z tohohle mám jedničku... když už ne z tý matiky *15* *15* *15*
        • dancitko

Re: Re: Re: pro zanesku

no tak vidis neco ti prece jenom de
          • polinka

Re: Re: Re: Re: pro zanesku

jo to je asi tak jediný na co jsem expert *15* a ještě tak možná na balet *15*
            • dancitko

Re: Re: Re: Re: Re: pro zanesku

jo ja mozna na zpev
  • anet.k

Klikárna

Tvl na klikárně je Michael první *14*
    To jste tam vy holky hlasovaly nebo kdo je tak šikovný?
    Já už jsem tam nebyla asi měsíc a on je první. To mě ohromně překvapuje
    • dancitko

Re: Klikárna

jj ja hlasuju porat
      • anet.k

Re: Re: Klikárna

jj =) jsi šikulka =)
        možná proto se ti o Michaelovi zdá pořád *15* *15*
        • dancitko

Re: Re: Re: Klikárna

jj asi jo
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: Klikárna

*15*
  • anet98

Ahojííík

Ahojííííík holky já jsem tak šťastná.Včera se nám rozbil monitor a vůbec jsem nemohla na počítač a tím pádem ani na fan. Ty co ho budou opravovat tak nám řekli, že to budou mít opravený tak za 20 dní. A to když mi řekli rodiče tak jsem málem zešílela. Naštěstí můj taťka má spoustu známejch a tak nám jedni pučili monitor.Tak jsem úplně štěstím bez sebe. *4* *15* *4* No a co jinak jak se máte a co děláte? *15* A jaký jsou novinky o našem Majkýnkovi? *14*
  • thesimsa

...

Poďte hlasovat, musíme Michaela dostat na první místo :D
    http://tweeter.faxo.com/Mr_Twit ter/2010/07
    • zzj

Re: ...

uz jsem hlasla *3*
      • polinka

Re: Re: ...

tam můžeš hlasovat každých 20 minut...
        • zzj

Re: Re: Re: ...