Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesimsa

...

Klasika *15*
    http://www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs
    • anet.k

Re: ...

no, nejlepší je ten konec :D
      Michael is Funny and Very......SEXY! *15* *14*
    • mischicka

božee *14* *14* ježíši mario josefe!! *15* *15* proč to sem dáváš... já pak musím umývat monitor *15* *15*
    • terullka00

ňuch ňuch!!! *14* *14* *15*
    • polinka

0.47 úplně miluju *15*
    • anet.k

Jsem si to myslela víš? *15*
    • anet.k

anó, to moc dobře známe...:D
  • angie72

R.I.P

Miluji Tě!!! Co víc dodat? Byl, jsi a budeš ten nej človíček na celém světě s tak úžasně obrovským srdíčkem...
    • jirineczka

Re: R.I.P

angie jsi uzasna jak poakzde dokazes vystihnout to co chcou rici i osttni smekam pred tebou
      • lady_jackson

Re: Re: R.I.P

souhlasím.. Angie to vystihla přesně.. je skvělý, že Michael měl takové fanoušky, kteří ho vnímali srdcem..
        • jirineczka

Re: Re: Re: R.I.P

no nic loucim se s vama zitr abrzo vstavama vracim se domu ceka me 6 hodin cesty autobusem tak dobrou a at se Vam neco zda o Majkím
          • lask1

Re: Re: Re: Re: R.I.P

Podobne aj tebe.
        • jirineczka

presnetak ne kazdy clovek ma srdce na pravem miste jako angie
      • angie72

Re: Re: R.I.P

Děkuji Jiřinko :-)
        • jirineczka

neni zac slunicko,akorat me mrzi ze si se mnou nechce nikdo psat dneska jsem tu vecer napolsedy protoze se zitra vracim domu z dovolene a tam na me ceka muj pritel a tennema rda jak ponocuju
  • nina-20

maikýýýý:D

normálně jsem ted byla ve městě a v jednom obchodě je tak kráásný obraz....stojí ta mj za ním je měsíc a taková šedá zář....prostě jsem si ho musela koupit hned 2 ......a mamka mi za to nadala kam si to jako dám atd.a proč jsem si ho koupila 2 atd. ale já jsem to udělala tak že jsem si jeden obraz dala do pokoje a druhí do obýváku.... a ted když někdo k nám příjde tak uvidí mj v obýváku i v pokoji *15* Když on ten michael je tak krásnej.... *14* ....
    • zuzanka666

Re: maikýýýý:D

Jenom krásnej *7* Já jsem taky vyděla ty obrazy Maikiho a strašně ti je závidím protože můj otec mi je zakázal koupit *8* Máš štěstí.A v tom obchodě kde je měly navíc je už nemájí místo toho je tam Miley *8*
      • nina-20

Re: Re: maikýýýý:D

no jo montana tam je taky a dokonce víckrát *8* *16* *5*
      • jackson1

Re: Re: maikýýýý:D

Ahojky, jaké obrazy *14* , promiňte teď nejsem v obraze *15* ,není na ně někde odkaz, abych je mohla zkouknout, a kde sis je prosím koupila, díky Lenka *3*
        • nina-20

Re: Re: Re: maikýýýý:D

no u nás v je takovej obchod a je tam i víc věcí z mj kdyžtak dej mejl a já ti řeknu kde jsou a tak dále *15*
  • je boží!!!

Michael Jackson je výborný zpěvák a tanečník!!!!! Akorát být jím tak lituju, že se šel přeoperovat: Když byl černý, tak byl jednoduše dokonalý!!!! A s těma soudama: tak to ví jen on jak to bylo!!! Měj te se...
  • terinda321

.....

Lidičky musím se přiznat, že jsem z něho úplně paf, ten chlap je tak úžasně sexy, že nevím, co s tím mám dělat. Já nevím ale ten má v sobě tolik sexappealu, že by ho mohl rozdávat po tunách!!! Bože...... je tak nádhernej...
    • lady_jackson

Re: .....

přesně tak.. a když ho člověk sleduje jak tančí je prostě úplně paf jak říkáš :)
    • u4ever

Já tě naprosto chápu taky si myslím že je sexy prostě ho miluju *14* *14* *14* *14*
    • lina25

Teri, naprosto ti rozumím!
      • terinda321

Re: Re: .....

Vid žanetko, my si v tomhle rozumíme *15*
        • lina25

Re: Re: Re: .....

To rozhodně
          • m-i-sh-a

Re: STOCKHOLM .....

jEJDA NA TO KOUKAM CELEJ DEN JE TO ÚŽASNY HLAVNĚ TAK PRVNÍ V TOM RUŽOVEM FAKT BY MĚL MAJKL RADOST!!BEAT IT!!! *15*
  • mischicka

néééé

nééééééééééééééééé éééééééééééééééé Bené proč????????? proč ben vypadl??? achjo už zas bulim *9* *9* *9* *9* *9*
  • Jackson

Myslím si, že zase někdo potřebuje senzaci, ale bohužel si vybrali člověka, který se stal loutkou Americké megalomanii
  • angie72

Dobrou noc

Často píšeme, aby nám Bůh Majkího vrátil. Je to naše přání, ale jak jsem jednou psala na mém webu článek...
    Bůh nám dává možnosti, zkoušky a další a další šance. Lidi si Majkího nevážili, tak si ho vzal k sobě. Majkímu je teď nebeským otcem, kterého nikdy nepoznal. Hodného otce nepoznal.

Majkí chybíš nám a já Ti přeji kolem sebe děti, které museli odejít z toho to světa, abys byl spokojený a tam nahoře se setkal se svým opičákem Bubles. Jistě se procházíš po louce plné květin a kolem běhají zvířátka. Máš tam takový svůj druhý Neverland. Miluji Tě a děkuji, že jsem měla tu možnost vyrůst na Tvé hudbě!!!

Vám všem přeji krásnou dobrou noc. Mám vás ráda:-)
    • m-i-sh-a

Re: Dobrou noc

KRAÁSNÉ MOC MOC KRASNÉ NAPSANO A ŘEČENO KDYBY TO JEN VIDĚL MAJKL A JESLI NAS VIDÍ TADY DOLE TAK MA RADOST TAM NAHOŘE!!
      DOBROU MAJKLE!!
    • lina25

Dobrou Angie, hezky napsaný
    • bibi1

Máš pravdu lidi si ho nevážili a hledali na něm jen chyby. On nebyl divnej to společnost je divná, žeho nedokázala pocopit.
    • miris

opět jsi to fakt hezky napsala...já taky končím mějte se hezky a krásnou dobrou noc....kéž by se nám aspoň někomu zdálo o Michaelovi *3* tak dobrou pa *3*
    • terinda321

Kráásně řečený angie.... máme tě taky moc rádi, ale vždyt ty to víš...
  • http://my-angel-michael.blog.cz/
  • michael

Pořád si vyčítám proč jsem michaela neměla ráda už před tím než umřel... fakt toho lituju..dřív jsem o něm dokonce byla schopná říct že vypadá jak mimozenšťan..byla jsem fakt kráva, vždyť on je tak žhavě sexy a nádherný...*14*
    Každý den se ptám proč musel zemřít zrovna on...nemohl místo něho umřít třeba božský kája? *1* Jenže kdyby se to nestalo možná bych ho teď nemilovala...to by byla dost škoda, protože on je nejdokonalejší, božee já ho tak miluju *14* *14* každý den si představuju naši svatbu *15* *15* a myslím na něj nejmíň 30krát za hodinu..proč já se musím pokaždé rozbrečet, nebo začít slintat u videí atd.?? dokonce se kvůli němu naplno učím angličtinu *15* *15* už kecám nesmysly, ale prostě jsem to sem chtěla napsat.*3* . R.I.P. Michael *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • majka096

Re: michael

To jsem ráda že tu v tom nejsem sama, taky jsem dřív byla schopná říct že ošklivej a takoví ty hnusný věci *9* *9* A ted kvůli němu odmítám normální kluky! Nejraqči bych si za to dala pár facek... vždyt Majkí je tak boží, sexy, krásnej roztomilej a já nevim co ještě *14* *14* Miluju ho moooooooooc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: michael

jj, jsme na tom stejně...ale majkl je prostě boží *14* *14* takže se nedá nic dělat *15* *15*
    • tea301

Re: michael

myslím, že na tom jak ty je víc lidí i já! *14* jsem na tom úplně stejně jako ty ale zas nechtěla bych aby místo něj umřel někdo jiný, myslím, že kdyby michael mohl taky by to nechtěl...nevím *4* já ho miluju za jeho lásku, kterou dával lidem a především dětem po celém světě! usilloval o tom, aby byl svět lepší a hezčí, aby příroda která nás obklopuje měla dostatečnou lásku a nikdo ji neničil... kéž by se mu to povedlo! myslím, že šel celý život za snem který měl mizivé naděje ale on to nevzdal! miluju ho za vše co udělal pro tento svět *14* R.I.P.king of pop *14*
      • Re: Re: michael

máš úplnou pravdu...on byl prostě strašně hodný atd... pořád pomáhal dětem i přírodě. s tím kájou jsem to nemyslela doslova*1*Myslím si, že kdyby majkl žil, pomohl by haiti nejvíc ze všech..asi by si chtěl adoptovat i nějaké děti z haiti.
        on byl prostě tak hodný, citlivý, zábavný, pozorný, měl skvělou hudbu, miloval děti svoje i ostatní a ještě k tomu ta krása... tohle všechno mě přinutilo ho milovat.. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit